2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya kızlar bnm msjlarım gözükmüo mu 2. kez yolladım mühürlükaderime ama gözkmüo heralde mafoldumben

slm kızlar burada buda 2. şöleyişim kaydirigubbakcemile3

Konuyu okuyan kullanıcılar sizde eklensenize muhabbete hadii sizin yaşınız kaçç söleyn bakalım bnmki anormalmi kendimden şüphelenmeye başladım ya kaydirigubbakcemile3
Ümmüm bitanemmm öle olcak yatcan kalkcan sewdiceğin gelmiş snra bidha yatcan kalkcan evlenmişsnz snra bidha yatcan kalkcan bakmışınki bebiş geliooooo delikafadulden
Biraz uçtm galba :roflol:

En küçük benim aranızda ben erkenmi davranıyorum o zaman yawww delikafadulden

hade len ordan bende çüçüğüm 89 luyum bende aynıyız senle biz erkenden kapakladık herifleri bulmuşken kaırmayalım die...:roflol:
ya tatlım sana bişi dicem sen gerçekten hiç tereddütsüz kendini tamammen her bakımdan hazır hissediyomusun...

:roflol:ne bebişi yav ben iki senede zor çıkartırım bu 15 ayın acısını kocama doymadan bebiş yapmam kısmet tabi bi süprizde olabilir zaten bi görün beni bakmayı böle konuştuğuma çeyizime kız elbiseleri pembe kurdaleli murdaleli patikler minik saç bandları aldım gören bayılıyo ama deli diolar napin hoşuma gidi eriyorum gördükçe dayanamaıyorum alıyorum kız olmazsa hediye veririm birilerine diorum oğlunada babası alsın artık...sırnaşık şey

Aaa biz kapatmadık herifleri onlar bizi kaçırmamak acele ediolar bence cnm eee bu güzellikleri kaçırmamak için acele etsinler tbkidee kaydirigubbakcemile3
Valla canım bence tamamen kendini hazır hissetmenin yaşla bi alakası yok ama evlenmek üzere olan herkesin içinde tereddtler vardır gbi gelio bna sonuçta çok büyük sormlulukların altına girmeye hazrlanıyorus bi evi çekip çevirmek sorumluluğunu almak kolay şeyler değiller kendimi tam anlamda hazır hissedemesemde bazı zamanlarda içimdeki sevgm geri döndüremio beni vazgeçemiorum ne ondan ne evlenmekten:sinifsinif:

Allah seni yaa biz dha çeyiz yapmadık sen çocuna bile elbise alıosun maşallah yanii kaydirigubbakcemile3
Al kuşum al oğlun olursa bnm kızım olursa bna hedye edersn artk derrrmişimm delikafadulden
Allah hayırlı evlatlar wersin yaa o zmn seni hamileyken düşünemiorum kendini tutamayıp evi ciciş biciş kıyafetlerle doldurrsun kaydirigubbakcemile3

seydacım ya yapma Allah aşkına yaş kompleksine sokcn şimdi beni 2 yaş büyüyüz die ablamı olduk yani :roflol:

seyda cım nişanlım bizdeydi o çıktı mutfağı toparladım anammmm 23:40 ta bi oturdum geçmişi oku oku bitiremedim ki muhabbete katılayım :)
unutmadınız beni di mi 24 nisan gelinlerinden.
Bu arada Füsun cum üzülme ben 28 im :) hepten yaşlıyım he mi :) ne yapalım ya 4 yıl üniversite bitir gel adamı tanı 6 yıl flörten sonunda son 5 aydırda nişanlı olunca böyle yıllar akıp gitmiş ellerimden yoksa o beni kandırdığında ben de çıtırdım yaaaaaa :) 22 dim.Neyse 28 -30 olup hala hayatının sevdasını bulamayanlardan değiliz hiç olmazsa.
Kızlar hepinizi çookkk öperim siz yazın ben sabah şirkette bakarım artık.

Son düzenleme:

ohhh yaaa bende diodumki acaba bendemi sorunmu var bi benmi böle düşünüyorum dedim sen böle söledin rahatladım bende öle hem seviyorum hem deli gibi istiyorum onla gece gündüz beraber olmayı sonra diorumki ya ümmühan evlilik sadece beraber olmak deil bir sürü sorumluluğu var ya ben çok rahat bi evi çekip çeviririm ondan yana sorunum yok ama ne bilim korkuyorum ya diorum evlenince hiçbişey şimdiki gibi olmazsa bi müddet sonra ya benden bıkarda herşey monutonlaşcak illaki bi müddet snra o zaman nası olcak falan diorum sonra bazem ailemi düşünüyorum artık ayrılcam bi daha onlarla şimdiki gibi içli dışlı olamıcam kopucam artık kendi hayatım olcak fala ne biliyim korkuyorum bunlardan sebep sanki hazır deilim gibi hissediyorum ama hazırım sadece korkuyorum...

erken başlamışsın cnm ama eş adayın bu elbiseleri görürse bnce senin bebiş istedgni düşüneblr uyarmadı dme yani delikafadulden

seydacım ya yapma Allah aşkına yaş kompleksine sokcn şimdi beni 2 yaş büyüyüz die ablamı olduk yani :roflol:

Yok yok tmm abla demedim ztn demicem skn de deme dememmmmmm sırnaşık şey
sen kaçlısın cnm 87 mi 88 mi?

Hg cnm ohh sevdiceğinleydin hee ne güzell..
Ben size anormal demedim acba bnmkimi erken diye bi an şüpheye düştüm güzel gelinler yanlış anlamayın skn..
Valla yaş falan önemli değil aslnda yaa Allah hepimize hayırlı eşler evlatlar versin eşin hayırlı olup seni pişman ettirmedikden snra yaşın kaç olursa olsun mutlusundur..

uyyyy sen ne diosun yaa hele bide kızım olursa varya Allaaaaaah dokunmayın bana yosma yaparım onu...:roflol:

haklısın cnm araya ünv grdi bzmde beni tanıdgnda bnde 17 idim :asigim: yani sende geç kalmış deilsn ne yapalım kader kısmet opuyorumnanaktan

erken başlamışsın cnm ama eş adayın bu elbiseleri görürse bnce senin bebiş istedgni düşüneblr uyarmadı dme yani delikafadulden

:roflol:sorma yaa bilio zaten ama ben yok diom o hemen çocuk istiyo bende daha biz çocuğuz ne çocuğu diom,ona bıraksan hemen yapcak ben kıyafet alıyom oda paso isim buluyo,ay varya önceden hiç sevmezdim böle şeyleri çok basit boş saçma gelirdi bana şimdi kendim yapıyorum aşk işste yaa insanı nereler getiriyo tükürdüğümü yalıyorum resmen...naniknanik

Yok canım yanlız değilsin bende aynen senin düşündüklerini düşünüorum bide çekip çevirme prblemi dha dğrusu temizlik çook üşengeç oldğm için korkuorum evi pislik götrmesn die kaydirigubbakcemile3
Yaa ümmüm o duruma alışmayı beklersek hiç evlenemeyiz çnkü hiç bi zaman alışamayız aillerimzden ayrılmaya bu alışılcak bişey deil..
Tabikide birgün herşey tekdüze gbi hissedebilrz ama bunu değiştrebilmek hem bizim hem eşimizin elinde aşk kıvılcımlarımızı söndürmessek sanmıorumki montnlaşsın..
Bende çok sıkılganımdır yaa hele bide koç burcym oku bak koç burcunun özelliklerini çok sıkılgandırlar o yzden uzun soluklu ilişkiler pek onlara göre değildir dio btün yorumlarda sinr oluorum kaydirigubbakcemile3
Ümmücüm ve denicm siz hangi burcsunuz kızlar?
Konudan konuya atlıorum yaw :lepi:

canım hoşgeldin ben aha buralara yeni düştüm o yüzden tanımıyodum öncede seni ama tanıştığıma memnun oldum evet haklısın kaç yaşına gelipte hayatına arkadaş olabilcek insanı bulamayanlar var şükretmek lazım biz biraz erken bulduk ama neyse...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…