Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet ya bu hastane doktor işi de ayrı bi dert fisfisfis
haklısınız kızlar ya hakkatten ne zormuş, hemen bulmam lazım bi yer..
bu arada sormuşsunuz cevaplayayım daha çok yeni, son adetim 12 mayıstı, salı olmam lazımdı 4 gün geçti adetim, hesapladım şuan 4 hafta+4 günlük yazıyo. sanırm damlacık kadar bişey. rahimde görünmedi zaten daha rahme inmemiş dedi doktor. o yüzden dikkat ediyorum kendime, bi iş yapmıyorum ev tozlandı süpürmem de lazımdı bugün, gözüm hiç bişey görmüyor, ayaklarımı uzatıp yatıyorum valla, bi tek bulaşık yıkıyorum bide makinaya çamaşır atıyorum :)
canım benim ne kadar sevindim anlatamam seni okadar iyi anlaya biliyorum ki bu duygu başka hiç bişeyle hiç bi duyguyla tarif edilemez sözün bittiği yer rabbim seninde ayaklarına cenneti serdi sende artık bu kutsal duyguyu en derin en güzel şekilde yaşıcaksın inş. çok sevindim çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağımızada alallınm inşallah canımbenimselam arkadaşlarr bende aranıza yeni katıldımm bugün hamile olduğumu öğrendim testeler pozitif çıktı adetim 4 gün geçti doktora da gittik ama doktor daha görünmüyor dedi haftaya gel bakalım dedi. sevinçten ölebilirim çokk süper bi duygu ayaklarım yere basmıyo gibi sarhoş gibiyim adeta. 8 aydır istiyoduk olmuyodu çok şükür bu ay geliverdi Rabbim yüzümüze güldü. Ve her isteyene gülsün inşallahh. Dualarım olmayanlarla.. Çünkü bunu uzun süre bebek isteyipte sahip olamayanlar bilir.. 8 ay belki çok uzun değil ama "isteyene çoook uzun" geliyo.. :)
selam kızlar bende allahın izniyle şubat annesi olacağım en son 3 mayısta adet olmuştum yani şu anda 5+6 daha doktora gitmedim belli olmaz dedi herkes kısmetse 1 hafta sonra gideceğim...
canım benim ne kadar sevindim anlatamam seni okadar iyi anlaya biliyorum ki bu duygu başka hiç bişeyle hiç bi duyguyla tarif edilemez sözün bittiği yer rabbim seninde ayaklarına cenneti serdi sende artık bu kutsal duyguyu en derin en güzel şekilde yaşıcaksın inş. çok sevindim çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağımızada alallınm inşallah canımbenim
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :CüvCüv: [/QUOT
teşekkürler..
kızlar ya benim bu kahverengi leke yine geldi bugün bikaç gündür yatıyorum bişey yoktu akşamüstü eşimle biraz dışarı çıktık gelince bi baktım yine gelmiş çok moralim bozuldu..tekrarlamayınca doktora gitmemiştim artık mecbur pazartesiyi beklicem yarın pazar çünkü..yerleşme kanaması bi hafta sürer mi,inş.bi aksilik çıkmaz ya..desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var..bu arada aramıza katılan yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum..
kızlar ya benim bu kahverengi leke yine geldi bugün bikaç gündür yatıyorum bişey yoktu akşamüstü eşimle biraz dışarı çıktık gelince bi baktım yine gelmiş çok moralim bozuldu..tekrarlamayınca doktora gitmemiştim artık mecbur pazartesiyi beklicem yarın pazar çünkü..yerleşme kanaması bi hafta sürer mi,inş.bi aksilik çıkmaz ya..desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var..bu arada aramıza katılan yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum..
Kızlar bugün dr gittik şükürler olsun kalp atışını gördük inanılmaz bi duygu.Sevinçten muayene de başladım ağlamaya alkisalkisalkis