- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.581
Sevdiceğim Boğa burcu
Şeydacım biz bayatmıyız kız :roflol:
İki terazi buluştuk ben çok duygusalım ya gerekli gereksiz sinir oluyom sende öylemisin
bende olmuo nedn ki anlmdm cnm akannehir
no butonuna basınca bişey olmuo bnde seydacım :kedi:
Yokk be cnmmm her evlenene teze gelin diolar ya esprk yapm ddm
Nie söledklerm yanlış anlaşılıoooooooooooo mafoldumben
Nişanlımda 25 yaşında 1 yaş var aramızda lisede aynı sınıfta aynı sıradaydık:sm_cool:
Yokk be cnmmm her evlenene teze gelin diolar ya esprk yapm ddm
Nie söledklerm yanlış anlaşılıoooooooooooo mafoldumben
Kızlar iyi geceler size doyum olmaz görüşürüz a.s.
hemde süpperrrrrrrrr taze olcaz hepmz cnm yaaa ayy düşünmesi bile güzel :sm_cool:
Sevdiceğim Boğa burcu
Şeydacım biz bayatmıyız kız :roflol:
İki terazi buluştuk ben çok duygusalım ya gerekli gereksiz sinir oluyom sende öylemisin
Boşver cnm sıkma canını
Tamam tatlım sen çık yarın görüşürs cnm sende yrn yorumlarını yaparsın
Çook öptm şekerm Şeniz
İyii gclerrr iyi uykular rüyanda sewdiceğinle evlendiğinizi görr ama sadece oraya kdrnı gör gerisini görme skn hihoyyyt
evet cnm kusura bakma bnm jeton köşeli bu gece mafoldumben
ii geceler cnm opuyorumnanaktan
deneme yapıorum şuanda cnm evet sonrayaa seydacım gerçektn olmuo ya nerede yanlış yapıorum anlmdm neyse cnm boşver senide meşgul ediorm akannehir
evet canm aynen öleyim çok da kafaya takarım herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm en ufak bişeye anlık kızar sert tepki veririm sonra gereksiz olduğunu anlar üzülürüm öle işte ama seviyorum burcuma yaa sempatik sıcak gelio burcum bana...
Her burcun kendine göre özellikleri var cnm hayatımızdaki insanlar bizim bu hallerimize alışcaklar artık başka çareleri yok varmı? Yookkk kaydirigubbakcemile3
zemuszemus
sağol bitanem benim...
yaa seydacım gerçektn olmuo ya nerede yanlış yapıorum anlmdm neyse cnm boşver senide meşgul ediorm akannehir
olmuş işte hayatım bak aferin...kaydirigubbakcemile5
Kızlar iyi geceler size doyum olmaz görüşürüz a.s.
Yok cnm yapabiliosn bnmde çözmem biraz zaman almştı bak şmdi benden önce yorum yapan bi arkadaşa cwp wermek istiosun mesela onda no ya tıkla snra bnm bu yazdklarmda alıntı yap de snra bak orda ikimizin yazdıklarının arasnda bi boşluk oluo oraya yaz snra en alta inip bnm yazdklarma cwp yaz snra ön izleme yap bakalm yapabilmişmsn eğer aralara yazmakta kafan karışırsa en alta nickleri yada isimleri yazp cwp yazarsn aralara yazmak sorunda deilsn
Zamanı almak ne demek güzelim yaa olurmu öle şey bütün zamanlar sizin zemuszemus
hadi ben kaçtım çoooook öppüyorum sizi kızlar ii geceler kendinize çok ii bakın yarın görüşürüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben akrep burcuym seydacım ama yükselenim başak çok titizim ondan bazen kendime sinir oluorm o konuda :roflol: zaten akrepinde adı çıkmş dokuza inmez sekize maşallah cinsellik almış başını gidio okuynca utanıorum yawww :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?