teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun inşallah. ne kadar geçti senin ki, planlımıydı?
sağol canım inşallah sende görürün bebeğinin keseciğini..
canım geçmiş olsun korkma, kahveregi akıntı tehlikeli değil sanırım çoğu gebe de olabiliyor. dinlen bol bol. umarım tekrarlamaz.:Saruboceq:
oyyy maasallah maasallah 2010 subat anneleri de geliyor yavas yavas..ne güzel rabbim hepinizesaglıklı sıhhatlı bi hamilelik gecirmenizi bebeklerinizi sagsalım kucaklarınıza almayı nasip etsin tabii bize de ben de ekim annesi olacam insallah..ilk bebeğim ve cok heyecanlıyım..rabbim herkese bu heyecanı yasatsın..
canım inşallah sağsalim kavuşursun oğluşuna...
hoş buldumm
canım ben pazartesi gidicem dr inş
bu arada kızlar benim işim sürekli oturarak ve belim ağrıyo oturmaktan mı acaba mafoldumben
fatima cnm endişelenmene gerek yok benim de lekelenme tam 4+2 de olmuştu sanırın yerleşme ile ilgili olarak olabiliyor, ama her ihtimale karşı dikkat ve dinlen ayaklarını kaldır başın düz olsun bu şekilde bol bol uzan
bende ilk düşükten sonra endişeleniyorum tabi ama inanıyorumki Rabbim bunu bize bağışlayacak, inşallah sizlere de bağışlar bebişlerinizi de seneye bu zamanlarda hepimiz burada bebişlerin uykusundan, gazından vs durumlarından dolayı paylaşımlarda bulunuruzkaydirigubbakcemile3
fatıma cnm korkma benden de gelmişt korkulacak bişe değildir inş sen içini ferah tutu çok şükür rabbime benden devamı gelmedi allahıma bin kez şükürler olsun inş senden de gelmez
fatima canım geçmiş olsun inşallah öneml, bişey değildir devamı gelmez içini ferah tut
Kızlar ben biraz önce lavaboya gittim, kahverengi bir akıntım olmuş çok değil ama korktum ne olabilir ki
sorma Aynı dert bende de var.. Benimde oturmalı işim.. Çok oturmakta sakıncalıymış. Doktor amca bize iş saatlerinde yarım saat 1 saat uzanabılırsen uzan dedi. oda çok zor...mafoldumbenEn azından kalk biraz dolaş hiçmi fırsatın yok
Kızlar bugün dr gittik şükürler olsun kalp atışını gördük inanılmaz bi duygu.Sevinçten muayene de başladım ağlamaya alkisalkisalkis
allahım bebeg o avatardaki kızın mı hemde mezuniyet kıyafetleri kepi falan harıka maşşallah allah esirgesin cnm