2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hg canım..
Derdini anlatmayan derman bulamazmış anlatmak istersen dinleriz..

anldm tatlım ya oldu şimdi heralde :lepi:

[ne demek canım yaa sen başardın...
nası anladın sen...lülülülülülü[/QUOTE]

siz anltmasydnz yapamzdım cnm yaa akannehir bn şimdi gelnce sandm cnm hani 5 gün sonra gelck dedin ya çok pardon seni kırdysam :kedi:

hoşgeldin canım seni en iyi ben nalrım heralde annem babam kaynanam nişanlım hepsini idare temk zorunda kalıyorum hepsi benden bişiler beklio yetişemeyinece suçlu oluyorum çok zor gerçekten Allah kolaylık versin canım benim...:teselli:

İşte oldu Denizcim illa kutucuklar halinde çıkmasına gerk yok kime ne cwp wermek istediğin anlaşılıo tebrklerr :lepi:

Ümmümm sıkıntı yapma kendine sevdiceğin seni anlıyo en baştan anlatmamaktı senin tek hatan ama anlıyo şuanda ve inanıyorumki herşey istediğinz gbi olckk :lepi:

anldm tatlım ya oldu şimdi heralde :lepi:

[ne demek canım yaa sen başardın...
nası anladın sen...lülülülülülü

siz anltmasydnz yapamzdım cnm yaa akannehir bn şimdi gelnce sandm cnm hani 5 gün sonra gelck dedin ya çok pardon seni kırdysam :kedi:[/QUOTE]

OYYY CANIM BENİM KIRILMADIM MERAK ETME ANLADIM ÖLE ANLADIĞINI SONRADAN,O YÜZDEN DEDİM SENİ AYDINLATIYIM DİE KKOCAM OLCAK NASILSA FALAN DİE ÖPÜYORUM CANIM BENİM BÖLE TEPKİ VERMENEDE SEVİNDİM YANİ ŞİMDİKİ İLİŞKİLER MALUM ORTADA YANİ...

Ümmüm neyi nası anladı o yorgan altı muhabbetinden bahsediosan askerden gelmeden die anladı denizcm başka neden bahsediosun bnde onu anlamadım delikafadulden

BENDE ONDAN BAHSEDİYODUM CANIM ANLATAMADIĞIMI SANDIM Bİ AN AMA HALLETTİK SAĞOL KUŞUM...

siz anltmasydnz yapamzdım cnm yaa akannehir bn şimdi gelnce sandm cnm hani 5 gün sonra gelck dedin ya çok pardon seni kırdysam :kedi:

OYYY CANIM BENİM KIRILMADIM MERAK ETME ANLADIM ÖLE ANLADIĞINI SONRADAN,O YÜZDEN DEDİM SENİ AYDINLATIYIM DİE KKOCAM OLCAK NASILSA FALAN DİE ÖPÜYORUM CANIM BENİM BÖLE TEPKİ VERMENEDE SEVİNDİM YANİ ŞİMDİKİ İLİŞKİLER MALUM ORTADA YANİ...

olsun cnm ben yanlış anldm kırılablrsn sonuçta neyse hallodu kaydirigubbakcemile3

Hg canım..
Derdini anlatmayan derman bulamazmış anlatmak istersen dinleriz..

Babam..herşeye karışıyor.
herşeyin iyisini o biliyor,herşeye karar vermek istiyor.
sormazsak fikrini adam yerine koymuyorsunuz diyor.
boğuluyorum artık ya.. :1no2:

Sağol canım..bu günleri atlatacağız inşallah..
sabırlar diliyorum sana da :teselli:

CANIM KALIP SENİNLE DERTLEŞMEYİ DESTEK OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA ÇIKMAM LAZIM YARIN GELİRSEN YİNE KONUŞURUZ OLURMU AYNI DERT BENDEDE VAR ÜZÜLME NAPALIM ALTINDAN KALKABİLİRİZ GÜÇLÜ DURMAMAMIZ LAZIM...

Ümmümm sıkıntı yapma kendine sevdiceğin seni anlıyo en baştan anlatmamaktı senin tek hatan ama anlıyo şuanda ve inanıyorumki herşey istediğinz gbi olckk :lepi:

OYYY YAVRUM BENİM SAĞOL CANIM BENİM İNAN SENİN BU SÖZLERİN ÇOK GÜÇ VERİYO BANA SAĞOL HAYATIM...

HADİ KAÇTIM BU SEFER KESİN HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM İİİ GECELER...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derinss ismini bilmiorum tatlım ksra bkma o yzden nicknle hitap etmek zorundaym
İyimisn cwp vermedinde yazdklarımza merk ettm :kedi: :uhm:

[

bendensn o zmn cnm bende öleym zemuszemus sorun ne cnm anltta dinleyelim CADIARZU

Şimdi bu yaş konusunda herkez evdemi kaldım dicek arkdşlar benmi yanlış anlıyıp alınıyorum söylediklerinze
Ben kimseye geç kalmşsn senin yaşn geçmiş falan demedim
Ahh füsuncumm bnm küçüklüğümden konu açıldı nerelere geldi yaa nerdesnnn kaydirigubbakcemile3
Ben acaba bnm için erkenmi derken benden büyük herkez geçmi kaldık dio
Alınganlık yapıosam ksra bkmayn :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…