2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Oyyy çok zahmetli iş yaaa
O kadar insan neyle doyar ne yer ne içer
tabakları kaldır boşları götür servis getir :bbo::bbo:
Allah kolaylık versin hizmet edenlere , yiyecek içecekleri ayarlayanlara

evet canım kolaylık versin eşimin ailesi kalabalık Allahtan eşim 12 kardeşler hepsi bi işin ucundan tutuyo sağolsunlar dediğim yufka ekteki gibi yapılıyo yaa...

Kızlar benim azcık işim var panaromikleri düzenlemem lazım gelirim yinee yetişemessemde ii akşamlar şimdiden

Arsecim panaromik demişkenn sen naptın bakiim 20lik dişi kaydirigubbakcemile3
Bak elimde büssürüüü gömülü pozisyonu kötü 20lik diş filmleri var sen geldin aklıma kaydirigubbakcemile3
Bunları sıraya koycam tek tek çağırıp çekiiiiiimmmmmmmm:lepi::lepi::hooray:
Ne kadar caniyim yaaa kötükedihüso

kolay gelsin..muhtemel yetişemezsin bende 5 te bitiyo mesai çıkarım...

ayyyy valla 12 kardeşmiiiii inanılmaz birşey olsa gerek kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıyorum erkenden. hepinize iyi haftasonları.

Kızlarrr günyadınnn
Bu haftasonları gittikçe ağırlaşmaya başlıyo akannehir
Neler hallettiğimi hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3
Ama bir eminönü seferi yapmışım kiiiii toptancılar gibi geri döndüm koca poşetlerle kaydirigubbakcemile3
Bütün detayları hallettim tüm kına malzemelerini kutularımı el kapaklarımı nikah şekeri malzemelerimiii numunelerden fotoğraf çekip yüklicem gün içinde kaydirigubbakcemile2
Bakalım beğenicekmisinizzz

geçmiş olsun canım..valla ne güzel gezip bakıyorsunuz.ben burdan yapılanları görmeden olsun diyorum geçiştiriyorum napiyim boshayallersmile

Bunlar nikah şekerlerimin yukarıdan görünüşü hihoyyyt

Buda kına için aldığım kutularım
İçlerine kırmızı keselerde kuruyemiş ve ayrı kesede kına koyup ikram edicem uğur böceklerini ,çiçek ve kurdelelerini ben hazırladım :lepi:

Bunlarda süslenmiş halleri nikah şekerlerim ve kına kutumm

Kızlar ben çok beğenerek aldım ama umarım güzel yorumlar gelir kaydirigubbakcemile2

ayyyyy çok güzel çok şık çok begendim kız bana gödersene :):):):)sempatiksalakcinni

İnan süper olmuş arkadaşım vereliniortak
bende aynı durumdayım her geçen gün daha zor oluyo. bütün haftasonu eşyaları yerleştirmekle geçti, sadece dün akşam eve gittim biraz oturayım dedim, baktım ordan kına kutuları bana bakıyo hazırla bizi hazırla bizi der gibi :çok üzgünüm:
Onlarıda yaptım, bittim yanii dipteyim,sondayımmmm :çok üzgünüm:

ayyyyy çok güzel çok şık çok begendim kız bana gödersene :):):):)sempatiksalakcinni

Teşekkür ederimmmm :teytey:
Benim düğünümün konsepti mor beyaz olduğu için bunlarıda öyle yaptım ama çok içime sindii şuan tam bağlanmış hali değil öylesine tutturdum çiçeklerini felan sırf fotoğraf çekebiliyim diye evde silikonla yapıştırılmayı bekleyennn kocamannn bi poşet nikah şekeri var kaydirigubbakcemile3

ayyyy çok güzel olucak hayal ediyrum da süper olacak alkisalkisalkis

Teşekkür ederim tatlım sende beğendiysen güzelmiş demekkii :teytey:
Bende demiştimya sandalyelerle koltuklar uymuyo diye gittim tekrar kumaş kartelasından seçtim üretimi durdurmuştu nişanlım döşemesini yapmayın gelip kumaş seçicez tekrar dedi gittik onları hallettim bu sefer çok uyumlu olduu
Senin kutularıda gördüm anneme gösterdim cmtsi günü boxcityyden aldım bende
Ayrıca bide hediyelik karton minik çanta almaya gerek duymadım bu aldığım baya geniş bide o tipte bişe o yüzden ikisinide içine koyucam .
Herşeyyyyy çokkk güzelll olucakkkk arkadaşımmm bittti az kaldı sabırrr
dpteyim sondayım demek yokk delikafadulden

Lindadrk sen kaç tane kına için yapacaksın ? nikah şekeri kaç tane olacak ??
benim kınaya 100 kişi gelecek, 150 adet yaptım 1 saatte bitti ama bende bittim
nikah şekeri 1150 tane sipariş verdik onları yapmaya kalksam ölürüm heralde

lindark ne kadar verdin onlara...

Valla haftasonu bunlar haricinde o kadar çok şey aldımki tam net hepsini hatırlamıyorum.Şimdilik 250 adetlik malzeme aldım 450 lira felan harcamışım . Davetiyeler yazılmaya başlandığında net misafir sayısı çıkıcak ona göre çoğaltırım nikah şekerlerini
Tel sepetlerin kalpli olanı 60 kuruş düz olanı 75 kuruştu adam çok aldığım için onuda 65ten verdi
Sonra çiçeklerini aldım incilerini aldım içindeki bağlamalı tüllerini aldım

Karton kutularında 80 adetini 20 tl ye aldım .
üzerine yine çiçek ve kurdele ayrıca uğur böceği aldım

Kendim yaptığım için pahalıya mı geldi ucuza mı bilmiyorum ama benim için özel ve güzel oldu onu biliyorum o yeter :lepi:

bence iyi yani...güle güle kullan...senin ne zamandı düğün

Canım ben 80 tane aldım kına kutularını ama büyük ihtimalle yetmicek bi 80 tane daha alıcam dün hesapladıkta annemle baya bi arkadaş varmış kaydirigubbakcemile3
Nikah şekeride bizim Aydında olcak düğünde bunları dağıtmıcam zaten İstanbuldaki nikahada zaten sayılı kişi gelicek o yüzden şimdilik 250 tane aldım ama büyük ihitmalle bi 100 adet daha alıcam nolur nolmaz .

Bizim iki tarafın aileside İstanbulda olsaydı bende nikah şekeri yapamazdım aynen dediğin gibi sayısı çok fazla olurdu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…