2010 Şubat Anneleri

yinemi ilk 4 ay zaten yapamadık.bide son 2 ayda yapmayız olur biter bebekler doğmadan adamlar boşar bizi bu gidişle[/QUOTE]

anacım yapmak ıstemıyor ama yapıyorum yınede tezatlık orda ıste

aryaaaa maşallah kızına sende oda çok şeker görüküyosunuz :ecrin_bebek:

kızlar ben kacıyorum yemegı falan ayarlıyım sonra yıne gırerım belkı,bebıslere ve kendınıze cok ıyı bakın

bakarız cnm aslında nettende beğendim bir iki model fiyatta iyi geldi ama güvenemiyorum ya ince çıkarsa ya beğenmezsem yada hemen gelmezse.ben bir bursada şöyle gönlüme göre bir geceliğe denk gelemedim.alışveriş merkezlerindekilerinde fiyatları yüksek zaferde migrosun yanında bir yer açılmış gördünmü orayı?oraya sordum lahusa takımı 300 dediakannehir bak ben şu siteden beğendim sizce nasıl?
Kalp Desenli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı bu geceliği
Kenarları Kalp İşlemeli Hamile Sabahlık | KADIN Hamile Kıyafetleri Sabahlıklar | Bohçacı bu sabahlığı
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı bu da pijaması
ama ince görünüo sanki??**
çok güzelmiş canım kalpli kalpli çok beğendim
selam kızlar..
dokturmussunuz bosverin sınırlenmeyın uzulmeyin bebislere zarar..
buarada rapor alacaklar 31+lara gecince alacaklar 32+lara gecince değil atlamayın ha..
d.gribi asısı olan var mı kızlar?? karar vermekte cok zorlanıyorum bian evvel karar vermem lazım dr da ol dedi cok kafam karısıkk...

kızlar kaynım bende kalıyor ya hatırlarsınız. domuz gribi geçirdi ya tedbirden bulaşmadı bize ya da daha önce geçirdiğim hafif grip domuz gribiydi...
korkmayın yani Allah sağlık versin!

noluyosa sankı kız olunca bu erkeklerı hıc anlamıyom hiiiççç:eek:lmaz: benımde karnım sıvrı kalcam buyudu dıye 'kızmı ne valla benımkınden buyuk kalcan var heralde kız gıbı' ya ultrasonda gorunuyo ıste erkek dıyolar dıyorum daha boyle yaslı kadınlara gosterıyolar kıza benzıyo demı bunun kı dıye.Cınsıyet ayrımı yapanlara kızıyorum ıste cok kızıyorum kötükedihüso

Cnm benim eşim kızınıda çok sevio ama şimdiden 2.istio sanki kesin erkek olucakkaydirigubbakcemile3 heves işte bir tanede oğlu olsun çok istio inşallah ALLAH nasip eder kızıma bir erkek kardeş ileride:Saruboceq: benide gösteriolar öle erkek gibi di mi die.ama onunla alakası yok vücut yapısı bence.

Maşallah küçük hanıma da annesine de:nazar:

ayy kıyamam yazık kız adama kaydirigubbakcemile3

dr %99 kız dedi o halen her gidişimizde tekrar sorayımmı diokaydirigubbakcemile3

aryaaaa maşallah kızına sende oda çok şeker görüküyosunuz :ecrin_bebek:

Saolun kızlar yuvarlanıp gidioruz işte kızımlakaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş canım kalpli kalpli çok beğendim

kızlar kaynım bende kalıyor ya hatırlarsınız. domuz gribi geçirdi ya tedbirden bulaşmadı bize ya da daha önce geçirdiğim hafif grip domuz gribiydi...
korkmayın yani Allah sağlık versin!

cnm bulamazsam onu alıcam galiba ama çok net değilim bu konuda.Allaha emanetiz hepimiz aşıda olmadık napalım dua edicez ve kendimizi korucaz yapıcak başka bişi yok.

ya kızlar bu milupa üye olanlara hediye yollamıomuydu????ben 1 ay oldu üye olalı gelmedi hediye bana:KK43:

cnm bulamazsam onu alıcam galiba ama çok net değilim bu konuda.Allaha emanetiz hepimiz aşıda olmadık napalım dua edicez ve kendimizi korucaz yapıcak başka bişi yok.

canım ince olursa çaresi var da kalın olursa çaresi yok. zaten yattığımız yeri kaldığımız odayı bebek üşümesin diye sıcacık yapacağız bir de yatacağız yorgan altında üşümeyiz bence. yazlık da olmadığına göre. ha bi de ben aldığım yere sormuştum daha kalınını yapmıyorlar demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle mevsimlik gibi oluyor kışlıkları bile

canım ince olursa çaresi var da kalın olursa çaresi yok. zaten yattığımız yeri kaldığımız odayı bebek üşümesin diye sıcacık yapacağız bir de yatacağız yorgan altında üşümeyiz bence. yazlık da olmadığına göre. ha bi de ben aldığım yere sormuştum daha kalınını yapmıyorlar demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle mevsimlik gibi oluyor kışlıkları bile

haklısın cnm bende hiç kalınını görmedim.hep kalın penye gibiler.

arya fıstık gibi çıkmıssın anacım kızında sende ......çatlasın kaynanankaydirigubbakcemile3

canım gonderıyo senı adresınde bulamamıs olabılırlermı?

hergün evdeyim ama bulamasalar kağıt bırakmazlarmı cnm ya.????adreside doğru yazdım şans işte bendeki zaten benim böyle beleş şeylerden hiç şansım yoktur:)))))

Son düzenleme:
saol cnm benim.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kendi çatlarmı bilmiyorum ama bugün kulakları çınlamaktan çatlamıştır herhalde.

hergün evdeyim ama bulamasalar kağıt bırakmazlarmı cnm ya.????adreside doğru yazdım şans işte bendeki zaten benim böyle beleş şeylerden hiç şansım yoktur:)))))

gır bı daha uye ol kız baska bı nıckle o zaman gonderırler belkı sırnaşık şey

Bana çok cabuk geldi zeynepcım 1 ay olmadan getırdıler adresıme sen bırdaha uye ol bencede

fatolına mılupaya uye olana beles mama gonderıyolarmıs kız bızde uye olalım delikafadulden

X