2010 Şubat Anneleri

Aaaa çok sevindim. O da kurtuldu desenize. Kızlar bana da dua edin. Ben de yarın kısmetse sezeryana gideceğim..

kızlar havvadan dun mesaj geldı oda dogurmus cok sukurrrrr :teytey:

oh oh çok şükür dogurdu öylemi...bu esra çok inatçı çıktı ha...

artık strateji değiştirdim
gelme kızım gelme
hele dur ne acelen var
gerçi acelesi falan yok
sancı mancı kalmadı. öyle bekliyoruz... ay pardon beklemiyorum. naniknanik
ah be akpak sende bi kaç güne kadar dogurursun kız.allah yardımcın olsun sabır..

maşaAllah, havvacım sen doğurduysan biz de doğururuz inşaAllah boshayallersmile

doğumun kolay olmuştur inşaAllah, Allah hayırlı ömür versin kızına... opuyorumnanaktan

evet ya sıra sizlere geldi artık.havva verdi sırasını.

nasıl doğurmuş normal mi? tlf olan bir arasın sorsun çok merak ettim
çooooooooooooooookkkk sevindiiiimmmmm zemuszemus

evet ya bende merak ettim.o kadar bekledi kızcagız normal olsun diye.umarım istedigi olmuştur...akpak sen normalmi istiyorsun..

Ooo çok şükür sonunda Havvada doğurdu demek :) Nasıl yapmış doğumunu bende çok merak ettim kimsenin bilgisi yok galiba

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Havvacımopuyorumnanaktan

hava normal ıstıyordu ınsallah ıstedıgı gıbı olmustur
saglıklıca buyutsn bebegını ınsallah

havacim allah anali babali buyutsun guzel prensesini dilerim bir omur saglikli cok mutlu yasar esra prenses

kızlar herkese merhaba.Kızımla evimizdeyiz.Evim dünden beri misafir dolu nete giremiyorum.Bugün de kızımı yıkadık şimdi uyuyor.ıkimiz de çok iyiyiz.Tek sorunumuz göğüs uçlarım yara oldu.Şimdi gene birileri geldi çıkmak zorundayım.Resimlerini eklicem kızımın.

havvacım,çok sevindim.ınşallah ikiniz de iyisinizdir.Ve inşallah istediğin gibi olmuştur doğumun.

havvamı doğurmuş maşallah inşallah istediği gibi olmuştur doğumu........

merhaba demek istedim.
ayy ne güzel maşşallah hepinize
ne tatlı heyecanlar böyle..
allah hepinizi bi avazda kurtarsın inş.
ben de 2010 ağustos annesiyim
yavruma kavuşacağım günü bekliyorum.

selam kızlar ben minik meleğime kavuştum tam bir hafta oldu 3 kilo 100 gr sezeryanla dünyaya geldi cnm yavrum göbeğini bile düşürdü.doğum tarihi 10 02 2010 oldu pekte güsel oldu adıda alara prensesimin.darısı bekleyenlerin başına dünyada anne olmak kadar güsel başka bi duygu daha yokmuş

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba.Kızımla evimizdeyiz.Evim dünden beri misafir dolu nete giremiyorum.Bugün de kızımı yıkadık şimdi uyuyor.İkimiz de çok iyiyiz.Tek sorunumuz göğüs uçlarım yara oldu.Şimdi gene birileri geldi çıkmak zorundayım.Resimlerini eklicem kızımın.

hoşgeldinizzz..kız göbegi düştümüde yıkadınız.kaç günlük oldu.ayyy artık bide bebişlerimiz için bi takvimmi yapsak ne.bileniniz varsa banada yapabilirmi.gögüs yaraları içinde diger topiktede yazdım zeytinyagını önerirm.her emzirme sonrası zeytinyagı sür ve gögüs pediyle kapa.ama sürekli yara geçene kadar.sür bak faydasını göreceksin.benim geçti yaralar ama ben hala sürüyorum.valla yumuşacık duruyo kaydirigubbakcemile3 Şeniz

merhaba demek istedim.
ayy ne güzel maşşallah hepinize
ne tatlı heyecanlar böyle..
allah hepinizi bi avazda kurtarsın inş.
ben de 2010 ağustos annesiyim
yavruma kavuşacağım günü bekliyorum.
ay canm inşallah sizde görürsünüz o günleri.ah ah bende 2006 agustos annesiyim.yaaa..yazın dogurmak çok keyifli.daha rahat oluyorsunuz.göreceksin..

selam kızlar ben minik meleğime kavuştum tam bir hafta oldu sezeryanla dünyaya geldi cnm yavrum göbeğini bile düşürdü.darısı bekleyenlerin başına dünyada anne olmak kadar güsel başka bi duygu daha yokmuş

ah canım maşallah.ismi ne.ya sen pek girmiyorsun topige.rabbim saglık uzun ömür versin yavruna..a.s.

ay surda parmak kadar dogurmamis kaldik msn bos burasi bos doguramadik giti vala mafoldumben

ah canım maşallah.ismi ne.ya sen pek girmiyorsun topige.rabbim saglık uzun ömür versin yavruna..a.s.

cnm ben son zamanlar giremediyddim benim pc göçmüştü o yüsden.ama artık buralardayım ismi alara oldu cnm amin inş hepimizin yavrularına Allah uzun sağlıklı ömürler versin

ay surda parmak kadar dogurmamis kaldik msn bos burasi bos doguramadik giti vala mafoldumben

kız melek az kaldı anacım dayanın.sendemi normal dogum istiyorsun...

cnm ben son zamanlar giremediyddim benim pc göçmüştü o yüsden.ama artık buralardayım ismi alara oldu cnm amin inş hepimizin yavrularına Allah uzun sağlıklı ömürler versin

hımm.tamam canım.alara çok güzel bir isim.adıyla yaşasın maşallah.resminide görelim..

cnm ben sezeryan istesemde olmaz londrada sezeryan ancak olum tehlikesi varsa yapiyolar iste isteme catir catir normal dogurtuyolar allah yardimcimiz olsun vala godurmayi bekleyen arkadaslarla en sona ben ve akpak kalcaz galiba sempatiksalakcinni

ay canm inşallah sizde görürsünüz o günleri.ah ah bende 2006 agustos annesiyim.yaaa..yazın dogurmak çok keyifli.daha rahat oluyorsunuz.göreceksin..

tşk ederim.
bnm ilk zamanlarım hasta gibi geçti bulantım çoktu hiç bişi yiyemiyordum serumla ayaktaydım.yeni yeni toparlanıyorum.hamişliğimin keyfni çıkarmak istiyorum artık. bi de sağlıkla kızıma kavuşsam değmeyin keyfime. yazın sıcaklardan endişe ediyorum ben aslında. göbüşle ağırlaştıkça hantallaşır insaneyvahedigeldismile

cnm ben sezeryan istesemde olmaz londrada sezeryan ancak olum tehlikesi varsa yapiyolar iste isteme catir catir normal dogurtuyolar allah yardimcimiz olsun vala godurmayi bekleyen arkadaslarla en sona ben ve akpak kalcaz galiba sempatiksalakcinni

anladım canım.neyse bari epidural olursun.benim almanyadaki arkadaşımda normal epidural yaptı.bir hafta kalınılıyormuş hastanede.burda hemen göndermezler diyo.iyileşinceye kadar bekletirler diyo.bende burda hemen postalarlar dedimkaydirigubbakcemile3 .en azından iyi şartlarda doguracaksın kız...hadi hayırlısı olsun canım.

ah be akpak sende bi kaç güne kadar dogurursun kız.allah yardımcın olsun sabır..
evet ya bende merak ettim.o kadar bekledi kızcagız normal olsun diye.umarım istedigi olmuştur...akpak sen normalmi istiyorsun..
bilmiyorum ki canım ümit falan kalmadı bende. 40. haftayı dolduracağız daha nişan bile görmedim. ara ara gelen yalancı ancılar da gitti. normal kadın gibiyim ne sancı ne bişey :roflol:
kızım annesinin konforunu düşünüyor galiba
beklesin sorun değil bence ama okuldan raporun süüresini uzatacağım, kaynım geliyor... cart curt bir sürü sıkıntı. gerçi hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. bakarız sonradan böylesinin daha hayırlı olduğunu görürüz. :1rolleyes:
normal istiyorum bacım yoksa neden bu kadar bekleyim :roflol: ben sezeryandan korkuyorum inşallah sezeryanlık bir durum çıkmaz sonradan

canım buyur ben sana sıramı vereyim bayanssulusmile ben beklerim topiği :roflol:
bir fıkra vardı teravi namazını kılmaya (aslında akşam namazı sanıyor ama tevafuk ya teraviye denk gelmiş) giden bir gayrimüslim eşeğini tutana çıkıp "hele bekle iş inada bindi" diyor ya. :roflol: bizim durum da öyle, iş inada bindi naniknanik
escos naptı ki?

X