2010 Şubat Anneleri

akpak iyi geceler cnm allah bol sancili nisanli gece versin bizede sabaha doguralim allahh dualarimizi kabul etsin cnm

aisee biraz daha sık gir topiğe
valla yalnızlıktan çok moralim bozuluyo
dünyada tek hamile ben kalmışım gibi hissediyorum :KK43:

ben ne var ne yok diye bakıyorum ama çok uzun kalamıyorum...
bir de tekrar olmasın diye yazmıyorum, bekliyoruz işte...

bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da kalması gerektiği kadar kalıyodur zaten, ne diye hem kendime hem kızıma baskı yapiim ki diyorum... eşim çok kızıyo zaten, "karışmayın kızıma istediği zaman gelir "diyo...

bir de bizim kardeşler, yakın akrabalar falan 40 hafta 27.sine doluyo die o güne uçak bileti almışlar, o zamana kadar doğar doğar dediler, değiştiremiyolarmış da, "biz gelmeden doğsun canm o kadar yol gelcez" diye baskı yapıolar! neyse ki eşim destek oluyo kızıma ve bana :1hug:

merhaba sabirli guzel anneleri nasilsiniz yen bir gun bakalim bugun ne olcak biz yarin 40 haftamizi dolduruyoruz cok az kaldi sabir kizlar allah ne zaman dogmasini soylerse ozaman dogcak bizim dog hadi dememizle dil onun icin kizimin keyfini bekliyorum

Selaaaaaaaaaaaaaaam kızlar valla kimse gelmiyo diye diye evi doldurup taşırdım o yüzden giremiyom anacım kısss bende doğurmadım ancak ben haftaya cuma sabah 10 da sezeryana giriyorum....sizlere normal yapın diye dua edecem....bende bel ağrıları var akşamları oluyo bilmem nedir işallah iyisinizdir ama moraller bozuk gibi...kafaya takmayın elbet gelcek ler sabırlı olun kimin ki içerde kalmış Allah iyiliğinizi versin.....kızlar yaz . g ne yaptı haberiniz varmı....

ben seni doğurdu sandım plaj bayadır sesin çıkmayınca
hadi bakalım hayırlısı demek cumaya bebişin kollarında...
benimki doğmazsa en geç ptesi suni sancı ile eyvahedigeldismile

havvacım nasılsın? arada giriyorsun bakıyorum. masa başına oturabiliyr musun? dikişlerin nasıl

merhaba akpak cnm bizden ses seda yok vala ne istir bu boyle ara ara giren az agrilar var o kadar bizim kizlar niye bu kadar inatli disari cikmamaya anlamadim ama bir kac gun kaldi kavusmaya allah nasip ederse

gülşahcım nasılsın?
bebişin nasıl
ben sabah akşam karnımı yokluyor sancı arıyorum artık çok sıkıldım
zihnim de o kadar karışık ki bu yüzden

iyiz biz canım
sizlere dua ediyorum,zihnini hiç karıştırma doğum sonrası çok morale ihtiyacın olucak tüketme şimdiden
bebişin sağlıklı nasıl olsa bekle bakalım az daha annesi
sizler bizden küçüktünüz zaten hafta olarak ben bile 40. haftamda doğurdum
sen güçlüsün sabret
MELEKSEN aynı dileklerim senin içinde geçerli

akpak kiz nerdesin bugun sende pek girmedin ben tek hep bakip cikiyorum siteden sikildim vala depresyonami girdin de topige girmiyosun beni yalniz birakma zaten 2 mizden baskasi yok

hadi güzel anneler sıra sizde.merakla bekliyoruz.sizlerde biran önce alın yavrularınızı kucağınıza.
Allah hepinize sağlıkla miniklerinize kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar merhaba nasılsnızz? sabırsızlanmaya baslamıssınız ama elbt gelecekler kızlar zamanı geldiğinde kendileride kalmak istemeyecekler içerde... üzmeyın kendinizi morallerinizi yüksek tutun...

kızlar annem diyo ki kıs diyo ne kestiryon kendini bak ben evlendiğimde 17 yaşındaydım ve 40 kiloydum ne yırtık ne dikiş sancı çektim doğurdum sizi kalktım babana yemek pişirdim evi sildim diyo...... bide beni evde doğurmuş (((((ama çok sancı))))) ya valla aklım çelinyo bazen normale ama bu zamandaki ebe ve doktorlara pek güvenmiyorum sabırlı deiller............

normal istiyosunuz ya moral olur belki size :)))

tuba hayırlı olsun
ne güzel ya bebişinlesin artık Allah analı babalı büyütsün
sezeryanları okuyunca acaba ben de mi sezeryan olsaydım diye geçiriyorum içimden boshayallersmile

sağol canım darısı başınaopuyorumnanaktan hiç sıkma canını zaten doğacak olursa beklemeyecek sağ salim kavuşacaksın sende bebişine Allah kolay doğumlar nasip etsin
bir avazda kurtarsın senide

aman napalım pazartesiye artık suni sancıyla doğururuz
suni olan herşeyden NEFRETTTTT ediyorum!!!

akpak seni yakından takip ediyorum. Sen de benim gibi sıkılanlardansın. Hiç mi belirti yok hala

adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama öylesine kafasına göre geliyor hiçbir düzeni yok
ayakta kalınca ve yorulunca oluyor ağrılar genellikle...

krdi sen de mi doğurmadın canım?
senin bir çocuğun vardı galiba...
bir de benim bu kadar kötü olmamın başka sebebi de var, bu bekleyişler bana geçirdiğim kötü günleri hatırlatıyor mafoldumben

Ne kadar aralıkla mesela. Benim bugün kontrolüm vardı. Aslında giderken bişeyim yoktu NST'de sancı çıkınca sürekli hadi dedi bi bakalım açılma var mı kontrol etti valla ikinci olmasına rağmen canım feci yandı. Ondan sonra da adet sancısı gibi sürekli geçmeyen bi sancım başladı bi de bol bol kanlı akıntı. Kızımın rahatını bozdu doktor acep doğurur muyum ki

saat 10da bir oluyor öğlen 2 de oluyor bazen bir başlıyor 5 dakika hiç geçmiyor böyle saçma sapan düzensiz
belki de nişandır canım gelen
ben nişanı görsem bir derin nefes alacam
açılma var mıymış?
benimki doğum sancısı değil canım malesef :KK43:

X