2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar galiba pazar günü nedeniyle sakin buralar.

Odamız albümünü özel albüm yapmışım herkese açık değilmiş o yüzden görünmüyor herhalde değiştirdimmopuyorumnanaktan

ben mi yanlış gördüm.Nereye gitti o kalabalık...
Serapcım,Odalarımız hazır,kuzularımız ne zaman gelcek yaaa???

ben mi yanlış gördüm.Nereye gitti o kalabalık...
Serapcım,Odalarımız hazır,kuzularımız ne zaman gelcek yaaa???

Valla canım bilmiyorum ki neden gelmiyorlar bilmiyorumkismile Diyorum oğlum istediğin birşey mi var söyle alalım da gelkaydirigubbakcemile3

geçmiyor saatler gunler.. kızlar heyecan içindeyim ama mecbur beklicez yapcak işii yok... bir avuç kaldık mart anneleri de yarın dogurmaya başlıyor galiba...artık şubat anneleri oluyorlar yani... dolayısıyla ocakta dogum yapanlar da ocak annesi oldu ya listelerimiz değişcek heralde..

canımmm...benim ömerimde 2 aralıkta geldi...sen de kavuş sağlıkla ömerine...
ömerler de ayrı bi tatlı oluyo galiba :)))

canımmm...benim ömerimde 2 aralıkta geldi...sen de kavuş sağlıkla ömerine...
ömerler de ayrı bi tatlı oluyo galiba :)))
teşekkür ederimmm canım bence çok tatlı olucakk bekliyorum canımmm.. güzel dileklerin için sağol :)) mutlu oldum valla moral oldu..zemuszemus

Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli...? biz oğluşumun mevlütünü yaptık cumartesi günü çok güzel oldu Allahım kabul etsin inşallah sizlerede nasip etsin çok ayrı bir duygu oluyor ya oda bitti artık rahatız oğluşumla bol bol zaman geçiriyoru :)

kulüpte bi sorun var galiba kızlar.Yazdıklarım gitmiyor,kilitleniyor.Siz de de oluyor mu???

Ay bu sitedeki sorun yüzünden ben merhaba diyesiye senin uykun geldi valla :)

Rüveyda kaçtın mı kuzum?
Yine yalnız kaldım buralarda herkes uyudu galiba ben yine kociş yatırdım nöbetteyimlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar nasilsiniz uyuyamamis siniz bugunde gecti hadi bakalim ne zaman dogurcaz ama nazli bebeklerimiz varmis arkadaslar ya

umudu kesmiştim kimse yoktur burada diye bakmıyordum meleksen varmış yaa :)

arkadaşlar selam,aranıza yeni katıldım,ben de şubat annesi olacağım inşallah.18.02.2010 da kızımı alacağım kucağıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…