Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kocam duymasınkaydirigubbakcemile3 herkes öyle dio o da umutlanıokaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş canım kalpli kalpli çok beğendimbakarız cnm aslında nettende beğendim bir iki model fiyatta iyi geldi ama güvenemiyorum ya ince çıkarsa ya beğenmezsem yada hemen gelmezse.ben bir bursada şöyle gönlüme göre bir geceliğe denk gelemedim.alışveriş merkezlerindekilerinde fiyatları yüksek zaferde migrosun yanında bir yer açılmış gördünmü orayı?oraya sordum lahusa takımı 300 dediakannehir bak ben şu siteden beğendim sizce nasıl?
Kalp Desenli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı bu geceliği
Kenarları Kalp İşlemeli Hamile Sabahlık | KADIN Hamile Kıyafetleri Sabahlıklar | Bohçacı bu sabahlığı
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı bu da pijaması
ama ince görünüo sanki??**
selam kızlar..
dokturmussunuz bosverin sınırlenmeyın uzulmeyin bebislere zarar..
buarada rapor alacaklar 31+lara gecince alacaklar 32+lara gecince değil atlamayın ha..
d.gribi asısı olan var mı kızlar?? karar vermekte cok zorlanıyorum bian evvel karar vermem lazım dr da ol dedi cok kafam karısıkk...
noluyosa sankı kız olunca bu erkeklerı hıc anlamıyom hiiiçççlmaz: benımde karnım sıvrı kalcam buyudu dıye 'kızmı ne valla benımkınden buyuk kalcan var heralde kız gıbı' ya ultrasonda gorunuyo ıste erkek dıyolar dıyorum daha boyle yaslı kadınlara gosterıyolar kıza benzıyo demı bunun kı dıye.Cınsıyet ayrımı yapanlara kızıyorum ıste cok kızıyorum kötükedihüso
Maşallah küçük hanıma da annesine de
ayy kıyamam yazık kız adama kaydirigubbakcemile3
aryaaaa maşallah kızına sende oda çok şeker görüküyosunuz :ecrin_bebek:
çok güzelmiş canım kalpli kalpli çok beğendim
kızlar kaynım bende kalıyor ya hatırlarsınız. domuz gribi geçirdi ya tedbirden bulaşmadı bize ya da daha önce geçirdiğim hafif grip domuz gribiydi...
korkmayın yani Allah sağlık versin!
cnm bulamazsam onu alıcam galiba ama çok net değilim bu konuda.Allaha emanetiz hepimiz aşıda olmadık napalım dua edicez ve kendimizi korucaz yapıcak başka bişi yok.
canım ince olursa çaresi var da kalın olursa çaresi yok. zaten yattığımız yeri kaldığımız odayı bebek üşümesin diye sıcacık yapacağız bir de yatacağız yorgan altında üşümeyiz bence. yazlık da olmadığına göre. ha bi de ben aldığım yere sormuştum daha kalınını yapmıyorlar demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle mevsimlik gibi oluyor kışlıkları bile
Eki Görüntüle 30939
Buda derin hnm kızlar annesinin karnını bir otarafa bir bu tarafa yamultuyor kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu milupa üye olanlara hediye yollamıomuydu????ben 1 ay oldu üye olalı gelmedi hediye bana
arya fıstık gibi çıkmıssın anacım kızında sende ......çatlasın kaynanankaydirigubbakcemile3
canım gonderıyo senı adresınde bulamamıs olabılırlermı?
saol cnm benim.opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kendi çatlarmı bilmiyorum ama bugün kulakları çınlamaktan çatlamıştır herhalde.
hergün evdeyim ama bulamasalar kağıt bırakmazlarmı cnm ya.????adreside doğru yazdım şans işte bendeki zaten benim böyle beleş şeylerden hiç şansım yoktur:)))))
gır bı daha uye ol kız baska bı nıckle o zaman gonderırler belkı sırnaşık şey
fatolına mılupaya uye olana beles mama gonderıyolarmıs kız bızde uye olalım delikafadulden