2010 Şubat Anneleri

günaydın canım inşallah güzel geçer randevun realde çok güzel indirimler varmışta burda real yok

kızlar hepinize iyi akşamlar ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım neler olucak kızımı görücem inş.güzel haberlerle gelirim inşalah kızlar

iyi haberlerini bekliyoruz canım..

gunaydın kızlara.s. nasılsınızzz biz babamizla kahvalti yaptık ise gonderdik onu size gunaydın deyıp yaticaz kızımla

günaydın herkese...
iyi haftalar...

melisa33, ozlemzafer, srpp+, SUDURU, ZEYNEP6672+
günayudın kızlarr
günaydın deyip çıkan arkadallarımada günaydın güzel bir hafta dilerim yaren geçmiş olsun canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkese..

ebru ve serap kontrolünüz güzel geçer inş. ne güzel bebişlerinizi görüceksinizz

serap,zeynep,ebru iyi haberlerle gelin inş kızlar.

ben de yarın gideceğim. son gittiğimde çok heyecanlıydım kaç kilo oldu acaba falan diye,ama şimdi de tedirgin.malum kasılmalar yüzünden

herkese günaydın kızlar
doktora gitcek arkadaşlarda güzel haberlerle gelirler inşallah

günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...

Herkese yeniden günaydııınn..

Günaydın canım. Ay heyecanla bekliyoruz Özlem teyzesi çok sağolopuyorumnanaktan

Zeynepçim ben de bugün kargoya veriyorum inşallah hediyeni. Bizim kargocular geliyormuş akşamüstü şirkete onlara vericem yarın ya da en geç Çarşamba geçer herhalde eline.

Günaydın canım. Uygunmuş fiyatlar herhalde ama burda da Real yok:umursamaz:

Ay ay maşallah maşallah kocaman olmuş kuzucuk Herşey yolundaymış ne güzel gözün aydın canım. Peki canım bundan sonra ne zaman çağırdı seni ?

maşşallah kızına.. tosuncuk mu olacak ne:teytey::dance:

Esracığım OHH maşallah minik kızımıza.gözün aydın canım rahatlamışsındır.Bi sonraki kontrol ne zaman çağırdı.iyi haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum kızlar hep iyi haberlerle gelin.

(isme bi karar veremediniz Esra kıza ismi ile hitap edemiyorum bak )

Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?

herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....

ESRACIM, gözün aydın kuzunun maşallahı var.

ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.

serap,zeynep ve tüm doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin.

umarım herkes de iyidir.

selam kızlar kocaman merhaba ....

drdan güzel haberlerle gelenler olmus gecmisi cok okuyamadım ama .. esracım masallah kızına cnm.
ben de cmt gidicektim ama cuma aradılar drun kongresi varmıs haftaya ertelendi sinir oldum 1ay oldu neyse gittigimde daha buyumus olur insallah :)
biz de cmt fırsattan istifade havuzlu hana gittik eksiklerini aldık biraz ama benim burdaki magazadan daha alıcam fiyatları daha uygun hem de chicco kaliteli. bebek arabası icin hasim iscan cok indirimli gelmedi chicconun bir modeli var indirimleri takip edicez artık..

bu arada sweetbaby'e acayip üzüldüm cok etkilendim Allahım sabrını versin cok ama cok zor bir durum. Bizler de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz insallah

Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?

Valla canım benim ağrı yok ama yine de sutyenle rahat edemiyorum, ki ben sutyensiz mümkün değil yapamam hiç bir zaman çıkarmam. Yalnız şu kendinden sutyenli emzirme atletleri rahat geldi bana onlardan kullanıyorum. Hamilelikte kullanmak için aldım zaten karın kısımları çok esnek göğüsler için de rahat penye olduğu için daha da şişerse hem sıkmaz.

canım benim de cok sızlamaya basladı. hatta korkuyorum simdiden boyleyese nasıl emziricem diye. ben cmt lansinoh krem aldım surmeye basladım valla..

kızlar hepinize iyi akşamlar ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım neler olucak kızımı görücem inş.güzel haberlerle gelirim inşalah kızlar

Güzel haberlerle gel inşallah canım...

Canım günaydın..Taşınma zor şey, aman kendini yorma. Tehlikeli haftalardayız artık.

herkese günaydın arkadaşlar güzel bir haftaya başlayalım inşallah

Günaydın canım. İnşallah güzel bir hafta olur.

Günaydın canım inşallah iyi haberlerle gelirsin...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
günaydınlar herkese..

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Oh maşallah fıstığıma...Gözünüz aydın Esracım. Doktor beni bir ay sonra çağırdı. Seni de öyle mi çaırdı. Ben iki hafta sonra çağırır diye bekliyordum ama...

Bana da çok sıkıntı veriyor canım sütyen ya..

Maşallah kuzucuğuna ya ne güzel büyümüş
Sizden haberler geldikçe ben de heyecanlandım. Haftaya Cuma gidicem nasıl sabredicem o kadar akannehir

Bu lohusalar için atlet diyolar onlardanmı Eminönünde vardı olmazsa bende alım kullanım aynen bende yatarken felan hayattta çıkarmam ama şimdi evdeysem böyle geziyorum çok ağrıyo çünkü.Ben bi bakım ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…