- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrr son durum şöyle
yatak odası , beyaz eşya ,perdelerim gitmişti.. beyaz eşyalarımı kurmaya servis bu gün geliyor.
yemek odası ve oturma grubumda bugün geliyor
yarın sabahda çeyizim gidilip düzülücek ama ben ofiste olucam
annemler yapar artık... böyle kızlarr iştee bugün yopun anlicanız...
Yavaş yavaş bitiyo herşeyy ne güzell sonuna gelmişsin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn kaydirigubbakcemile5
Günaydın gelinlerrrrr
nasıl olsun koşturmaca felaket yorgunum. Bugün halılar geliyo,annemler alacak ben çalışıyorum diye.
yarın oturma odası gelecek. akşam iş çıkışı perde siparişini vericem
kolay gelsin herkeseeee......
Karar verdinmi perdelerin modeline ??
Az daha sabırr çok az kaldı bitiyo herşeyy :Saruboceq:
karar verdim, geçen yine iş çıkışı taç a gittim, beğendim, not aldırdım bugün netleştirip,sipariş vermeye gidicemki, gelip ölçü alacaklar, bizim tanıdık fabrikadaki ilgilenecek.
Salonu stor katlamalı, fon olarak japon perde olacak.
diğerleride normal perde yine fonları jopon olacak.
ama öyle hiçbiri desenli leyler değil, yine bizim eve uygun, spor şeyler
ya sizler biribiriniz ile sohbet etmeye iyice alışmışsınız ya etrafınızdakileri hiç görmüyorsunuz....hadi iyi günler size ben bşka başlığa gideyim bari...
ya sizler biribiriniz ile sohbet etmeye iyice alışmışsınız ya etrafınızdakileri hiç görmüyorsunuz....hadi iyi günler size ben bşka başlığa gideyim bari...
Arsecim gelinlik ne durumda ??
Gelin el çiçeğini naptın
Ben yarın izinliyim sabah erkenden eminönüne atıyorum kendimi birsürü ihtiyaç var onları halledicem
Gelin el çiçeğimide kendim yapmaya karar verdim ona malzemeler alıcam canlı çiçek gibi duran strafor güller varmış galiba onlardan aranjman yapıcam morrr inşallah güzel olurr ayakkabılarıma uyar :lepi:
Ayakkabı demişken daha onuda bulamadım vaktim olmadı hiç :bbo: