- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Anlattığım durum size birşey ifade etmedi sanırım. Zaten daha önce konularımi bilen arkadaşlar neden üstüme alındığımı anladılarüstünüze neden alındınız tam olarak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattığım durum size birşey ifade etmedi sanırım. Zaten daha önce konularımi bilen arkadaşlar neden üstüme alındığımı anladılarüstünüze neden alındınız tam olarak ?
Konuştunuz mu eşinizle? Umarım sizi anlayıp yanınızda olabilmeyi becermiştir..Anlattığım durum size birşey ifade etmedi sanırım. Zaten daha önce konularımi bilen arkadaşlar neden üstüme alındığımı anladılar
Konuştum . Haksız bulmadı. Ama haklısın demedi yorumsuz kaldi . Bunlari annemle niye konuşmadın dedi. Akşam bi güzel de surat çektim. Gerçekten annesi yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek nasıl nyetistiriyolar bu zihniyetleri aklım almıyorKonuştunuz mu eşinizle? Umarım sizi anlayıp yanınızda olabilmeyi becermiştir..
Boyle insanlar ne konusmadan anlar ne mesafa koymandan ne kavgadan bunlara kendi gibi davrancaksin milletin yaninda verip veristirceksin sonra ben ne yaptim ki diyeceksin ancak boyle korkar sendenSelamlar arkadaşlar...
Olaya geçmek istiyorum hemen.
Dün iftara kayinvalidenin komşuları çağırmıştı. Toplu iftardı. Neyse gittik eşimle, erkekler ayrı , kadınlar ayrı oturuyolar. Yemek yendi vs. Kv nin bir komşusu var beni sever nerden biliyosun diyeceksiniz beni görünce ki davranışlarindan belli eder. Kv deye de gelinin çok iyi keşke benimde öyle gelinim olsa demişti. Bana sürekli senin gibi gelinim olsun istiyorum yok mu hic arkadaşın oğlumu tanıştır kızım derdi. Neyse oğlu evlendi geliniyle tanıştırdı dün beni . Sonra oturuyoruz hep birlikte kızım sen tam olarak berde oturuyorsun halin keyfin nasil ? Falan diye sordu . O sırada kv girdi lafa. Başladı saydırmaya orada bi ton komşusu var . Kadına diyoki şimdiki gençler idaresiz ev aldık bark aldık ne sıkıntısı olacak ben cok sikinti çektim 3 tane zeytinle geçirdim yeri geldi büyükler bize izin vermedi ben oğluma bunu yapmicam dedim dedi . Ee buraya kadar sorun yok . ( ben cesit çeşit giyinen giyimine kuşamna düşkün bir insanım . ALLAHA ŞÜKÜR eşimin durumu el verdikce aliyorum . Marka almıyorum ama ucuza da cok guzel seyler alabiliyorum önemli olan yakışmasi bence. Evi var dedigi şeyde evin kredisini biz ödüyoruz bizim üzerimizden hava yapıyo biz darda kalınca 1 lira yardimini görmedik istemedikte zaten durumu gayet bizden kat kat iyi sende al giy dimi onu gectim hadi kizi evli maddi durumu bize göre cok az kötü ben giyindikce kendime nisey aldikca kv onunla beni kiyasliyo kizinin daha cok hakkettigini falan dusunuyo sanirim hep benim kizim idareli vs diye onun 2 cocugu vsr benim yok aynu maasla geciniyoruz oysa benim hatam ne burda bunu anlamiyorm . Ayrica benim annemde hala bana cok sey alir oda alsin kzina ben istemeden alir annem gonlunden geceni ama onun kzi anne su eksigim var babama soyle alsin der kocasina kiyamaz hadi neyse. ) sonra terbiye önemli kadın kadınlığını bilmiyo erkek erkekliğini. Çene yaristiriyo simdiki gençler kocalariyla ben bi kiz evlat yetistirdim kv hala der Allah razi olsun . Bi kiz evlenir evine annesi karışmaz benim bildiğim . Saygısız terbiyesiz şimdikiler diye saydırdı ben şok oldum kadında sorduğuna soracağına pişman olup hicbisey demeden arkasini döndü. Gözüm karardı . Orda onu yerin dibine sokmak ostedim sen yaptiklarin yetti mi oğlunun yakasini biraktinmi mutlu olalim benim annem ne zaman karışmış benm evime diy ama orda erkekler dahil var en az 60 70 kişi . Hicbisey demedim. Kalktım evine geçtim. Sinirden beynim zonkluyo tabi. Kp geldi eve ufak görümcem var bide evde eşime msj attim eve gel diye . Kp babalar günü hediyesi almıştık. Hediyeyi verio gidelim diye düşünüyodm . Esim geldi hediyeyi verdik falan . Sonra kv girdi içeri dışarı çıktı bende kv yanina gittim dedim sen benim ne terbiyesizligimi gördün insanların yanında nasil konusuyosun öyle? Benim annem benim evime ne zaman karıştı bi sıkıntın varsa benimle çöz bana söyle dedim. Ilk defa böyle bi tepko verdim benden beklemiyo tabi hemen geri vites yapti ay yok kizim ben sana demedim de kadinin kizi ayrıldı eşinden o yüzden öyle konuştum da bilmem ne dedi o sira eşim geldi . Ben konuyu kapatmıştm . Kv durduk yerde gülmeye başlayıp Allah iyiliğini versin hebe dedi eşimde noldu falan dedi anneside ben komşuya biseyler söyledim hebede üstüne alınmış dedi . Ben esime söylerim diye mi korktu bilmiyorum. Normalde doldurmak onun işi eşimi ama . Sonra kv iceri geçti beni çağırdı işte ben herkese iyiligindwn bahsederim yemeğinin guzelliginden temizliginden saygindan falan dedi .annen hep der bana dedi çocuğumun bi skntisi varsa bana söyle diye ben disariya soylemem manyakmiyim falan dedi . Ama çok bozuldu . Sabaha kadar hiç uyuyamadim sonuçta nasil bir hışimla söylediğini beni hep anneme o kadina söylediği hersey gibi şikayet ettigini cok iyi biliyorum. Eşim de sabaha ladar uyuyamadin falan dedi uyku arasinda ise giderken . Ben aksam eşime güzellikle rahatsiz olduğumu belirterek anlatmak istiyorum annesinin biraz da olsa gerçek yüzünü görsün istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Allah tan korkmayan bnden korkarmmi biraz edepsiz olmak gerekir korkutmak için ama bende cazgir edepsiz potansiyeli yokBoyle insanlar ne konusmadan anlar ne mesafa koymandan ne kavgadan bunlara kendi gibi davrancaksin milletin yaninda verip veristirceksin sonra ben ne yaptim ki diyeceksin ancak boyle korkar senden
Kaynanan benimki gibi ayni her seyi yapip edip ben naptim diye inkar eder yalan soyleme huyu vardir hep masum magdur rolunu oynar bakti hicbiri tutmuyor ayilip bayilmaya kalkar ben 1 aydir konusmuyorun gorusmuyorum agzima gelen her seyi soyledim yalanlarini yuzune vurdum malesef bayramda gorusmek zorundayiz bir degisim gorursem soylerim denersin:)ama dedigin gibi bunlara pek islemiyorAllah tan korkmayan bnden korkarmmi biraz edepsiz olmak gerekir korkutmak için ama bende cazgir edepsiz potansiyeli yok