Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim çok şükür.dün ayagıma kramp girecek gibi agrıdı ilk defa.calsiyum kullanmıyordum.başlasam iyi olacak....
shıne maşalah canım iyi ol hep bende iyiyim çok şükür oğluşum debiklesin die bekliyom
özlem günaydın canım sanada hayırlı günler
Sizlerede günaydın Kızlar........
güzel fıkra ile başlıyalım güne
1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye. Kayseri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik ediyorlarmış. O zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet yok, eleman yok.
Mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş:
- Ne yapıyorlar böyle?
- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.
- Anlayamadım?
- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz.
Amerikalı katılarak gülmeye başlamış. Yatışınca da sormuş:
- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Kayserili bozuntuya vermeden cevap vermiş:
- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz.
Günaydın canm.Herkese günaydın kızlarrrr hayırlı günler diliyoruz hepinize oğluşum ve ben buyrunnnnnnnnn
Günaydın canm. Bizde sizi öpüyoruz teyzesi.Günaydın shine ve özlemcim, bizde öpüyoruz oğluşumla sizleri...
Günaydın,
Uykusuzluk, merdiven cıkamama, yürüyememe, iştahsızlık herşey var bizdede
Ama son 3-4 gündür bizim oglan acayip hareketli hiç durmuyor masallah.....
Geri sayım da başladı... akannehir
Canm kasılmalar dogumun yaklaştıgını gösteriyor benmde cok oluyor bazen yürüyemiyecek pozisyona geliyorum.Ama biraz dinlenince geciyor. Hıı yemeği fazla kacırdıgımda da karnım tef gibi geriliyor rahatsız oluyorum ozamanda dogurcakmısım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kızlar akşam ben çok ağladım.....kızım karnımı böle çok garip bi şekil yaptı göbek deşiğim patlıycaktı.....ve aşağıya sidik torbasının oraya napyo bilmiom yada omu yapyo onuda anlamadım böle bacağımıza kramp giriyo ya aynısı oraya girip çıktı gerçekten dayanılmaz bi acıydı....acaba doğum sancısımı bilmiom ama ölese mümkün deil dayanamam ...
papatya çok tatlı cicisi kızının güle güle giysin inş.
Papatyacım kızının cicileri çok güzel güle güle giysin...
Kızlar içtiğiniz kalsiyum calcimax yazan suda eriyen birşeymi
Çok ciciymiş güle güle giysin prensesin.http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=30474&stc=1&d=1260431277
bebişimin cicisi tuba teyzesindenopuyorumnanaktan
Ay ayşegül çok tatlıymış yaa güle güle giysin inşallah minik kızın.
Ay kızlar akşam yaprak dökümünde Fikret 7 aylık doğum yaptı ya ben de havaya girdim. Akşam hemen kalktım oğlumun hastane çıkışının birini yıkadım. Ne olur ne olmaz çıplak kalacak çocuğum diyedelikafadulden Ay çok etkilendim ama ya o doğum yaptı benim gözlerim doldu.. Ayırmıştım renklerine göre oğlumun cicilerini sırayla yıkıcam artık karar verdim. Sarar sarmalar saklarım onları ben kirlenmesinler diye.
evek suda eriyo benimkide...
Yaa kızlar ocak annelerinin melekleri geliyor yavas yavas azaba bizim bebişlerden ilk önce kim gelecek.Ocak anneleri dogum hikayelerini bile yazmaya baslamıs Cok kıskandım cokk :dilcikar::dilcikar:
Ay kızlar akşam yaprak dökümünde Fikret 7 aylık doğum yaptı ya ben de havaya girdim. Akşam hemen kalktım oğlumun hastane çıkışının birini yıkadım. Ne olur ne olmaz çıplak kalacak çocuğum diyedelikafadulden Ay çok etkilendim ama ya o doğum yaptı benim gözlerim doldu.. Ayırmıştım renklerine göre oğlumun cicilerini sırayla yıkıcam artık karar verdim. Sarar sarmalar saklarım onları ben kirlenmesinler diye.
ay yaa canım çok sıkılıyo bugün günlerden perşembe bu haftada bitti sayılır zaman geçiyo beni heyecan basıyo yaa hastane çantalarını hazırladınızmı aaba ben 2 hafta sonra bebek mobilyası gelecek temizlik felan yapılacak ozamana hazırlıyım diyodum geçmi kalmış olurum acaba
günaydın arkadaşlar...
Çok ciciymiş güle güle giysin prensesin.
Ayy sorma canm aksam benmde pek bi dogurasım vardı fikreti öyle görünce.Çok sabırsızlanıyorum bebeğimi kollarıma almak için.
İçmeye korktum bişey olur mu diye gebelerin kullanma derecesi c imiş, karar veremedim açıkçası
akarahan, bulbul, ebruderin, fatima38, SHİNE, srpp+, uslu, yaren_h herkese günaydın kızlar nasılsın
papatyacım kızının cicisi çok güzelmiş güle güle giysin
Öyle deme kız annem beni istiyor diye gelmeye kalkacak bi dekaydirigubbakcemile3 Aman zamanında gelsinler.
ay yaa canım çok sıkılıyo bugün günlerden perşembe bu haftada bitti sayılır zaman geçiyo beni heyecan basıyo yaa hastane çantalarını hazırladınızmı aaba ben 2 hafta sonra bebek mobilyası gelecek temizlik felan yapılacak ozamana hazırlıyım diyodum geçmi kalmış olurum acaba