2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar bu linkte görünmüyor bu sitede koleksiyonu tıklayın ordan da ilk resmin üzerine gelin bir artı işareti oluyor fareyi takip eden ona tıklayın galeriyi aç dicek ona basın ilk resim böle papyon yerine değişik bir şey takmışlar süper duryor

kızlarrrrrrr son durum şöyle

yatak odası , beyaz eşya ,perdelerim gitmişti.. beyaz eşyalarımı kurmaya servis bu gün geliyor.

yemek odası ve oturma grubumda bugün geliyor

yarın sabahda çeyizim gidilip düzülücek ama ben ofiste olucam

annemler yapar artık... böyle kızlarr iştee bugün yopun anlicanız...

Yavaş yavaş bitiyo herşeyy ne güzell sonuna gelmişsin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn kaydirigubbakcemile5

nasıl olsun koşturmaca felaket yorgunum. Bugün halılar geliyo,annemler alacak ben çalışıyorum diye.
yarın oturma odası gelecek. akşam iş çıkışı perde siparişini vericem

ya sizler biribiriniz ile sohbet etmeye iyice alışmışsınız ya etrafınızdakileri hiç görmüyorsunuz....hadi iyi günler size ben bşka başlığa gideyim bari...

Karar verdinmi perdelerin modeline ??
Az daha sabırr çok az kaldı bitiyo herşeyy :Saruboceq:

karar verdim, geçen yine iş çıkışı taç a gittim, beğendim, not aldırdım bugün netleştirip,sipariş vermeye gidicemki, gelip ölçü alacaklar, bizim tanıdık fabrikadaki ilgilenecek.
Salonu stor katlamalı, fon olarak japon perde olacak.
diğerleride normal perde yine fonları jopon olacak.
ama öyle hiçbiri desenli leyler değil, yine bizim eve uygun, spor şeyler

Ooo iyi ozaman netleştirdiysen sorun yok güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Benim sana göre birazcık daha vaktim olduğu için hala araştırma içerisindeyim sonunda bende karar vericem inşkaydirigubbakcemile3

ya sizler biribiriniz ile sohbet etmeye iyice alışmışsınız ya etrafınızdakileri hiç görmüyorsunuz....hadi iyi günler size ben bşka başlığa gideyim bari...

Cnm evet biz uzun zamandır muhabbet ediyoruz haklısın ama bu seninle veya etrafımızdakilerle alakalı bişey değilki.
Sen bişey sordunda cevap alamadın mı ??
Kolay gelsin diyosun doğal olarak saol sanada cvbı geliyo :sm_confused:
Zorla konuşturamayızki
sorular sor naptınız bende şöyle yaptım böyle olsa nasıl olur de sende katıl muahbbete burası bizim tapulu başlığımız değil bizde baş elemanları değiliz herkese yer var kaydirigubbakcemile5

Güzelim farkındaysan zaten herkes kendisi konu atıyo veya cevaplıyor. kimse kimseyi zorlaıyo niye konuşmadın, niye cevaplamadın gibi. başka başlıklardanda arada sırada arkadaşlar geliyor ve o anki konuşmaya dahil olup gidiyorlar. biz niye geldiniz niye gidiyosunuz deme gibi bir hakka sahip değilizki.
başlığı ilk açan cadısıla mesela arada bir geliyo birşeyler söylüyo ve gidiyo, isteuyende yorum yapıyo. Olay bu yani sana özel veya bizlere özel bir durum yok ortada.
isteyen gelir isteyen gider

Arsecim gelinlik ne durumda ??
Gelin el çiçeğini naptın
Ben yarın izinliyim sabah erkenden eminönüne atıyorum kendimi birsürü ihtiyaç var onları halledicem
Gelin el çiçeğimide kendim yapmaya karar verdim ona malzemeler alıcam canlı çiçek gibi duran strafor güller varmış galiba onlardan aranjman yapıcam morrr inşallah güzel olurr ayakkabılarıma uyar :lepi:
Ayakkabı demişken daha onuda bulamadım vaktim olmadı hiç :bbo:

gelin el çiçeğini hangi araya hangi dereye sığdırsam bilmiyorum,fatihe gelinlik pasajımı neydi oraya gidicem ama vakit bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…