- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.521
gelin el çiçeğini hangi araya hangi dereye sığdırsam bilmiyorum,fatihe gelinlik pasajımı neydi oraya gidicem ama vakit bulursam
Kızlar bu arada ben solaryuma gidiyorum. Çok beyazım gelinlikle sevmiyorum, hemde tatilde kızarmamak için her sene giderdim. ama şimdi biraz fazla giricem galiba eskiden sadece 3 seans girerdim sonra tatile gidince zaten idare ederdi. ama şimdi biraz daha fazla gireyim diyorum. 3 seans girdim 10 ar dk. biraz renk değişti tabi. düğüne kadar devam edeyim diyorum zaten 20 gün kaldı eyvahedigeldismile
20 gün müüüüüeyvahedigeldismile
Ayyy benimkide çok yaklaştı gün saymak istemiyorum hiççç daha geçen konuşurken 100 küsürdü 56 mı ne kaldı şimdi :sinifsinif:
Sanki ortada hiçbişe yokmuş herşey eksikmiş gibi hissediyorum evli bir bayan olucammmm daha ben çok gencim yawwwwkaydirigubbakcemile3
ayyy benimde 26 günüm var ama saçlarımla problemler çok napıcam bilmiyorum ya offffffffffffffff püffffffffffffffbilmiyorumkismile
ayyy benimde 26 günüm var ama saçlarımla problemler çok napıcam bilmiyorum ya offffffffffffffff püffffffffffffffbilmiyorumkismile
yanık kopuk rengi hepsi var vallanapçam kızlar akıl verin bana((
yanık kopuk rengi hepsi var vallanapçam kızlar akıl verin bana((
canım önceden saçım sarıdı sonra koyulttum sonra tekrar açtım kuaförden eve bi geldim baktım tepelerim kopmuş yarısı yok deli oldum sonra tekrar koyulttum şimdi kahve tonunda ama karışık bişiy o yüzden gelinlik üstüne güzel bi renk istiyom senin ne renk ne yapıcaksın gelinliğin üstüne yaaaaa
canım önceden saçım sarıdı sonra koyulttum sonra tekrar açtım kuaförden eve bi geldim baktım tepelerim kopmuş yarısı yok deli oldum sonra tekrar koyulttum şimdi kahve tonunda ama karışık bişiy o yüzden gelinlik üstüne güzel bi renk istiyom senin ne renk ne yapıcaksın gelinliğin üstüne yaaaaa[/QUOTE
tatlım hiç telaş yapma, öncelikle ben senin yerinde olsam kuaförümü değiştirir ve paraya kıyıp kaliteli bir kuaföre giderim, çünkü hiçbir kuaför bu kadar sert geçişler yapmaz. tamamen kuaför hatası, sana söylemedimi hiçbirşey hani sarıdan koyu renge geçemeyiz önce ara renkler kullanmamız gerek falan diye ?
neyse çözümüne bakalım şimdi. Bence ilk önce saçının hepsinin tek renk olmasını sağlamak gerek,saçım kahve tonunda diyosun ama nasıl kahve tonu,koyu kahvemi açık kahvemi,kumralmı ?.saçını boyatman gerek ama şuanda saçındaki en açık renk hangisi ise onu kapatacak bir renk olması gerek.yani sarıların görünüyosa koyu kahve anca kapatır tabi bunların numaraları var.iyi bir kuaför güzel birşey söyler.boyadıktan sonrada bitkisel serumlar var besleyici. her banyodan sonra kullanırsın düğüne kadar, emin ol 25 günde saçların toparlanır merak etme. yani en azından gözle görülür düzelme olur,düğünden sonrada devam edersen aynı şekilde süper olur
bi fotonu yollarmısın bakayım senin saç rengine bide şimdiden eşitleteyimmi saç rengimi yani her yeri aynı olsun yoksa düğüne yakınmı yapayım hangisi doğru sence
arsecim aslında koyuydu yıkaya yıkaya açıldı şimdi açık saçımın rengi saçlarım tülerik tülerik bide belkide boya istiyo 1 ay oldu böyle saçım düzelir diye bekledim ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?