2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız ya .......
sabahtan beri giriyom çıkıyom naılsınız diyom bi cvp veren yok amaaa
benneyaptımki:1no2:

slm kızlar nasılsınız ya .......
sabahtan beri giriyom çıkıyom naılsınız diyom bi cvp veren yok amaaa
benneyaptımki:1no2:

Canım kaynana muhabbetinin ortasında geldiysen sinirden kimse fark edememiştirkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?

kızlan yeni topit açılmış bize.ayy çokmu konuşmuşuz.hımm iyi iyi..
nasılsınız bakalım..bizde iyiz kızlarımla.bugün gezmedeydik.ayy gezmek bile yordu beni.hemen tıkanıyorum.taş çekmiş gibi eve geliyorum valla kız olmasa gidip yatacagım artık öyle yoruluyorumki...

Canım kaynana muhabbetinin ortasında geldiysen sinirden kimse fark edememiştirkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?

ay evet bugün kaynana muhabbeti almiş başını gidiyor
sonumuz hayr olsun

ya kızlar fatoş ne alemde..msn ede girmedigim için bilmiyorum umarım fatoşla beraber herkes iyidir...
bende okudum ocak anneleri doguruyormuş..valla kızlar ocaktada bizler beklemede olmalıyız.allah korusun bebeklerimiz zamanında dogsunlar ama bakarsın belli olmaz dimi..
benim okadar çok işim varki zeynonun küçüklerini çıkardım ayırdım sadece.şimdi bunlar yıkanıp ütülenecek,çanta hazırlanacak.biranönce bitirmeliyim.çokmu geciktim ne.artık valla korkuyorum..

ArkeoS......en nefret ettiğim şey tüp bitmesi
doğal gaz olsa ne rahat ya
geçen benim de bitti hemde yemekli misafir varken
tüpçüde ortalardan kaybolmuş
tek tek küçük tüpte hallattim ama sinir oldum

Hoşgeldin papatyacım. Valla haklısın sen bir de diğerinin peşindesin mecburen. Allah yardımcın olsun.
Fatoş hala hastanede diye biliyoruz. Yeni bir haber gelmedi kimseden.

ArkeoS......en nefret ettiğim şey tüp bitmesi
doğal gaz olsa ne rahat ya
geçen benim de bitti hemde yemekli misafir varken
tüpçüde ortalardan kaybolmuş
tek tek küçük tüpte hallattim ama sinir oldum

yaaa sorma valla sofbenın tupuyle degıstırıyoz bıtıncede sımdı ben yapamam esım gelınce yapar artık beklıcez bıraz napalım bende sevınıyodum bu sefer uzun gıtcek dıye bı baktım ses seda kesıldı
bıtmıs megerse
:1shok:

Hoşgeldin papatyacım. Valla haklısın sen bir de diğerinin peşindesin mecburen. Allah yardımcın olsun.
Fatoş hala hastanede diye biliyoruz. Yeni bir haber gelmedi kimseden.

dogduklarında ne halt edecegim bilemiyorum allah bana yardım etsin..sagol canım..
fatoda inşallah iyidir

kızlar ya fatos kac haftalıktı ya
Allah yardımcısı olsun ınsallah duzelır

kızlar ya fatos kac haftalıktı ya
Allah yardımcısı olsun ınsallah duzelır

32. haftaya girdi benden 4 veya 5 gün büyüktü ordan biliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Herkese iyi akşamlar kızlar mesai bitiyor evime gidiyorum. Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

32. haftaya girdi benden 4 veya 5 gün büyüktü ordan biliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Herkese iyi akşamlar kızlar mesai bitiyor evime gidiyorum. Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

gorusuruz canım yarın kendıne de bebısınede ıyı bak kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bugün hiç nete giremedim evde değildim gezmeke gittik :))) nasılsınız canlarım

kızlar ben ocak ayının 15i gibi annemin yanına gideceğim doğum için. doktor verdiğim tarihten 15-20 gün önce ben hastamı burdA görmek isterim demiş. doğum bu sonuçta ne olacağı belli olmaz, tam günüm 15 yada 16 şubat. yani normal doğum için son zamanım. ama ben sezeryan istiyorum ya yaklaşık 10 gün önce alıyorlar o yüzden sanırım şubatın ilk haftası olaak nasipse. ebende ocağın 15inden sonra orda olacağım. eşimde doğum izni alıcak verilen tarihe göre, o da gelcek. inşallah herşey yolunda gider hesapladığımız gibi gider de bi aksilik çıkmaz.
inşallah eşim yanımdayken doğuma girerim o yokkken doğuruverirsem diye çok korkuyorum :ecrin_bebek:

Arkadaşlar herkese merhabalar....Bugün girdim ama yazamadım. Yeni topik uğurlu gelmiş. Maşallah maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…