- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.541
rica ederiz, umarım herşey yolunda gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılzar makineleri kurmaya gelmişler bulaşık makinesini bağlayamamışlar tesisat uymamış çamaşır makinesi tamam kurulmuş veee eşyalarım yolda geliyorrrrr aramışlarrrrrrr babam evime gitti bekliyorr nasıl yerleştircez diye tarfi aldı benden...
dinledi konsol şuraya masa buraya hehehehe
kılzar makineleri kurmaya gelmişler bulaşık makinesini bağlayamamışlar tesisat uymamış çamaşır makinesi tamam kurulmuş veee eşyalarım yolda geliyorrrrr aramışlarrrrrrr babam evime gitti bekliyorr nasıl yerleştircez diye tarfi aldı benden...
dinledi konsol şuraya masa buraya hehehehe
ee nolacak bulaşık makinesi ?:uhm:
benimkisi çift su tesaisat girişliymiş yanlış anlamadıysam
ordaki kurulu tesisat tek girişliymiş akşama adam yapıcak yarın gene gelicekler öylee işteee:)
Anne babaların hakkı nasıl ödenir yaaa hepsi koşturuyolar bizim için ne kadar şanslıyızz ne kadar şükretsem azdır. En az benim kadar yorgunlar onlarda :Saruboceq:
Anne babaların hakkı nasıl ödenir yaaa hepsi koşturuyolar bizim için ne kadar şanslıyızz ne kadar şükretsem azdır. En az benim kadar yorgunlar onlarda :Saruboceq:
oyoyoyoyyy bugün hava ne kadar güzel yaaa... az önceki msj için kusura bakmayın sinirliydim buraya patladım galiba sempatiksalakcinni ....
kaynanam düğün ekmeğini yapıor bugün:)
Nişanlım aradı az önce
Ne zamandır kendimize bişeler almıyoduk bırak işi gücü gel alışveriş yapalım kendimize bu akşam dedi tabiki seve seve evettttttttt:lepi:kaydirigubbakcemile3
Uykum vardı bi anda ne uykusuzluk ne yorgunluk kaldı kızlar kaydirigubbakcemile3
Düğün ekmeği mii ?? Senin düğüne daha var diye hatırlıyorum benimle aynı değilmiydi ?*
30 haziranda başlıyo canım benim düğün 2-3-4 temmuzda osmaniyede olacak düğün köy düğünü olacak yufka ekmek varya ondan yapıorlar aradan çıksın die 4 tane eltimde yardım ediyormuş...ondan yani
Düğün ekmeği ne yaa![]()
Düğün ekmeği ne yaa![]()
Hee senin haziranmış ben 30 temmuz hatırlıyodum pardon.
Çok yorucu olucak Allahtan benim o kadar uzun sürmüyo.
31 temmuzda Orda sadece kır düğünü olucak ertesi sabah uçağa atlayıp İstanbula geliyoruz ailecek
7 ağustosta kına gecesi
8 ağustosta resmen evleniyoruzzzzz :teytey::Saruboceq::lepi:Şeniz
Yöresel bişey herelde canım bilmiyorumkismile
Bende hiç duymamıştım
düğüne geleceklerin yemekle birlikte yemeleri için canım bizim osmaniyedeki düğün köy düğünü olacak hani kazna kazan yemekler pişer her gelen giden yer içer yaa öyle işte