2010 Şubat Anneleri

Canm senin ne ev işin var yoksa sendemi ev tasıyacaksın.?

Sorma canım ya. Ev taşımak ne kelime. Evimiz satılıyor kısmetse bugün tapu işlemleri halledilecek. Ev satılınca biz de ev bulup ev alacağız. Ev aldıktan sonra da eşyaların taşınacağı yetmiyormuş gibi yeni ev için eşya da almak durumundayız. Zira evimiz çok küçüktü ve bebeğe yer yoktu. Ev büyüyünce şimdi perdesi halısı her şeyi için alışveriş yapılacak. Bizim evin satılması çok uzun sürdü. Yoksa bu zamana bırakılır mıydı?:1no2:

Kısss dur daha erken ben 29 haftanın içindeyim daha ...ya çok acıyo resmen kram ...bacak krambı nasıl daynılmaz ya aynı acı ...doğum sancısı bumu :1shok::a015::çok üzgünüm:

Yk canm bu dogum sancısının yanında hafif kalacagını düşünüyorum :)Erkeni merkeni kalmadı canm artık yavas yavas hazırlıklı olmalıyız.Ben 33. haftamdayım.
günaydın kızlar..

papatyacım güle güle giysin ipek cici elbisesini.

gıız burcu sen şimdik bu fıkra ile mühendislere eşşek mi demek istiyon he.. yolemmi saçlarını..:eek:klava: (şaka)

ayy akşam fikreti görünce benim de doğurasım geldi valla. ben de aynı şeyleri düşündüm, bizim bebek gelse, ne onun giyecekleri yıkandı, ne daha benim hastanede giyecek pijamam var dedim eşime. o da pek gale almıyodu bugüne kadar ama dün izlerken ee niye hazırlamadın bu zamana kadar demeye başladı :) şu taşınma işlemi bitsin, ilk iş valiz yerleştirmek olacak.

Ayy canm seninde mi tasınma işin var ? Allah kolaylık versin bize.

bülbül canım bşiy sorucam sen aynı sayırlırız aramızda 2 gün var bebeğinin en son nezaman gördün nekadardı kilosu boyu ?

günaydın kızlarrr sositososito
az önce kargomuz geldi.papatya (ayşegül) teyzemizin zevkine sağlık çok şirin yaa.bayıldım oğlumda bayılacak eminim.3'lü eşofman takımı almış ayşegül teyzemiz bize fotoğraf makinasının ara kablosunu bi bulsam hemen ekliycem resmini.tekrar teşekkür ederiz teyzesi.:1hug:

ayy geldigine çok sevindim.bende merak ediyordum geldimi aceba diye....valla benimde çok hoşuma gitmişti .güle güle giysin oglumuz giydikçede teyzesini hatırlasın...opuyorumnanaktan

bülbül canım bşiy sorucam sen aynı sayırlırız aramızda 2 gün var bebeğinin en son nezaman gördün nekadardı kilosu boyu ?

Walla çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam. Ama boyu sanırım 30 civarı bişeydi de kilosu 760g'dı. Bir ay oldu canım benim. Yarın kontrole gideceğim. Yarın yazarım sana boyunu da kilosunu da.

Günaydın Serapçımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası:nazar:
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık

Ay maşallah canım yaa. Ne kadar oldun sen şimdi? Ay bu günleri de gördük çok şükür kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.

kızlar bebek telsizini hemen almaya gerek varmı sizce şöle 6 aylık felan olsunda ozamanmı alsam

Valla canım ilk zaman yanımızda olacaklar zaten gerek yok. Benim için hiç bir zaman gerek yok yatak odamın yanında çocuk odası. Zaten tetikte oluruz. Bence ihtiyaç duyarsan o zaman alırsın acele etme derim.

günaydın kızlarrr sositososito
az önce kargomuz geldi.papatya (ayşegül) teyzemizin zevkine sağlık çok şirin yaa.bayıldım oğlumda bayılacak eminim.3'lü eşofman takımı almış ayşegül teyzemiz bize fotoğraf makinasının ara kablosunu bi bulsam hemen ekliycem resmini.tekrar teşekkür ederiz teyzesi.:1hug:

Güle güle kullansın oğlun canım. resmini bekleriz artık:)

günaydın kızlar..

gıız burcu sen şimdik bu fıkra ile mühendislere eşşek mi demek istiyon he.. yolemmi saçlarını..:eek:klava: (şaka)

ayy akşam fikreti görünce benim de doğurasım geldi valla. ben de aynı şeyleri düşündüm, bizim bebek gelse, ne onun giyecekleri yıkandı, ne daha benim hastanede giyecek pijamam var dedim eşime. o da pek gale almıyodu bugüne kadar ama dün izlerken ee niye hazırlamadın bu zamana kadar demeye başladı :) şu taşınma işlemi bitsin, ilk iş valiz yerleştirmek olacak.

Günaydın hülyacım. Kız iyi olmuş dank etmiş senin kociş te. Benimki de etkilendi valla çocuğu görüncekaydirigubbakcemile3 Cumartesi odasını bakmaya gidicezkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar..

günaydın canım.sagol teyzesi....ay pardon kaynanası....

eşimde almayalım zaten hep yanında olucaz dedi akşam kızdım adama aslında gerçekten gerek yok :ecrin_bebek:

bende gerek duymamıştım...

ayy bugün topik kalabalık, herkes çok çok yazıyo ne güzel.

pofidi maşallah kızına :nazar:

ya kızlar bende msn e geliyorum ama burası ilk gözagrımız.artık firede vermiyo site..burayı bırakmayalım.baktık takılıyo site o zaman geçelim yine msn e.hem kim ne dedi iyi takip ediliyo burda.msn de heran bişey kaçırabiliyoruz.burda kaçırsakta alıntı yapıp yetişiyoruz dimi..

Walla çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam. Ama boyu sanırım 30 civarı bişeydi de kilosu 760g'dı. Bir ay oldu canım benim. Yarın kontrole gideceğim. Yarın yazarım sana boyunu da kilosunu da.

anladım canım bende en son 17 sinde gitmiştim boyu 35 cm e yakındı ama kilosunu sölemediler doktor önden gidio önce doğra demişti yeni doktor sata göre hesap et demişti kafam karıştı ondan senle aynıyız die merak ettim hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inş bende c.tesi gidicem nasipse

sağolun kızlar ya ben bu gün 31+4 oldum
zaman ne cabuk geciyo değil mi
hepimizin mutlu sona ulaşmasına az kaldı:lepi:
inşlallah sorunsuz bi şekilde kavusuruz bebişlerimize:Saruboceq:

Papatya çok güzel güle güle giysin balon etekleri çok seviyorum çok cici duruyorlar.
Ay ayşegül çok tatlıymış yaa güle güle giysin inşallah minik kızın.

Ay kızlar akşam yaprak dökümünde Fikret 7 aylık doğum yaptı ya ben de havaya girdim. Akşam hemen kalktım oğlumun hastane çıkışının birini yıkadım. Ne olur ne olmaz çıplak kalacak çocuğum diyedelikafadulden Ay çok etkilendim ama ya o doğum yaptı benim gözlerim doldu.. Ayırmıştım renklerine göre oğlumun cicilerini sırayla yıkıcam artık karar verdim. Sarar sarmalar saklarım onları ben kirlenmesinler diye.

benimkide diyorki Fikret senden sonra hamile kaldı senden önce doğurdu senin bu çoçuğu doğurmaya niyetin mi yok söyledi biliyim diyo.Hee içimde tutucam iyi oluyor böyle dedim.Ben bu pazar çanta işini hallediyorum kızlar.dursun kenarda ne olur ne olmaz.

akarahan, bulbul, ebruderin, fatima38, SHİNE, srpp+, uslu, yaren_h herkese günaydın kızlar nasılsın

Serap bana niye günaydın nemiyorsun bakıyımmmmmmmmm.fisfisfis

günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası:nazar:
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık

maşallah:nazar:

.valla 2000 leri görelim diyorduk çok şükür gördük.

günaydın kızlar..

Amerikalı mihendislere diyorlar canım . ben demedim hem paylaştım mihendis hanımmmmmmmmmm mihendis hanımmmmmmmm.

havva esen canım hediyeni dün kargoya verdim inşallah beğenirsin biraz büyük aldım 9-12 ay güle güle giysin esra bebişimiz

Papatya çok güzel güle güle giysin balon etekleri çok seviyorum çok cici duruyorlar.

benimkide diyorki Fikret senden sonra hamile kaldı senden önce doğurdu senin bu çoçuğu doğurmaya niyetin mi yok söyledi biliyim diyo.Hee içimde tutucam iyi oluyor böyle dedim.Ben bu pazar çanta işini hallediyorum kızlar.dursun kenarda ne olur ne olmaz.

Serap bana niye günaydın nemiyorsun bakıyımmmmmmmmm.fisfisfis

maşallah:nazar:

.valla 2000 leri görelim diyorduk çok şükür gördük.

Amerikalı mihendislere diyorlar canım . ben demedim hem paylaştım mihendis hanımmmmmmmmmm mihendis hanımmmmmmmm.

burcucum aşağıdan kopyaladım senin ismin yoktu tatlım olsa neden demiyim canım benim sanada kocaman GÜNAYDINNNNNN burcu teyzesiii

Yeni gelen herkese tekrar günaydın diliyorummm hoşgeldiniz kızlar güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorum bebişlerinizleee

ya kızlar bende msn e geliyorum ama burası ilk gözagrımız.artık firede vermiyo site..burayı bırakmayalım.baktık takılıyo site o zaman geçelim yine msn e.hem kim ne dedi iyi takip ediliyo burda.msn de heran bişey kaçırabiliyoruz.burda kaçırsakta alıntı yapıp yetişiyoruz dimi..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tamamen katılıyorum canım

delikafaduldendelikafadulden Valla doğuranlar geri koymak isticeniz diyorlar zaten o yüzden keyfini sürmek lazımkaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar ya ben bu gün 31+4 oldum
zaman ne cabuk geciyo değil mi
hepimizin mutlu sona ulaşmasına az kaldı:lepi:
inşlallah sorunsuz bi şekilde kavusuruz bebişlerimize:Saruboceq:

senle aynıyız canım.5 mayıs olan epey arkadaş var.ben ,sen.summufer.derinderen başkada vardı canım.bakalım..

.

sagol burcu teyzesi.bu arada hediyelişme topiginede koydum..

srpp, 07papatya+, akarahan, bulbul, demhant, dineva, ebruderin, essemayit+, fatima38, mydarling+, plaj, pofidi, SHıNE, SUDURU, ZEYNEP6672

wow şuna bakın nerdeyse herkes burda. Coştu şubat annelerii:lepi:

srpp, 07papatya+, akarahan, bulbul, demhant, dineva, ebruderin, essemayit+, fatima38, mydarling+, plaj, pofidi, SHİNE, SUDURU, ZEYNEP6672

wow şuna bakın nerdeyse herkes burda. Coştu şubat annelerii:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: buyuyrun halayaa :1hug:

X