- 8 Eylül 2009
- 803
- 0
merhabalar
32 haftda daoğum iznine ayrılanlar varmı?
bende alsam mı almasam mı diye düşünüp duruyorum
ben elevit bi kutu kullandım bidaha vermedi doktor ama en son decavit kullandım yeni bitti aynı ilaçmı acaba
benimde aslında iş yerimle evim yakın buraya yeni tayin oldum işlerim arkadaşklarım hep değişdi inan çok yorucu olmasada işim akşam eve geldiğimde halim kalmıyor birde bende geceleri uyuyamıyorum bilmiyorum sizdede oluyormu
Herkeze günaydın bugün bende doktora gidiyorum ve çok mutluyum inşallah bi aksilik yoktur bişey sormak istiyorum hastanede doğum ücretlerinin içine bebeğe yapılan ilk müdahalelerde dahilmi oluyor yoksa sormak lazımmı benimde özel sağlık sigortam var yatarak muayene yüzde yüz karşılıyo ama nelere dikkat etmem lazım birde sağlık sigortasına güvenip sonra bi sorun yaşamakdan korkuyorum.
Herkeze günaydın bugün bende doktora gidiyorum ve çok mutluyum inşallah bi aksilik yoktur bişey sormak istiyorum hastanede doğum ücretlerinin içine bebeğe yapılan ilk müdahalelerde dahilmi oluyor yoksa sormak lazımmı benimde özel sağlık sigortam var yatarak muayene yüzde yüz karşılıyo ama nelere dikkat etmem lazım birde sağlık sigortasına güvenip sonra bi sorun yaşamakdan korkuyorum.
Ay ne güzel kuzucuğunu göreceksin. Ben de yarın akşam gidicemhihoyyythihoyyyt
Bence sor canım dahil olup olmadığını çünkü farklı olabiliyormuş diye duydum.
elevit ve decavit eşdeğer ilaçlar arkadadaşlar
Hemde bugün biraz fazla görcem galiba geçende söylemiştim doktor yeni ultrason makinesi almış eğitim vercekler benim üstümde saatlerce eğitim verebilirler bende seyrederim inşallah şöyle yüzünü felanda görürüm daha önce hiç 4 boyutlu ultrasona girmedim çok heyecanlıyım o yüzden.
Merhaba kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ? Topik dolmuş yeni topik açmışız hayırlı olsun.
Ama sessiz gördüm sizleri kimse yok topikte.Geçmişi okuyamadım umarım hersey yolundadır.
Ben yeni evimi tuttum kızlar. Temizlik badana vs onlarla ugrasıyoruz.Dün biraz yoruldum onun için bugün beni götürmediler.:)
Evim kaloriferli 24 saat sıcak suyum var işyerime yakın ohh tam istediğim gibi oldu.Bi an önce yerleşip bebek şekerlerimi ve diğer eksiklerimi gidermek istiyorum.
Ayy yine çenem düştü.
Eeeee kızlar sizlerde ne var ne yok ?
Merhaba kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ? Topik dolmuş yeni topik açmışız hayırlı olsun.
Ama sessiz gördüm sizleri kimse yok topikte.Geçmişi okuyamadım umarım hersey yolundadır.
Ben yeni evimi tuttum kızlar. Temizlik badana vs onlarla ugrasıyoruz.Dün biraz yoruldum onun için bugün beni götürmediler.:)
Evim kaloriferli 24 saat sıcak suyum var işyerime yakın ohh tam istediğim gibi oldu.Bi an önce yerleşip bebek şekerlerimi ve diğer eksiklerimi gidermek istiyorum.
Ayy yine çenem düştü.
Ayy yine çenem düştü.