Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.
kızlar hepinize iyi akşamlar ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım neler olucak kızımı görücem inş.güzel haberlerle gelirim inşalah kızlar
gunaydın kızlara.s. nasılsınızzz biz babamizla kahvalti yaptık ise gonderdik onu size gunaydın deyıp yaticaz kızımla
günaydın herkese...
iyi haftalar...
Günaydın kızlar. Umarım herkes için çok iyi bir hafta olur.
Aykızz maşallah tombiş kızına sağlıkla gelsin inşallah
Zeynep, Serap doktora gidecekmiş güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Site düzeldi herhalde artık. Msne takılıp burada yalnız bırakmayın bizi haaaa
Günaydın kızlar nasılsınız herkese iyi haftalar diliyorum geldik yine iş başına bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi hepinizi öptük arada geliriz..
serapcım hediyeni bugun mng kargo ıle gönderiyorum cebını yazdım herhalde yarın elınde olur hayatım ...
melisa33, ozlemzafer, srpp+, SUDURU, ZEYNEP6672+
günayudın kızlarr
günaydın deyip çıkan arkadallarımada günaydın güzel bir hafta dilerim yaren geçmiş olsun canım
Günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
günaydınlar herkese..
Günaydın kızlar nasılsınız herkese iyi haftalar diliyorum geldik yine iş başına bakalım nasıl bir hafta bekliyor bizi hepinizi öptük arada geliriz..
serapcım hediyeni bugun mng kargo ıle gönderiyorum cebını yazdım herhalde yarın elınde olur hayatım ...
Günaydın canım. Uygunmuş fiyatlar herhalde ama burda da Real yok:umursamaz:Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.
günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...
günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...
Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?
Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?
kızlar hepinize iyi akşamlar ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım neler olucak kızımı görücem inş.güzel haberlerle gelirim inşalah kızlar
günaydın kızlar.
ben de 3 günlük dinlenmeden sonra tekrar işe döndüm ama hala iyileşemedimbugün de kötü devam ederse doktora gideceğim artık. ciğerleri de üşütmüşüm, baya kötüyüm yani.
aykız,zehra_s maşallah bebişlerinize.
zeynepcim ne güzel tamamlamışsın eksikleri. İpek hnm güle güle giysin inş. resimlerine bakarız artıkın.
bu arada biz de taşınıyoruz, kesinleşti artık. hatta taşınacağımız evin temizliği bile yapıldı dün. iyileştiğimde eşya toplamaya başlayacağım.Annem-ablam yardım ediyorlar sağolsun.
Serap'cım kusura bakma canım hafta sonunda çarşıya çıkamadım, malum hastalık yüzünden yattım hep. ama hafta içi bi akşam çıkıp, prensesin hediyesini alacağım inş. planladığım gibi olmadı ama kusura bakma yeniden.
herkese günaydın arkadaşlar güzel bir haftaya başlayalım inşallah
Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.
Günaydınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
günaydınlar herkese..
herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....
ESRACIM, gözün aydın kuzunun maşallahı var.
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
serap,zeynep ve tüm doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin.
umarım herkes de iyidir.
Valla canım benim ağrı yok ama yine de sutyenle rahat edemiyorum, ki ben sutyensiz mümkün değil yapamam hiç bir zaman çıkarmam. Yalnız şu kendinden sutyenli emzirme atletleri rahat geldi bana onlardan kullanıyorum. Hamilelikte kullanmak için aldım zaten karın kısımları çok esnek göğüsler için de rahat penye olduğu için daha da şişerse hem sıkmaz.