- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
amin canım inşallah hepimizin başına inşallah ben 6+6 olyorum o gün doktor inşallah gelişmişse kese alırız kalp atışını dedi bakalım merakla bekliyorum o günü pıt pıtları duyunca ancak anlıycam hamile olduğumu hala inanamıyorum hamiş olduğuma rabbim herkese yaşatsın böyle duyguları hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
amin canım :Saruboceq: Rabbim Duyurur Seni çok sevdigini canım benim...kaydirigubbakcemile5
Canım patates sar Tuzlayarak biraz birazda kahve koyarak iyi gelicektir en azından İlaç alamazsın.. doğal bişiler yapman lazım. Geçmiş olsun.:teselli:.kızlar ya baş ağrısını geçirmenin yolunu bilen varmı dünden beri öldürdü beni:çok üzgünüm:
Gecen sene bu zamanlar bizde coook heyecanlıydık...ne cabukta gecti....bende 23 nisan sat...dogumumda 28 ocakta oldu..........annelik cok güzel bir duygu ama çoookk zor...uykuyu rahatlıgı unutacaksınız kızlar ona göre hazırlıkları yapın...allah hepinizi bir avazda kurtarsın insallah...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepinize...kızımla öpüyoruz sizleri....
isim tavsiyem size kız olursa BELÇİM erkek olursa AYAZ
nasıllllll beğendinizmi?
kızlar ya baş ağrısını geçirmenin yolunu bilen varmı dünden beri öldürdü beni:çok üzgünüm:
Gecen sene bu zamanlar bizde coook heyecanlıydık...ne cabukta gecti....bende 23 nisan sat...dogumumda 28 ocakta oldu..........annelik cok güzel bir duygu ama çoookk zor...uykuyu rahatlıgı unutacaksınız kızlar ona göre hazırlıkları yapın...allah hepinizi bir avazda kurtarsın insallah...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepinize...kızımla öpüyoruz sizleri....
bende geçen sene bu gün öğrenmiştim hamile olduğumu çok heycanlı bir gündü ve bana göre çok zor bir hamilelikti bulantılarla geçen bir yaz( ama sonra bir melek geldi kucağımıza 9 şubatta allah herkese yaşatsın bu duyguyu çoook güzelll hepinize kolay hamilelikler diliyorum ve allah bir avazda kurtarsın...
hamile olanları tebrik ederim allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel bu günler kıymetini bilin ve bol bol uyuyun derim sonra tüh keşke uyusaydım diyorsunuz ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu sabah kalktığınızda yanında onu bulmak ellerinle sizi dokunması tüm uykusuz geceler feda olsun diyorsunuz
kızlar dün gece yine iraz kanamam oldu ve öğlene kadar lekelenme olarak devam etti tabii sabah ilk iş hemen hastaneye gittik,, ama kendi doktorum yoktu ve başka doktor baktı, emin olamamakla beraber iki kese gördüğünü, ancak ikincisinin kese mi yoksa kanamadan mı kaynaklandığını anlayamadı, belki de birisi düşecektir tutunamamıştır ve bu yüzden kanama olmuş da olabilir dedi, bol bol dinlenmemi söyledi ben de sürekli yatıyorum (zaten iki haftadır hep yatıyom ya neyse)
ben ikiz çok istiyordum zaten ve içimden bir his bu sefer var gibi diyordu,
kafam çok karıştı yaaa, teyzeleri dua edin bizim için, Rabbim hayırlısıysa bize bebişlerimizi bağışlasın
yalel verdiğin link çok güzel, saol cnm
selam arkadaşlarr bende aranıza yeni katıldımm bugün hamile olduğumu öğrendim testeler pozitif çıktı adetim 4 gün geçti doktora da gittik ama doktor daha görünmüyor dedi haftaya gel bakalım dedi. sevinçten ölebilirim çokk süper bi duygu ayaklarım yere basmıyo gibi sarhoş gibiyim adeta. 8 aydır istiyoduk olmuyodu çok şükür bu ay geliverdi Rabbim yüzümüze güldü. Ve her isteyene gülsün inşallahh. Dualarım olmayanlarla.. Çünkü bunu uzun süre bebek isteyipte sahip olamayanlar bilir.. 8 ay belki çok uzun değil ama "isteyene çoook uzun" geliyo.. :)
yalel saol cnm, inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak, onların gül kokularını doya doya koklayıp öpmek nasip olur, nasıl hasretim anlatamam düşüncesi bile bambaşka olduğu zaman ne yaparım bilmem artık :sm_cool:
çok sağolun canlarımm..teşekkürler.. artık burdayım..
daha çok yeni ablaları.. o yüzden görünmüyo ultrasonda. bugün baktırdık.
az önce de 2. testimi yaptım, oda pozitif. şüphem kalmadı artık, 2. çizgi de belirgin bi şekilde çıktı çok şükür Yaradan'a..
Simdi beni tek düşündüren hamileliğim boyunca devamlı gideceğim iyi bi doktor, hastane. bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı aranızda kızlar? kafamı karaştıran konu o şuanda. ((gaziosmanpaşa, bayrampaşa civarı))