2010 Şubat Anneleri

Papatyacım kızının cicileri çok güzel güle güle giysin...

Kızlar içtiğiniz kalsiyum calcimax yazan suda eriyen birşeymi

banada magnezyumu hafif kasılmalarım vardı hemen kullan dedi.terslik olmasın diye...
kalsiyumda ben süt içmiyorum ona tamamlasın diye içmemi söylemişti ama hiç içmemiştim....
artık kullanacagım

iyim çok şükür.dün ayagıma kramp girecek gibi agrıdı ilk defa.calsiyum kullanmıyordum.başlasam iyi olacak....

Papatyacım bencede basla ihmal etme bebek calsiyumu senden alıyor bu defa sen calsiyumsuz kalıyorsun.İçilemiyecek bişi deil hemde.

shıne maşalah canım iyi ol hep bende iyiyim çok şükür oğluşum debiklesin die bekliyom
özlem günaydın canım sanada hayırlı günler

Debikler annesi ozamanda cok depikliyor diye sikayet edersin :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın kızlarrrr hayırlı günler diliyoruz hepinize oğluşum ve ben buyrunnnnnnnnn
Günaydın canm.
Günaydın shine ve özlemcim, bizde öpüyoruz oğluşumla sizleri...
Günaydın canm. Bizde sizi öpüyoruz teyzesi.

Günaydın,

Uykusuzluk, merdiven cıkamama, yürüyememe, iştahsızlık herşey var bizdede

Ama son 3-4 gündür bizim oglan acayip hareketli hiç durmuyor masallah.....

Geri sayım da başladı... akannehir

Ahh canm ahhh kesintisiz uykularımı özledim yüz üstü yatmayı deli deli yatmayı özledim.Bu gidişlede bayağı bi özliyecegiz kaydirigubbakcemile3 Aman bebişlerimiz iyi olsunda günlerce uykusuz kalmaya razıyım.Ayyy şöyle kollarımıza aldıgımız gün bir an önce gelse

Canm kasılmalar dogumun yaklaştıgını gösteriyor benmde cok oluyor bazen yürüyemiyecek pozisyona geliyorum.Ama biraz dinlenince geciyor. Hıı yemeği fazla kacırdıgımda da karnım tef gibi geriliyor rahatsız oluyorum ozamanda dogurcakmısım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaa kızlar ocak annelerinin melekleri geliyor yavas yavas azaba bizim bebişlerden ilk önce kim gelecek.Ocak anneleri dogum hikayelerini bile yazmaya baslamıs Cok kıskandım cokk :dilcikar::dilcikar:

Ay ayşegül çok tatlıymış yaa güle güle giysin inşallah minik kızın.

Ay kızlar akşam yaprak dökümünde Fikret 7 aylık doğum yaptı ya ben de havaya girdim. Akşam hemen kalktım oğlumun hastane çıkışının birini yıkadım. Ne olur ne olmaz çıplak kalacak çocuğum diyedelikafadulden Ay çok etkilendim ama ya o doğum yaptı benim gözlerim doldu.. Ayırmıştım renklerine göre oğlumun cicilerini sırayla yıkıcam artık karar verdim. Sarar sarmalar saklarım onları ben kirlenmesinler diye.

Çok ciciymiş güle güle giysin prensesin.

Ayy sorma canm aksam benmde pek bi dogurasım vardı fikreti öyle görünce.Çok sabırsızlanıyorum bebeğimi kollarıma almak için.

Yaa kızlar ocak annelerinin melekleri geliyor yavas yavas azaba bizim bebişlerden ilk önce kim gelecek.Ocak anneleri dogum hikayelerini bile yazmaya baslamıs Cok kıskandım cokk :dilcikar::dilcikar:

Öyle deme kız annem beni istiyor diye gelmeye kalkacak bi dekaydirigubbakcemile3 Aman zamanında gelsinler.

ay yaa canım çok sıkılıyo bugün günlerden perşembe bu haftada bitti sayılır zaman geçiyo beni heyecan basıyo yaa hastane çantalarını hazırladınızmı aaba ben 2 hafta sonra bebek mobilyası gelecek temizlik felan yapılacak ozamana hazırlıyım diyodum geçmi kalmış olurum acaba

ya bende akşam sırf onun için izliyordum diziyi ama uyuya kalmışım bende 5 gün sonra izne ayrılıyorum o zaman hazırlamayı düşünüyorum çantamı artık hazırlama vakti geldi

Ya ben Fikretin doğurduğunu görünce doğurmaya özendimkaydirigubbakcemile3 hafta sonu hazırlamayı düşünüyorum çantamı en azından çocuğa bi takım kıyafet bana bir gecelik falan atayım içine dursun diyorum.

günaydın arkadaşlar...

günaydın canım..

sagol canım..
bende korkuyorum erken gelirse diye.ben daha dün çıkardım zeynonun küçüklerini.yıkanacak ütülenecek.yerleşecek çanta hazırlanacak ayyy çok işim var yani...

Çok ciciymiş güle güle giysin prensesin.

Ayy sorma canm aksam benmde pek bi dogurasım vardı fikreti öyle görünce.Çok sabırsızlanıyorum bebeğimi kollarıma almak için.

teşekkür ederiz teyzesi...

İçmeye korktum bişey olur mu diye gebelerin kullanma derecesi c imiş, karar veremedim açıkçası

yok ya doktorlar tavsiye etmezdi öyle bişey olsa kullan bence ..bende dün başladım artık lagzım olacak gibi geldi bana...

Ah ben de şu ev işini bi aradan çıkarabilseydimmm. Daha yapacak ne çok iş var.

akarahan, bulbul, ebruderin, fatima38, SHİNE, srpp+, uslu, yaren_h herkese günaydın kızlar nasılsın

günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık

Öyle deme kız annem beni istiyor diye gelmeye kalkacak bi dekaydirigubbakcemile3 Aman zamanında gelsinler.

Aman canm tabi zamanında saglıklı bir sekilde dünyaya gelsinler.

Evet yavas yavas hazırlamak lazım aslında.
Off ya nasıl canm sıkılıyor anlatamam. Bizim daha tasınma işimiz olmadı yaa dogurcam gitcem nerdeyse.Tuttugumuz evde oturan kiracı hala evi boşaltmadı .Off badanası dır temizligidir yerleşmesidir uzun sürer. Ya sanki benm bekleyebilcek zamanım var.Yakın olmasa valla baska ev bakardım şimdiye.Sırf yakın olsun her dakika babamız yanımızda olsun diye sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…