2010 Şubat Anneleri

haklısınız kızlar ya hakkatten ne zormuş, hemen bulmam lazım bi yer..
bu arada sormuşsunuz cevaplayayım daha çok yeni, son adetim 12 mayıstı, salı olmam lazımdı 4 gün geçti adetim, hesapladım şuan 4 hafta+4 günlük yazıyo. sanırm damlacık kadar bişey. rahimde görünmedi zaten daha rahme inmemiş dedi doktor. o yüzden dikkat ediyorum kendime, bi iş yapmıyorum ev tozlandı süpürmem de lazımdı bugün, gözüm hiç bişey görmüyor, ayaklarımı uzatıp yatıyorum valla, bi tek bulaşık yıkıyorum bide makinaya çamaşır atıyorum :)

4+4 ise, eğer rahme indi ama, henüz göremeyeceğimiz kadar küçüktür meleğin :)
tahmini döllenme gününden 4 gün sonra rahme düşüyor çünkü, bilirsin sen de zaten :)

ne damlası kız, o daha 1 mm bile yok :) biz ilk kez 5+1 iken, kese içinde nokta şeklinde gördük bizim sıpayı :) 2 mm kadardı boyu henüz. ona göre düşün işte seninki ne kadar kçük henüz :)

aman aman.. otur-uzan-yat-dinlen..

boşver... evi mevi.. kalktı gitti bizim ev mesela :) hiç de umrumda değil. misafir de kabul etmiyoruz.. babacık da çok yardımcı oluyor allah razı olsun.
pazartesi için yardımcı kadın çağırdım, salı da gelecek. son 1 ayın pisliğini atacak.
napıyım alla alla... meleğim mi önemli, mutfak dolaplarının üstündeki parmak izleri mi??? :)

bizim temizliğide babamız yaptı bugün sağolsun, bende sadece salata yaptım yemeğin yanına ama o bile yetti bana yine lekelenmem başladı ilacımı da kullanıyorum amaayırlısı bakalım

Anam benimkide yarın 4+0 olcak neoldüğübelirsiz :roflol::roflol::roflol:
Şaka bir yana 4+0 =0 SIFIR olcak :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar bende allahın izniyle şubat annesi olacağım en son 3 mayısta adet olmuştum yani şu anda 5+6 daha doktora gitmedim belli olmaz dedi herkes kısmetse 1 hafta sonra gideceğim...

canım benim ne kadar sevindim anlatamam seni okadar iyi anlaya biliyorum ki bu duygu başka hiç bişeyle hiç bi duyguyla tarif edilemez sözün bittiği yer rabbim seninde ayaklarına cenneti serdi sende artık bu kutsal duyguyu en derin en güzel şekilde yaşıcaksın inş. çok sevindim çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağımızada alallınm inşallah canımbenim
selam kızlar bende allahın izniyle şubat annesi olacağım en son 3 mayısta adet olmuştum yani şu anda 5+6 daha doktora gitmedim belli olmaz dedi herkes kısmetse 1 hafta sonra gideceğim...

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :CüvCüv:

ebruli hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah

türk kahvesi ve beruli arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza
ebruli canım benimde son adet tarihi 2 mayıs 1 gün var aramızda hayırlısıyla inşallah aynı gün kavuşuruz bebeğimize............
fifacım canım inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana rabbim kolaylık versin canım..........
hepinize iyi geceler tatlı hamişler...........

kızlar ya benim bu kahverengi leke yine geldi bugün bikaç gündür yatıyorum bişey yoktu akşamüstü eşimle biraz dışarı çıktık gelince bi baktım yine gelmiş çok moralim bozuldu..tekrarlamayınca doktora gitmemiştim artık mecbur pazartesiyi beklicem yarın pazar çünkü..yerleşme kanaması bi hafta sürer mi,inş.bi aksilik çıkmaz ya..desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var..bu arada aramıza katılan yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum..

Canım kaçıncı günündesin? Benim aşılamadan sonra 8. ve 9. günlerden sonra lekelenmeler başladı..ara ara geldi bende eşimle akşam gezmesinden geldim baktım bikaç damla kan bile vardı doktor yorma kendini dedi vajinadan poragestan verdi onu kullanıyom. 6. ve 7. haftayı atlatırsan Allahın izniyle bişey olmaz inşallah ben 8+3 üm..hamilelikte bazı bayanlarda akıntı ve lekelenmeler doğuma kadar sürebilirmiş. korkma kafa takarsan daha çok oluyo.ben anneme gittim 6 ve 7. haftalar kocişimide aldım yanıma nerde mutlu oluyosan seni neler mutlu ediyosa onları yap.seni sevindirecek yerlerde ol bence.kitap oku müzik dinle kafanaı boşalt.... sevgilerimle..opuyorumnanaktan

kizlar merhaba ben de Allah nasip ederse subat annesi oluyorum, buraya bunlari yazmak da nasip oldu ya cok sukur. 21.ayimda hamile kaldim, gecen carsamba ogrendim, doktordan ayni gun asilamayi konusmak icin randevu almistim, o randevuyu cok onemsiyordum cunku asilamaya karar vermistik. bir gittik kapi duvar doktor yok, reglem gecikmisti ikinci gecikme gunumdeydim ondan onceki ay da ilk kez geciktigi icin hem de iki gun, artik 30 gunde bir regle olucam diye dusundum. doktoru bulamayinca bir morel bozuklugu eve donduk, esime kizarak bana test almasini soyledim, sonra da kendime kizdim bosuna test yapicam diye, ama o da ne aylarca cikmayin arti isareti aninda ve aninda cikti:)))))))) kan degerim de pozitifti.
lafi cok uzattim ama hikayem ilginc biraz degil mi? cok sukur.
umarim burda paylasimlarimiz olur ben 4+5 deyim haftaya keseyi gormeye gidecegiz aslinda birbucuk mmlik bir sey gorundu ama doktor haftaya emin oluruz dedi:))

şubat annneleri topiğinizi yeni gördüm tebrik ederim hepinizi ben de ocak annesi olacağım nasipse.inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla

şubat anneleri hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz de topiğiniz de inşallahben de ocak annesiyim bütün ocak annelerinden sevgilera.s.

mehtapcım..bugün adetimin 35.günü..yani sat a göre hamileliğimin tam 5 haftası bugün doldu..bu progestan mıdır nedir onu eczaneden alsamda içsem olmaz mı..doktorun telini bilmediğim için soramadımda..gündoğmadan hayırlı olsun canım hamileliğin,sağlıkla inşallah..

eslemm canım umarım önemli bişey değildir yerleşme kanamasıdır pazartesi git hemende içimiz rahatlasın yat dinlen başına yastık koyma
gündoğmadan hoş geldin canım aramıza hayırlı olsun
cutest hilalmelike sağolun kızlar sizinde bebişleriniz hayırlı olsun

canım canını sıkma benim 1haftadan fazla oldu ara ara hala devam ediyo progestan kullanıyosan gayet normalmiş olabiliymuş doktorum söyledi bana bol bol dinlen geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…