Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ne güzel inşallah bizede kısmet olur duymak pıt pıtlarıKızlar bugün dr gittik şükürler olsun kalp atışını gördük inanılmaz bi duygu.Sevinçten muayene de başladım ağlamaya alkisalkisalkis
kızlar sizde de kabızlık sorunu yaşayan var mı yaaa :bbo:
bende önceden de vardı ama şimdi sanki biraz daha arttı gibi geliyor kafamçokkarıştı
günaydın kızlar............
allah nasip ederse bizim pıtpıtları haftaya cuma günü duycakmışız inşallah.............
sositosositoYarın büyük gün :)hihoyyyt
ayy caneylom ben de 19 da gidecem dr inş ben de kalp atışı için gideceğim sen kaç haftalıksın ben muayeneye göre o gün tam 7+7 olacam allahın izni ile
ohhhh Masallah canım hadi gözün aydın... Darısı bizlerin basına zemuszemus
sositosositoYarın büyük gün :)hihoyyyt
selam kızlaarrrr
amin canım inşallah hepimizin başına inşallah ben 6+6 olyorum o gün doktor inşallah gelişmişse kese alırız kalp atışını dedi bakalım merakla bekliyorum o günü pıt pıtları duyunca ancak anlıycam hamile olduğumu hala inanamıyorum hamiş olduğuma rabbim herkese yaşatsın böyle duyguları hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
.
slm Canım iyiyiz sen nasılsın ?ne habersiniz arkadaşlar?
ne zaman gideceksin tatlım sen doktora?
ben 6+3 'te gittim, ki doktorum tam 6+0'da gelebilirsin demişti.. gittim ve kalp atışlarını duydum meleğimin..
git, bekleme boşa :) meraktan çatlama durduk yere... :)
Umudunu yitirme Sakın. Rabbim Gökten biz kullarına Herşeyi göndermiş, Hüznü Sevinci ,acıyı, Mutluluğu,neşeyi,Ağlamayıi Gülmeyi Heyecanı Korkuyu, Aklına gelicek herseyi.. Birtek Gökten Umudu yeryüzüne indirmemiş Kulum bana umut etsin diye. ..sositosositoYarın büyük gün :)hihoyyyt