2010 Şubat Anneleri

srpp, 07papatya+, akarahan, bulbul, demhant, dineva, ebruderin, essemayit+, fatima38, mydarling+, plaj, pofidi, SHİNE, SUDURU, ZEYNEP6672

wow şuna bakın nerdeyse herkes burda. Coştu şubat annelerii:lepi:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

En rahat zamanlarımızmış şimdi.

evet canım ya.ben şimdiden korkuyorum.iki tane ile nasıl yapacagım diye.aman erken falan gelmesin.allah korusun...

Kızlar ben gidiyom doktora byyy

hadi güle güle canım..

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: buyuyrun halayaa :1hug:

:teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

YAŞASIN ŞUBAT ANNELERıııı

Aman hep böyle olsun, geçen günlerde kimsecikler yoktu çok sıkıcıydı valla. Birde biz msn de açamıyoruz öksüz gibi kalıyoruz burda(

Son düzenleme:
Selam kızlar, benim aşağıda bazı sorularım var.
1- Hastanede gecelikmi yoksa pijamamı tercih etmeliyiz.
2- dogumdan sonra normal camasırmı yoksa gebelik camasırı giymeye devammı edecegiz.
3- hastaneden cıkarken hala hamile kıyafeti giymeye devammı edeceğiz.
4- hastaneye gidince hastane cantasını kime teslim ediyoruz. kim giydiriyor bebegi ilk..
5- bebek şekeri hastaneye gelenleremi veriliyor yoksa eve gelenleremi
6- dogar dogmaz oglunu sünnet ettirmeyi düşünen varmı...
7- mevlüt ne zaman okutuluyor.

selaaam millet oynuyonuzmu hadi oynayalııım :dance::dance:

1-her ikisinide aldım
2-ben hep normal çamasır giyiyorum durumuna göre karar verirsin
3-bir süre bol giysiler giymek gerekliymiş
4- hemşireye veriyoruz bebişi onlar giydirecek ebe falan
5-eve tebriğe gelenlere veriliyormuş
6-benim kızım olacakkaydirigubbakcemile3
7-bebişin 40 ıçıkıncadiye biliyorum ama tercih mselesi

Selam canım

1-Doğumdan önce gecelik doğumdan sonra pijama
2-Normal çamaşır yeterli olur diye düşünüyorum
3-Bence gerek yok pijama üzerine kalın birşeyler giyer öyle çıkarız
4-Yanında giden kişiye teslim edersin, gerekince ister hemşireler.
5-Bebek şekeri mevlütte veriliyor diye biliyorum
6-Ben düşünüyorum ama henüz karar veremedim
7-40'da okutuluyor zannımca:))

Canım ben gecelık koyucam 2 takım 1 tanede pıjama,doĞumdan sonra normal ÇamaŞır gıyılırmı bılmıyorum ama sıkmaması lasım gebelık ÇamaŞırı rahat olur bence,hastane Çantasını refakatÇına teslım edebılırsın canım,bebeĞıde doĞumda ebeler gıydırıyo doĞum sonrası ben bebek Şekerı hastaneye gelenlerede verıcem en yakınlarıma mevlÜtÜde 1 aya kadar okutuyolar sanırım ama hava Şartlarınada baĞlı tabııı

evet bende mrak ediyorum bu soruları

1-gecelik tercih et kesinlikle....
2-gebelik çamaşırı derken ne demek istedin anlamadım ama ben normal çamaşırlarımı giymiye devam ettim.
3-yok ya neyle rahat ediyorsan onu giy.ben sezeryan oldugum için kanama devam ediyo.onun için 2-3 gün gecelikle dolaştım evde sonra elbise giydim böyle daha rahat oluyo.
4.dogumdan önce yanında dursun hemşire gelip izinden bebek giysilerini alıyo zaten kalan çantayı seninle kim kalacaksa ona teslim edersin.yada odan ayarlandıysa dolabına bırakınsın.
5.biz eve gelenlere ikram ettik.hastaneye gelenlere çikolata alınmıştı onu ikram ettik.
6.problem olursa sünnat yaptırıyorlar benim bildigim..
7.kulagına ezan okuma 7 gün içinde olmalı.mevlütde y 40.dolunca yada dolmadan yapıyorlar.

C-1normal doğumda pijama sezeryanda gecelik tercih ediliyomuş sormuştum.
C-2 sezeryan olunca çamaşır giyemiyomuşun çünkü dikişlere geliyomuş ama sonradanda bol büyük beden giyiliyomuş normal doğumdada büyük beden giyilir yani gebelik çamaşırlarına devam.
C-3 büyük ihtimal hemen kilo verilmez mecbur giyicez kiloları biraz verene kadar ama sen çok kilo almadıysan belkide giyersin kısa sürede kaydirigubbakcemile3
C-4bilmiyommmm:kedi: :kedi:
C-5 hastane için ayrı ev için ayrı düşünüyorum özel yaptıklarımı evde ikram edicem hastaneye kutu yaptırcam.
C-6 bebişim kızkaydirigubbakcemile3
C-7 40 gün dolunca okutuyolar burda..

mevlütü 40 dolunca yapıyolar ama ben birazda hava ısınsın öle yapmayı düşünüyorum kısmetse belki 40 ı geçirirm

ne tahlili verdi bana vermedi böyle bişey bakalım daha sonra belki verir nasıl doğum yapmak istiyosun sen karar verdnmi?

Cevaplar icin cok teşekkürler :))
yararlı oldu kesinlikle... netleştirdim bazı şeyleri....

kızlar hepinize merhaba aslında günaydın olucaktı ama 2 saattir geçmişi okuyorum, maşallah bebişlerinize doğumu yaklaşanlar adına çok heyecanlıyım ilk kim doğurucak acaba ya.. aslında ilk ben doğurmak isterdim çok sabırsızım ama bebeğim sağlıklı olsun başka bişi istemem.

1- zeynepçim aslında iki gecelik götürücektim ama bu aralar geceleri çok terlemeye başladım o yüzden iki tane atlet, iki tane de pijama altı götüreyim diyorum ekstra, terledikçe değiştirirler
2- kimisi korse takıyormuş ben yüksek belli külot alıcam
3- karnımız hala biraz şiş olucak o yüzdne hamile eşofmanlarımla çıkıcam ben
4- benim refakatçim olucak, bizim hastane bebek kıyafeti istemiyor kendi kıyafetlerini giydiriyorlar çıkarken de hatıra olsun diye bir takım yanına veriyorlar battaniyeye varana dek. o yüzden belki bir takım hastane çıkışı yanımda götürürüm
5- ben bebek şekeri çok alıcam hem hastaneye gelenlere hem eve gelenlere hem mevlüte.. şimdilerde lohusa şerbeti bile ikram edenler varmış hastanede..ama o kadarına giremem
6- benimki kız
7- grip salgınından ötürü mevlütü mart sonu nisan ortasına falan mümkün olduğunca ertelemeyi düşünüyorum

mevlütü 40 dolunca yapıyolar ama ben birazda hava ısınsın öle yapmayı düşünüyorum kısmetse belki 40 ı geçirirm

bende senin gibi düşünüyorum esma o günleri görelim inşallah 40ı dolunca değilde havalar biraz daha ısınınca yapıcam mevlütü nisa gibi falan yani

Aman hep böyle olsun, geçen günlerde kimsecikler yoktu çok sıkıcıydı valla. Birde biz msn de açamıyoruz öksüz gibi kalıyoruz burda(

Ha valla Fatimacım sevindik millet gelincekaydirigubbakcemile3

Canım ben 2 gecelik 1 pijama alıcam yanıma ama pijamayı çıkarken giyerim diye. Normal de olsa sezeryan da olsa gecelik rahat olur diye düşünüyorum.
Ben hamilelik çamaşırı almadım penye lastiği sıkı olmayan bel altı çamaşırlarımı giyiyorum zaten. Şu anda giyebiliyorsam doğumdan sonra bu kilodan fazla olmam diye düşünüyorum.
Kıyafetler için de aynı şey geçerli rahat birşeylerle oradan çıkmak yeterli olacaktır. Sonrası herkes için farklı olacaktır.
Hastane çantasını refakatçiler düşünsün ben mi düşüneyim o sıkışıklıkta kaydirigubbakcemile3 Hemşireler gelir ister tahminim.
Bebek şekerini hastanede de veriyorlar ama ben çikolata aldırmayı düşünüyorum. Şekerleri mevlütte vericem.
Sünnet ben istiyorum aslında ama eşim falan gerek yok zamanı gelince düşünürüz doğar doğmaz acelesi mi var diyor.
Mevlüt annemden öğrendiğim eğer anne ve bebeğin sağlığı iyiyse 1 hafta sonra yapılırmış. Değilse de 40 ına kadar yapılabilirmiş.

bende senin gibi düşünüyorum esma o günleri görelim inşallah 40ı dolunca değilde havalar biraz daha ısınınca yapıcam mevlütü nisa gibi falan yani

Valla canım kışın zor olur evet. Ama ben hazır herkes yanımdayken yapılsın istiyorum. Kayınvalidem İzmir'de değil ya ne kadar kalır ne eder bilmiyorum. Sonraya bırakırsam kardeş falan da yok bi annem var o da hasta zaten yeterince canımız çıkar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…