2010 Şubat Anneleri

Canlarım merhaba ben geldim..
Çok özledim sizleri.. inşallah hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz oğlumla evde keyif yapıyoruz.. Dün havuzluhana gidip oğlumun eksiklerini gördük..Onları seviyorum habire... Umarım sizlerde iyisinizdir. Haberlerinizi alıyorum zeynep ve burcudan.. en kısa zamanda görüşmek üzüre öpüyorum hepinizi.

Seldacım iyi olmanıza sevindim... Maşallah bebişine de. Güle güle kullansın cicilerini. biz de seni özledik. eve net aldınız galiba.Hayırlı olsun

Seldacım iyi olmanıza sevindim... Maşallah bebişine de. Güle güle kullansın cicilerini. biz de seni özledik. eve net aldınız galiba.Hayırlı olsun

yok canım aldmadık henüz yengemlere geldik.. fırsat buldum 5 dk girdim sizi görüp gidiyorum.. kızlara yarın çok selam söyle.. öptüm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.
havalar soğumaya başlıyor daha dikkatli olmamız lazım artık.
bizde meyvemizi yedik oturuyoruz babamızla beraber.

kızlar hepinize iyi akşamlar ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım neler olucak kızımı görücem inş.güzel haberlerle gelirim inşalah kızlar

gunaydın kızlara.s. nasılsınızzz biz babamizla kahvalti yaptık ise gonderdik onu size gunaydın deyıp yaticaz kızımla

günaydın kızlar.

ben de 3 günlük dinlenmeden sonra tekrar işe döndüm ama hala iyileşemedim bugün de kötü devam ederse doktora gideceğim artık. ciğerleri de üşütmüşüm, baya kötüyüm yani.

aykız,zehra_s maşallah bebişlerinize.

zeynepcim ne güzel tamamlamışsın eksikleri. ıpek hnm güle güle giysin inş. resimlerine bakarız artıkın.

bu arada biz de taşınıyoruz, kesinleşti artık. hatta taşınacağımız evin temizliği bile yapıldı dün. iyileştiğimde eşya toplamaya başlayacağım.Annem-ablam yardım ediyorlar sağolsun.

Serap'cım kusura bakma canım hafta sonunda çarşıya çıkamadım, malum hastalık yüzünden yattım hep. ama hafta içi bi akşam çıkıp, prensesin hediyesini alacağım inş. planladığım gibi olmadı ama kusura bakma yeniden.

Günaydın kızlar. Umarım herkes için çok iyi bir hafta olur.

Aykızz maşallah tombiş kızına sağlıkla gelsin inşallah
Zeynep, Serap doktora gidecekmiş güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Site düzeldi herhalde artık. Msne takılıp burada yalnız bırakmayın bizi haaaa

Günaydın kızlar nasılsınız herkese iyi haftalar diliyorum geldik yine iş başına bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi hepinizi öptük arada geliriz..
serapcım hediyeni bugun mng kargo ıle gönderiyorum cebını yazdım herhalde yarın elınde olur hayatım ...

melisa33, ozlemzafer, srpp+, SUDURU, ZEYNEP6672+
günayudın kızlarr
günaydın deyip çıkan arkadallarımada günaydın güzel bir hafta dilerim yaren geçmiş olsun canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

güle güle kullansın İpek kızımız.resimlerini ekle bakalım zeynep.Şeker ve oda kapı süsü için internetten bakmadan Cumartesi buluşunca bi bakalım beraber olmadı internetten bak istersen.bende bakıcam.

günaydın gebişler
arkadaşım yarın 9 da sezeryan olacaktı ama yaramaz kızı durmadı geliverdi bu sabah annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyor

Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın canım.

melisa33, ozlemzafer, srpp+, SUDURU, ZEYNEP6672+
günayudın kızlarr
günaydın deyip çıkan arkadallarımada günaydın güzel bir hafta dilerim yaren geçmiş olsun canım

günaydın canım...hepimize iyi haftalar olsun.

Serap-Zeynep ve başka hastaneye gidecekler inşallah iyi haberlerle gelirsiniz .
Aykız maşallah canım bebiş aceleci biran önce anne babaya kavuşmak istiyor belliki.

herkese günaydın arkadaşlar güzel bir haftaya başlayalım inşallah

Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.

Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…