2010 Şubat Anneleri

havvacım normal doğumu çok istemiştin ama kısmet değilmiş demekki sezeryan olmuşsun sağlık olsun neyapalım, nasıl oldun iyimisin şimdi....

havvacıııım aramıza hoşgeldin taze anniş allah mesut etsin canıım

akpak cnm yeni fark etin biz ikimiz kaldik diye kaydirigubbakcemile3 olsun bir kac gun sonra bizde dogurucaz bakalim en son senmi benmi kalicaz bence ben kalicam cunku sen suniyi pazartesi alicaksin oysaki ben ta persembe suni alicam dogmasa ozamana kadar belkide en son doguran rekou benim olcak hehehehehe

meleksen merhaba canım epeydir giremiyorum. demek sadece 2 kişi kaldı bizden doğum yapmayan doğru mu?,

merhaba cnm bilmem dorurmamis tek akpak ve ben hep giriyoruz biz kaldik topikte az kaldi bizede insallah ama vakit hic gecmiyo

aman haklısın canım ya zaten bir acı çekecez suni muni bebişimizi kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inşallah
ne kaldı şunun şurasında
yalnız benim bebişin suyu azalıyor galiba acayip akıntım oluyor doktor da dedi, suyu azalacağı için pazartesi yapacak. suyu azalınca tehlikeli oluyormuş, kordon sıkışıp bebeğe az oksijen gitmeye başlıyormuş Allah korusun.
ah kızım ah sana kavuşmak için ne acılar çekeceğim... bilmiyorumkismile

ah cnm insallah bi avazda kavusucaz kizlarimiza allah nasip ederse dua edelim bol bol allah yardimcimiz olsun benimde feci akintim var hemde su boyle artik yerleride cok az kaldi cnm

bu topiğin de sonuna geliyoruz
in cin meleksen ve ben akannehir
espri yapıyorum kendimle dalga geçiyorum ama gülemiyorum, noldu bana ohaoldumsmile
keşke hiç gün saymasam 40. haftamın ne zaman dolduğunu bilmeseydim
annem bana künye almış, sevinemiyorum :gitme:
ay ne sinirim ya etrafa negatif hava yayıyorum. kendimi dövebilir miyim?!
Allahım nolur meleksen bu gece doğursun! o eşinden de ayrı benneyaptımki
artık ben de pazartesi olmadan doğurayım çünkü suni sancı istemiyorum ve artık çooooooook bunaldım

ah cnm insallah bi avazda kavusucaz kizlarimiza allah nasip ederse dua edelim bol bol allah yardimcimiz olsun benimde feci akintim var hemde su boyle artik yerleride cok az kaldi cnm

bu topiğin de sonuna geliyoruz
in cin meleksen ve ben akannehir
espri yapıyorum kendimle dalga geçiyorum ama gülemiyorum, noldu bana ohaoldumsmile
keşke hiç gün saymasam 40. haftamın ne zaman dolduğunu bilmeseydim
annem bana künye almış, sevinemiyorum :gitme:
ay ne sinirim ya etrafa negatif hava yayıyorum. kendimi dövebilir miyim?!
Allahım nolur meleksen bu gece doğursun! o eşinden de ayrı benneyaptımki
artık ben de pazartesi olmadan doğurayım çünkü suni sancı istemiyorum ve artık çooooooook bunaldım

oyy canlarım benim yaa
allahım inş sizide bi an önce kurtarsın hayırlısıyla
meleklerinizi kucaklayın artık sizlerde
dualarım sizinle kızlar

gülşahcım nasılsın?
bebişin nasıl
ben sabah akşam karnımı yokluyor sancı arıyorum artık çok sıkıldım
zihnim de o kadar karışık ki bu yüzden

akpakcim saol dileklerin icin allah bizimle olsun sikma canini bende evde kilere mutluluk yayiyo bazen bagriyorum bile cok sikildim ozlem doldum ama yapicak bisimizde yok beklemekten az kaldi oyle dusun canim bugun de bitiyo ve bizden tik yok alllah cok bekletmesinde hemencecik kolaylikla doguralim canim :1hug:

yapacak birşey de kalmadı o da sıkıyor bizi.
mesela alışverişini son haftalara bıraksaydık o bizi bir müddet oyalardı
e düşünemedik tabi böyle rahatlarına düşkün bebişlerimiz olduğunu
ben 36. haftadan itibaren şiddetli bir şekilde beklemeye başladım dolayısıyla sabrımı tükettim
hiç 40. haftadan sonra doğum yapacağım aklıma gelmezdi. ama gebeliklerin %10 u 40. haftadan sonra doğuyormuş. malesef yeni öğrendim :umursamaz:

herkese selam demek isterdim kimsecikler kalmamış demekki herkes doğurdu zemuszemus
bende çarşamba günü oğluşuma kavuştum çok şükür sezeryan olduğum için bugün evimize geldik
kuzum uyuyor şuan bir selam vereyim dedim inş. bende en kısa zamanda hikayemi eklemek istiyorum
ve tabi sohbetlerimize katılmak en kısa zamanda görüşmek üzere boshayallersmile

aisee biraz daha sık gir topiğe
valla yalnızlıktan çok moralim bozuluyo
dünyada tek hamile ben kalmışım gibi hissediyorum :KK43:

tuba hayırlı olsun
ne güzel ya bebişinlesin artık Allah analı babalı büyütsün
sezeryanları okuyunca acaba ben de mi sezeryan olsaydım diye geçiriyorum içimden boshayallersmile

akpak cnm son gunu bekliyoruz ama sezeryana kalmayalim suni tutmayinca aglicam sinirime resmen burda inanmiyorum sezeryan yapsinlar bana suni ne kadar acarsa acar gerisini de keserler dusundugume gore insallah gerek kalmaz tek hamile sen degilsin cnm da kac hamile var oooo 9 ay 10 gun bekledin de 2 gun mu sabredemiyon tatlim sabredelim gelicek prenseslerimiz bizimdeeeee

bu moralle umarım doğum sonrası depresyona da girmeyiz :)
neyse bebişimizi kucağımıza alınca dünya pespembe olacak eminim boshayallersmile

ay akpak kizim kudurdu kendini itip duruyo hadi kizim bu hizla gidersen yakinda dogururumkaydirigubbakcemile3 kendime moral veriyorum cok az kaldi diye dusunerek cnm ama esimi inan deli gibi ozledim hemde cokkk

X