günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık
gözün aydın canım maşallah kızına galiba senle aynıyız bende salı rapor alıcam ve oğlumu görücem normal doğum olcakmış ne güzel canım hayırlısı olsun
canım nie ağlıyosun bunlar normal durumlar benimde oluyo hep aşağı vuruyo pıtır pıtır kazıyo sanki diom şimdi aşadan çıkıcan eli ayağı bazen bi sancı giriyo vurunca ittiriyo tuvaletini getiriyo bak bana hep oluyo canım üzme kendini çok takılıyosan doktoruna danış
günaydın canım biz iyiz oğlumla sen nasılsın kızın nasıl canım
kızlar bebek telsizini hemen almaya gerek varmı sizce şöle 6 aylık felan olsunda ozamanmı alsam
akarahan, bulbul, ebruderin, fatima38, SHİNE, srpp+, uslu, yaren_h herkese günaydın kızlar nasılsın
Ah ben de şu ev işini bi aradan çıkarabilseydimmm. Daha yapacak ne çok iş var.
çok acıyo esma böle kıvranıp hemen aşağıyı tutuyom dayanamıyom acısına .....saat 12 de kontrolum var zaten gelince yazarım sağol canım
iyiyiz canım ne olsun aynen devam büyüyoruz habire
Aman canm tabi zamanında saglıklı bir sekilde dünyaya gelsinler.
Evet yavas yavas hazırlamak lazım aslında.
Off ya nasıl canm sıkılıyor anlatamam. Bizim daha tasınma işimiz olmadı yaa dogurcam gitcem nerdeyse.Tuttugumuz evde oturan kiracı hala evi boşaltmadı .Off badanası dır temizligidir yerleşmesidir uzun sürer. Ya sanki benm bekleyebilcek zamanım var.Yakın olmasa valla baska ev bakardım şimdiye.Sırf yakın olsun her dakika babamız yanımızda olsun diye sabrediyorum.
Papatyacım bencede basla ihmal etme bebek calsiyumu senden alıyor bu defa sen calsiyumsuz kalıyorsun.İçilemiyecek bişi deil hemde.
Debikler annesi ozamanda cok depikliyor diye sikayet edersin :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın canm.
Günaydın canm. Bizde sizi öpüyoruz teyzesi.
Ahh canm ahhh kesintisiz uykularımı özledim yüz üstü yatmayı deli deli yatmayı özledim.Bu gidişlede bayağı bi özliyecegiz kaydirigubbakcemile3 Aman bebişlerimiz iyi olsunda günlerce uykusuz kalmaya razıyım.Ayyy şöyle kollarımıza aldıgımız gün bir an önce gelse
Canm kasılmalar dogumun yaklaştıgını gösteriyor benmde cok oluyor bazen yürüyemiyecek pozisyona geliyorum.Ama biraz dinlenince geciyor. Hıı yemeği fazla kacırdıgımda da karnım tef gibi geriliyor rahatsız oluyorum ozamanda dogurcakmısım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar ocak annelerinin melekleri geliyor yavas yavas azaba bizim bebişlerden ilk önce kim gelecek.Ocak anneleri dogum hikayelerini bile yazmaya baslamıs Cok kıskandım cokk :dilcikar::dilcikar:
maşallah bebişine canım....eee isim ne koyuyosunuz hala belli degilmi kız....
ay sende yanlış görmediysem 33. haftadasın bizler ilk doğuranlarmı olcazki acaba en son doktor kontrolüne nezman gitmiştin bebeğin kilosu felan nasıldı benim kontrolüm bu sefer 10 güne düştü bu pazartesi gitmiştim haftaya perşembe gene gidecem doğumla ilgili bişey konuşmadık ama ben cesaetli değilim pek rüyalarıma giriryo nasıl doğum yaparken görüyorum kendimi sen karar verdinmi?
ben hiç almamıştım canım.zaten yanında oluysun ilk zamanlar..
zeyno 7 aylık olunca odasını ayırmıştık.oda yatak odasının yanıydı zaten.benim kulaklar çok hassastır çocuk ıhlasa hemen duyarım.yani gerek duymamıştım.bundada gerek duyarsam anca yanımdan ayırdıgım zaman alırım...bencede daha erken....
Oyy maşallah kocaman olmus :) Oh ne güzel normal dogum olacak bende hep normal istiyorum ama olamazmısım mecburen sezeryan olacagım.
Günaydın canm sen nasılsn ?
Canm senin ne ev işin var yoksa sendemi ev tasıyacaksın.?