2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

a.s.kızlar halılarınızı nasıl aldınız??karar veremiyorum.özelliklede salonum için.koltuklarım beyaz.mobilyam siyah beyaz.
alanlar eklesede fikir edinsek

günaydınn kızlarr

size son durumu açıklıyorum... düğünüme 10 gün var...

perdelerim ,yatak odam ,beyaz eşyam geldii...

gelinliğim bittii :):)

diğer mobilyalarım bu akşam yada yarın akşam geliyor... hafta sonu çeyiz gidiyor..

benden bukadar :)

Hadi herşey bitti sayılır. Benim mobilyalar falan herşey tamam, sadece cuma günü halılarım gelecek, mobilyalara göre deneyip bakıcaz, c.tesi oturma odam geliyo. ve hala perdem yok,kafamda belli aslındada,gidip seçicem c.tesi günü

Hayırlı olsun CADISILA kaydirigubbakcemile5
Arsecim halıları da mı hallettin senn
Dediğin yerden mi aldın :uhm:

teşekkürler kızlarrr ya artıkk geç bile kaldım ama ucu ucuna yetiştii yaniii

gelinlik dün son provammış haberim yok birkere dhaa gidicem snaıodum aaa baktım gelinlik bitmişş

ya kızlarr gelinliği üzerimde çok beğendimm... hatta terzimiz dioki lütfenn bana biraz zaman ayır

canlı manken bulmuşum birkaç ölçü alayım :):):):)

Hayırlı olsun CADISILA kaydirigubbakcemile5
Arsecim halıları da mı hallettin senn
Dediğin yerden mi aldın :uhm:

yok hayatım Allmodeden alacaktım yani tanıdık olduğu için hediye edecekti ama bulamadım kafama göre, bizim yine tanıdık var ona gittik. yarın beğendiğimiz modelleri getirecekler, yani birkaçtane beğendik her oda için, hangisi uyarsa onu alıcaz

Anladım canım hayırlısı Olsun
Bende royalde beğendim tam koltuklarıma uygun ama yinede göz gezdiriyorum fiyatları piyasası nasıldır hiç bilmiyorum yine kazıklanmıyım diye kaydirigubbakcemile3

Anladım canım hayırlısı Olsun
Bende royalde beğendim tam koltuklarıma uygun ama yinede göz gezdiriyorum fiyatları piyasası nasıldır hiç bilmiyorum yine kazıklanmıyım diye kaydirigubbakcemile3

fiyatlar çok değişiyo, kalitesine göre. Biz EĞİN halıya gittik, tanıdık olduğu için baya indirimli oldu, ama yinede piyasaya göre baya pahalıya olmuş. ödeme esnasında yoktum ama babamla sevgilim yaptılar. Adamlar çok ilgileniyo zaten, ne iyi ne kötü açık açık anlatıyolar.
Bizim aldıklarımız özellikle kendinden kaymayan, tüy dökmeyen,leke tutmayan, falan falan. adam bize şagy midir nedir onları hiç önermiyorum dedi, hem herkeste var artık modası geçti dedi, hemde acayip tüy döküyolar ve süpürdüğünüzdede tozu,kiri,çer çöpü arasına gizliyo ve en güçlü süpürge bile çekemiyo yani pasaklı kadınlara göre birşey dedi :sm_confused:

kızlar kına elbisesi için bu model sizce nasıl fikirinize ihtiyacım var boyum 1.63 sizce beni kısa gösterir mi bu model ben çoookkkkk beğendim saçımı da alttan topuz yaptırsam süper durur yaa dimi kıslaaar

kızlar kına elbisesi için bu model sizce nasıl fikirinize ihtiyacım var boyum 1.63 sizce beni kısa gösterir mi bu model ben çoookkkkk beğendim saçımı da alttan topuz yaptırsam süper durur yaa dimi kıslaaar

Güzel model canım, tam aksine uzun elbiseler uzun gösterir, özelliklede çan şeklinde inen modeller.

evet tatlım ya bayıldım bu modele rengi nasıl sence bordro renk iyimi acaba kaça diktiririm bunu ben bulabilirmiyim acaba mağazalarda bu modeli yaa

Evet cnm shagyy halılar dediği gibi herşeyi içine çekiyo
Hayırlı olsun seninkilerde
Bende kaymaz taban bakıyorum annemin evde halısı var çoluk çocuk geliyo eve her koridordan geçerken çekip düzeltiriyorum çok sinir bozucu bişe o yüzden kaymamasıda önemlikaydirigubbakcemile3
Tabi eşyalara uymasıda ...
Bakalım nolcak

evet tatlım ya bayıldım bu modele rengi nasıl sence bordro renk iyimi acaba kaça diktiririm bunu ben bulabilirmiyim acaba mağazalarda bu modeli yaa

canım diktirmek çok pahalıya patlar sana, sadece dikim için 900 tl den başlıyo terziler.bunun kumaşı cartı curtu baya olur. bir kına gecesi için bence gerek yok.
rengine gelince biraz daha canlı bir renk olsa sanki daha güzel olur, bu biraz soluk duruyo, mağazalarda buna benzer modeller var , dikimden önce bakmanı tavsiye ederim

aynen tatlım bende bulamadım, daha doğrusu bakmaya fırsatım yokki
olmadı evdeki abiyelerden mezuniyette giydiğimi falan giyerim napayım

aynen tatlım bende bulamadım, daha doğrusu bakmaya fırsatım yokki
olmadı evdeki abiyelerden mezuniyette giydiğimi falan giyerim napayım

Aynen hiç vakit ayıramadım bende.Ya başka bişey bakarken denk gelicek alıp çıkıcam ya da uydurcaz bişeyler sıkıntıya girmeye niyetim yok :umursamaz: Gelinliğimi diken modaevi bulamazsan burdaki abiyelerden kiralarım sana o gece için dedi olmadı öyle bişe yaparım hiçde bakmadım modellerine felan ama uydururuz bişe elbet :ecrin_bebek:

canım ben de diktirmek istemiyorum ama bulmak için de çok gezmek gerekiyor sanki nerede bulabilirim bilebilsem hiç diktirmekle uğraşmam aslında ama bakalım bi ara bütün abiye mağazalarını gezerim semtimdeki bulamassam da başka yerlere bakarım artık rengini biraz daha canlı bir kırmızı istiyorum yani bordo gibi ya da vişne rengi bilemiyorum nasıl olur ama bakıcam artık

sıkıntı yok tatlım aynen öyle :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…