Canm senin ne ev işin var yoksa sendemi ev tasıyacaksın.?
Kısss dur daha erken ben 29 haftanın içindeyim daha ...ya çok acıyo resmen kram ...bacak krambı nasıl daynılmaz ya aynı acı ...doğum sancısı bumu :1shok::a015::çok üzgünüm:
günaydın kızlar..
papatyacım güle güle giysin ipek cici elbisesini.
gıız burcu sen şimdik bu fıkra ile mühendislere eşşek mi demek istiyon he.. yolemmi saçlarını..klava: (şaka)
ayy akşam fikreti görünce benim de doğurasım geldi valla. ben de aynı şeyleri düşündüm, bizim bebek gelse, ne onun giyecekleri yıkandı, ne daha benim hastanede giyecek pijamam var dedim eşime. o da pek gale almıyodu bugüne kadar ama dün izlerken ee niye hazırlamadın bu zamana kadar demeye başladı :) şu taşınma işlemi bitsin, ilk iş valiz yerleştirmek olacak.
günaydın kızlarrr sositososito
az önce kargomuz geldi.papatya (ayşegül) teyzemizin zevkine sağlık çok şirin yaa.bayıldım oğlumda bayılacak eminim.3'lü eşofman takımı almış ayşegül teyzemiz bize fotoğraf makinasının ara kablosunu bi bulsam hemen ekliycem resmini.tekrar teşekkür ederiz teyzesi.:1hug:
bülbül canım bşiy sorucam sen aynı sayırlırız aramızda 2 gün var bebeğinin en son nezaman gördün nekadardı kilosu boyu ?
günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık
kızlar bebek telsizini hemen almaya gerek varmı sizce şöle 6 aylık felan olsunda ozamanmı alsam
günaydın kızlarrr sositososito
az önce kargomuz geldi.papatya (ayşegül) teyzemizin zevkine sağlık çok şirin yaa.bayıldım oğlumda bayılacak eminim.3'lü eşofman takımı almış ayşegül teyzemiz bize fotoğraf makinasının ara kablosunu bi bulsam hemen ekliycem resmini.tekrar teşekkür ederiz teyzesi.:1hug:
günaydın kızlar..
gıız burcu sen şimdik bu fıkra ile mühendislere eşşek mi demek istiyon he.. yolemmi saçlarını..klava: (şaka)
ayy akşam fikreti görünce benim de doğurasım geldi valla. ben de aynı şeyleri düşündüm, bizim bebek gelse, ne onun giyecekleri yıkandı, ne daha benim hastanede giyecek pijamam var dedim eşime. o da pek gale almıyodu bugüne kadar ama dün izlerken ee niye hazırlamadın bu zamana kadar demeye başladı :) şu taşınma işlemi bitsin, ilk iş valiz yerleştirmek olacak.
günaydın kızlar..
eşimde almayalım zaten hep yanında olucaz dedi akşam kızdım adama aslında gerçekten gerek yok :ecrin_bebek:
ayy bugün topik kalabalık, herkes çok çok yazıyo ne güzel.
pofidi maşallah kızına
Walla çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam. Ama boyu sanırım 30 civarı bişeydi de kilosu 760g'dı. Bir ay oldu canım benim. Yarın kontrole gideceğim. Yarın yazarım sana boyunu da kilosunu da.
Ay ayşegül çok tatlıymış yaa güle güle giysin inşallah minik kızın.
Ay kızlar akşam yaprak dökümünde Fikret 7 aylık doğum yaptı ya ben de havaya girdim. Akşam hemen kalktım oğlumun hastane çıkışının birini yıkadım. Ne olur ne olmaz çıplak kalacak çocuğum diyedelikafadulden Ay çok etkilendim ama ya o doğum yaptı benim gözlerim doldu.. Ayırmıştım renklerine göre oğlumun cicilerini sırayla yıkıcam artık karar verdim. Sarar sarmalar saklarım onları ben kirlenmesinler diye.
akarahan, bulbul, ebruderin, fatima38, SHİNE, srpp+, uslu, yaren_h herkese günaydın kızlar nasılsın
günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık
günaydın kızlar..
Papatya çok güzel güle güle giysin balon etekleri çok seviyorum çok cici duruyorlar.
benimkide diyorki Fikret senden sonra hamile kaldı senden önce doğurdu senin bu çoçuğu doğurmaya niyetin mi yok söyledi biliyim diyo.Hee içimde tutucam iyi oluyor böyle dedim.Ben bu pazar çanta işini hallediyorum kızlar.dursun kenarda ne olur ne olmaz.
Serap bana niye günaydın nemiyorsun bakıyımmmmmmmmm.fisfisfis
maşallah
.valla 2000 leri görelim diyorduk çok şükür gördük.
Amerikalı mihendislere diyorlar canım . ben demedim hem paylaştım mihendis hanımmmmmmmmmm mihendis hanımmmmmmmm.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tamamen katılıyorum canımya kızlar bende msn e geliyorum ama burası ilk gözagrımız.artık firede vermiyo site..burayı bırakmayalım.baktık takılıyo site o zaman geçelim yine msn e.hem kim ne dedi iyi takip ediliyo burda.msn de heran bişey kaçırabiliyoruz.burda kaçırsakta alıntı yapıp yetişiyoruz dimi..
benimkide diyorki Fikret senden sonra hamile kaldı senden önce doğurdu senin bu çoçuğu doğurmaya niyetin mi yok söyledi biliyim diyo.Hee içimde tutucam iyi oluyor böyle dedim.Ben bu pazar çanta işini hallediyorum kızlar.dursun kenarda ne olur ne olmaz.
sağolun kızlar ya ben bu gün 31+4 oldum
zaman ne cabuk geciyo değil mi
hepimizin mutlu sona ulaşmasına az kaldı:lepi:
inşlallah sorunsuz bi şekilde kavusuruz bebişlerimize:Saruboceq:
Papatya çok güzel güle güle giysin balon etekleri çok seviyorum çok cici duruyorlar.
.
srpp, 07papatya+, akarahan, bulbul, demhant, dineva, ebruderin, essemayit+, fatima38, mydarling+, plaj, pofidi, SHİNE, SUDURU, ZEYNEP6672
wow şuna bakın nerdeyse herkes burda. Coştu şubat annelerii:lepi: