Maksimen canım hayırdır neden depresyondasın sen...
Canım beniim ya... Çok üzüldüm senin adına...
ya olurmu benim kusum kactida günlerce haftalarca uyuyamadim elimde kafes sokak sokak dolastim! Allahim kimsenin basina vermesin yaa, heleki kayip cok zor
herkese merhabaa.s.
ben mart annesi olucam kısmetse..size de bir selam vermek istedim..
herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah kızlar:))iyi pazarlar..
Sağol teyzesi hepimizin bebeklerine maşallah.Zehracım maşallah meleğine bu arada
Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde ocak annesi olucam hayirlisiyla
Zeynep canım alışverişe başlamışsın güle güle kullanın bebişinin cicilerini.kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:
ebrulicim yeni gördüm mesajını ben ve oğluşum iyiz kızınla sen nasılsın
Merhaba canım...Nasılsın bebişin nasıl...
selam kızlar iyi pazarlar
merhaba anişler pazarınız nasıl geciyor ben ocak sonu nasipse ogluşuma kavuşucam mevlam bebişlerimizi korusun