- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.481
günaydınn kızlarr
size son durumu açıklıyorum... düğünüme 10 gün var...
perdelerim ,yatak odam ,beyaz eşyam geldii...
gelinliğim bittii :):)
diğer mobilyalarım bu akşam yada yarın akşam geliyor... hafta sonu çeyiz gidiyor..
benden bukadar :)
Hadi herşey bitti sayılır. Benim mobilyalar falan herşey tamam, sadece cuma günü halılarım gelecek, mobilyalara göre deneyip bakıcaz, c.tesi oturma odam geliyo. ve hala perdem yok,kafamda belli aslındada,gidip seçicem c.tesi günü
Hayırlı olsun CADISILA kaydirigubbakcemile5
Arsecim halıları da mı hallettin senn
Dediğin yerden mi aldın :uhm:
yok hayatım Allmodeden alacaktım yani tanıdık olduğu için hediye edecekti ama bulamadım kafama göre, bizim yine tanıdık var ona gittik. yarın beğendiğimiz modelleri getirecekler, yani birkaçtane beğendik her oda için, hangisi uyarsa onu alıcaz
Anladım canım hayırlısı Olsun
Bende royalde beğendim tam koltuklarıma uygun ama yinede göz gezdiriyorum fiyatları piyasası nasıldır hiç bilmiyorum yine kazıklanmıyım diye kaydirigubbakcemile3
kızlar kına elbisesi için bu model sizce nasıl fikirinize ihtiyacım var boyum 1.63 sizce beni kısa gösterir mi bu model ben çoookkkkk beğendim saçımı da alttan topuz yaptırsam süper durur yaa dimi kıslaaar
fiyatlar çok değişiyo, kalitesine göre. Biz EĞİN halıya gittik, tanıdık olduğu için baya indirimli oldu, ama yinede piyasaya göre baya pahalıya olmuş. ödeme esnasında yoktum ama babamla sevgilim yaptılar. Adamlar çok ilgileniyo zaten, ne iyi ne kötü açık açık anlatıyolar.
Bizim aldıklarımız özellikle kendinden kaymayan, tüy dökmeyen,leke tutmayan, falan falan. adam bize şagy midir nedir onları hiç önermiyorum dedi, hem herkeste var artık modası geçti dedi, hemde acayip tüy döküyolar ve süpürdüğünüzdede tozu,kiri,çer çöpü arasına gizliyo ve en güçlü süpürge bile çekemiyo yani pasaklı kadınlara göre birşey dedi :sm_confused:
evet tatlım ya bayıldım bu modele rengi nasıl sence bordro renk iyimi acaba kaça diktiririm bunu ben bulabilirmiyim acaba mağazalarda bu modeli yaa
aynen tatlım bende bulamadım, daha doğrusu bakmaya fırsatım yokki
olmadı evdeki abiyelerden mezuniyette giydiğimi falan giyerim napayım
Aynen hiç vakit ayıramadım bende.Ya başka bişey bakarken denk gelicek alıp çıkıcam ya da uydurcaz bişeyler sıkıntıya girmeye niyetim yok :umursamaz: Gelinliğimi diken modaevi bulamazsan burdaki abiyelerden kiralarım sana o gece için dedi olmadı öyle bişe yaparım hiçde bakmadım modellerine felan ama uydururuz bişe elbet :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?