2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız bakim bebişler nasıl ? Bizim sıpa uyutmadı beni ha bire tekmeleyip duruyo.Acıktı sanırım .kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım. Ama bu sitede de fiyatlar fena değilmiş. Yapınca resmini koy biz de görelim.
Tamam canm koyarım .Evet fiyatlar fena deil ben o kalpli cubuklardan yapmak istiyorum.Hıı orda birde lohusa serbeti için güzel kadehler var onlardan alıcam 12 adet fiyatı uygun geldi.
Saol canm evet kocaman oldular ve hızlı büyüyorlar artık.Bizim halimizden de anlasılıyor büyüdükleri ben artık seri hareket edemiyorum merdivenleri yaşlı nineler gibi cıkıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Senin kontrol ne zaman ?

07papatya, akarahan, ebruderin, SHİNE, srpp

kızlar günaydın hepiniz iymisiniz bakimmm

Günaydın canm evet turp gibiyiz maşallah.Sabah sabah tekmelerle actık gözleri kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın canm?

Herkese günaydın kızlarrrr hayırlı günler diliyoruz hepinize oğluşum ve ben buyrunnnnnnnnn

Sizlerede günaydın Kızlar........
güzel fıkra ile başlıyalım güne

1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye. Kayseri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik ediyorlarmış. O zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet yok, eleman yok.
Mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş:

- Ne yapıyorlar böyle?

- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.

- Anlayamadım?

- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz.

Amerikalı katılarak gülmeye başlamış. Yatışınca da sormuş:

- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?

Kayserili bozuntuya vermeden cevap vermiş:

- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz.

shıne maşalah canım iyi ol hep bende iyiyim çok şükür oğluşum debiklesin die bekliyom
özlem günaydın canım sanada hayırlı günler

Günaydın,

Uykusuzluk, merdiven cıkamama, yürüyememe, iştahsızlık herşey var bizdede

Ama son 3-4 gündür bizim oglan acayip hareketli hiç durmuyor masallah.....

Geri sayım da başladı... akannehir

çok güzel, Kayseri liye laf yetiştiremeyeceğini anlamıştır.

:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

magnezyumada yeni başladım.kalsiyum içmiyordum öylece dolapta duruyordu.dün içtim.artık onuda düzenli alacagım...

Kızlar akşam ben çok ağladım.....kızım karnımı böle çok garip bi şekil yaptı göbek deşiğim patlıycaktı.....ve aşağıya sidik torbasının oraya napyo bilmiom yada omu yapyo onuda anlamadım böle bacağımıza kramp giriyo ya aynısı oraya girip çıktı gerçekten dayanılmaz bi acıydı....acaba doğum sancısımı bilmiom ama ölese mümkün deil dayanamam ...

kızmar bizim hediyemizde geldituba teyzesine teşekkür ediriz..birazdan koyarım resmini

magnezyumada yeni başladım.kalsiyum içmiyordum öylece dolapta duruyordu.dün içtim.artık onuda düzenli alacagım...

ben magnesyum içiyom sanki kasılma oluyo akşmaları korkuyom
ellerim topuklarım uyuşuyo diie kalsiyum vermişti doktor topuklar geçti ama ellerim hep aynı iki ilaçda geçirmedi kalsiyum içmiyorum artık

canım nie ağlıyosun bunlar normal durumlar benimde oluyo hep aşağı vuruyo pıtır pıtır kazıyo sanki diom şimdi aşadan çıkıcan eli ayağı bazen bi sancı giriyo vurunca ittiriyo tuvaletini getiriyo bak bana hep oluyo canım üzme kendini çok takılıyosan doktoruna danış

Hepinize günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah hepimize. Gerçi yağmurlu ve karanlık bir güne başladık ama olsun oğlum da beni tepiklerle uyandırdı güne güzel başladım. Sabahları ayrı bir hareketli oluyor nedense.

07papatya, akarahan, ebruderin, SHİNE, srpp
kızlar günaydın hepiniz iymisiniz bakimmm

Günaydın canımm. Biz iyiyiz oğlumla ben çalışıyorum o da tepişiyor iştekaydirigubbakcemile3

kızmar bizim hediyemizde geldituba teyzesine teşekkür ediriz..birazdan koyarım resmini

Aa ne güzel güle güle kullansın kızın inşallah. Koy da görelim bakalım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…