2010 Şubat Anneleri

geldim hastaneden
ntsde azcık bir sancı dahi yok :eek:klava: ay öyle sinir oldum ki, çizgi resmen düz.
pazartesi suni sancı verecek doktor :KK43: bebeğin büyüme hızı baya azalmış. 3000 gram olmuş yavrum beslenemiyo artık.
doğumu hızlandıracak hiçbirşey yok. interneti araştırıp duruyorum.
ne cinsel ilişki ne yürüme ne sıccak banyo ne de egzersizler fayda veriyor... hiç sancı yok offffffffffff

geldim hastaneden
ntsde azcık bir sancı dahi yok :eek:klava: ay öyle sinir oldum ki, çizgi resmen düz.
pazartesi suni sancı verecek doktor :KK43: bebeğin büyüme hızı baya azalmış. 3000 gram olmuş yavrum beslenemiyo artık.
ne cinsel ilişki ne yürüme ne sıccak banyo ne de egzersizler fayda veriyor... hiç sancı yok offffffffffff

allah kolaylıklar versin cnm. kolay geçitten geçirsin. inş sen normal doğurursun. tabii istiyorsan :)

akpak tatlim sikma canini beli olmaz simdi olmaya bilir aksam tum sancilarin gele bilir cnm ya bak aramizda 1 gun var benimde gelmiyo da napalim suni ye kalirsak kalicak allahtan umut kesilmez

:çok üzgünüm: maydonos yiyeceğim karanfil suyu içeceğim
rahim kasılması yapıyormuş

geldim hastaneden

hakkında hayırlısı canım , allah kolaylıklar versin pazartesi günü sağlıkla kavuşursun inş.bebeğine canım....

akpak cnm uzme kendini cnm ya gelircekallah dog deyince dogucak elbet simdi bisi yoksa aksam olur sanci su nisan bu beli olmaz

vala akpakcim bugun yarin hic dogurcak hevesile beklemicem belki ozaman gelir surda 2 gunum kaldi benimde allah buyuktur ne kadar can atsam uzulsem de vakti dil demeki allah yardimcimiz olsun en saglikli sekilde bebeklerimize kavusalim

meleksen sanada allah kolaylıklar versin canım, sende kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.canım,,..

:çok üzgünüm: maydonos yiyeceğim karanfil suyu içeceğim
rahim kasılması yapıyormuş

akpak bence bişey yapma bişey falan olur.beklesin canım.acele etme bak en son pazartesiye kalmışsın işte az kalmış biraz daha dayan.sakın bişey yapma kafana göreee...

selam kızlar ben mart annesiyim 37+6dayım sizlerin doğum hikayelerini merak ediyorum nerdeler acaba farklı bi topicmi açıldı? biri linkini werebilir mi bana? bn normal doğum yapmak istiyorum bebeğim 37+3te 3200grdı.. 3500üzeri olursa nasıl doğururum die düşünüyorum sizden aykız, xdaisy, zeh we selmakerem kilolu bebişler doğurmışlar normal. onları özellkle çok merak ediorum nasıl olduğunu hele aykızıbilmiyorumkismile4600gr birde 5000grlıkk biri war listyede normal doğum yazıyo yanında da ama yanlış yazılmıştır die bişey demiorumakannehir
hepinizi öpüorum bebişlerinizle sağlıklı bi ömür diliorum

way be ssaatlerdir msecikler yok topicte bizdemi bebişler doğunca böle olcezzzmafoldumben

vala cnm herkez dgurdu bebeklerden vakit bulamiyo biz de doguramayanlar stresten beklemekten pek giremiyoruz tabi sizinde topik boyle olcak bebekler bi gelsin

meleksen ciddi ciddi ikimiz kaldık galiba bilmiyorumkismile
papatya haklısın son anda birşeyler yapmayım
suni sancı herkes çok kötü diyor ondan korkuyorum yoksa planlı olması bakımından güzel bilmiyorumkismile

Kızlar biz evdeyiz çok şükür. geçmişi okuyamadım. Cası kızım izin vermiyo. Sezeryan olmak zorunda kaldım. kalp atışları riskli çıktığı için. En kısa zamanda doğum öykümü yazmak istiyorum. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 3610 gr vr 51 cm ağırlığında çok güzel bir kızım var. Gerçekten muhteşem bir duuyguymuş...

Kızlar biz evdeyiz çok şükür. geçmişi okuyamadım. Cası kızım izin vermiyo. Sezeryan olmak zorunda kaldım. kalp atışları riskli çıktığı için. En kısa zamanda doğum öykümü yazmak istiyorum. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 3610 gr vr 51 cm ağırlığında çok güzel bir kızım var. Gerçekten muhteşem bir duuyguymuş...

gözünaydın havvacım allah analı babalı büyütsün benim yerimede öp esra hanımı.....:nazar:

X