kızlar sizde de kabızlık sorunu yaşayan var mı yaaa :bbo:
bende önceden de vardı ama şimdi sanki biraz daha arttı gibi geliyor kafamçokkarıştı
ebruli hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah
türk kahvesi ve beruli arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza
ebruli canım benimde son adet tarihi 2 mayıs 1 gün var aramızda hayırlısıyla inşallah aynı gün kavuşuruz bebeğimize............
fifacım canım inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana rabbim kolaylık versin canım..........
hepinize iyi geceler tatlı hamişler...........
kızlar kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar kese ne zaman gözükür
ebruli benim 4+3 de kesem göründü am dün 5+0 da kalp atışı yoktu bana kalp atışları için doktor 7. haftaya randevu verdi cnm
hulen hoşgeldin
kasık ağrıları ara ara bende oluyo
bide bişey sorucam şu ticker factory yazan şeyi nasıl yapıyosun ben beceremedim de
hoşbulduk canım sağol. kasık ağrısının normal olduğunu biliyordum da uzun süreceğini bilmiyordum, o yüzden panik yaptım. neyse sağol. senin ne kadar oldu bebiş?
ticker factorye gir.
aşağıda mavi yazılı Baby and Child Age tıkla. istediğini seç ve nexte tıkla. daha sonra minik pul gibi bişey çıkıyo ondan istediğini de seç. daha sonra son adet tarihini gir tarih kısmına.
altındaki name kısmına da bende miniğim yazıyo ya onun gibi işey yaz. ve yine next.
en sonda da şeklini göreceksin zaten altta olan bbCode: kısmında http ile başlayan kısmı kopyala ve kişisel alnındaki kilo/doğum takip kısmına yapıştır ve kaydet canım. uzun gibi görünüyo ama kolay.
bişey sorcam: bu kasık ağrıları daha ne kadar devam edecek bilen var mı? geceleri kasık ağrısından uyuyamayan var mı?
hoşbulduk canım sağol. kasık ağrısının normal olduğunu biliyordum da uzun süreceğini bilmiyordum, o yüzden panik yaptım. neyse sağol. senin ne kadar oldu bebiş?
ticker factorye gir.
aşağıda mavi yazılı Baby and Child Age tıkla. istediğini seç ve nexte tıkla. daha sonra minik pul gibi bişey çıkıyo ondan istediğini de seç. daha sonra son adet tarihini gir tarih kısmına.
altındaki name kısmına da bende miniğim yazıyo ya onun gibi işey yaz. ve yine next.
en sonda da şeklini göreceksin zaten altta olan bbCode: kısmında http ile başlayan kısmı kopyala ve kişisel alnındaki kilo/doğum takip kısmına yapıştır ve kaydet canım. uzun gibi görünüyo ama kolay.