2010 Şubat Anneleri

kızlar bende emzirme sütyeni aldım 2 tane çok rahatgeldi bana.
bide atlet alıcam inş.

Evet canım emzirmek için işte, bak ben bundan aldım bu kadar değil fiyatı da dışarıda 15-20 TL ye falan alırsın.
Chez Elle Lingerie / Sütyenli Emzirme Atleti ( Modal ) Hamile Online Alışveriş Dünyasına Hoş Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com

Ay kızlar 10 gün önce doğum yaptı arkadaşın eşi. 3-4 saat falan emziriyormuş bebeğini her seferinde. aranıyormuş istiyormuş. Mahvolmuş göğüsleri çok ağrıyormuşakannehir

güle güle kullan canım
3-4 saat çok değil mi kız.Uyuyodur çocuk emerken belki

canım gözün aydın maşallah 41 kere maşallahh Allah nazarlardan sakınsın kocaman olmuş kızın
rapor hakkında ki bilgiler içinde sağol canım ssk da süründürüyolar bu halde bende doktora sorucam özelinde hazrlarmı die

canım seninde göüzn ayıdn görmüşsün yavrunu maşallah nazar değmesin inş.
inş. zamanında gelirlerr Allah kolay doğumlar nasip etsin

Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?

oluyo canım ama takmadan olmazz duramam ben

hülyacım senin bebişinede maşallah seninkidekocaman olmuş bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne kadar olmuş büyümüşmü ay çok heyecanlandım sizi duydukça

güle güle kullan canım

Ay valla onlar da şaşırmış. Emiyomuş emiyomuş sonra gazını çıkarıyorlarmış devam etmek istiyormuş aranıyormuş. Emerken durup durup dinleniyormuş sıpa. Ya emmeyi beceremiyor ya doymuyor herhalde. 3-4 saat te insanı ne çok yorar ay.

güle güle kullan canım

Emzirirken yara oluyomuş ya bunun için kremler var bu kremleri doğumdan öncemi kullanmak gerekiyo yoksa doğumdan sonra yara olursamı kullnılıyo acaba çünkü çok kötü bişemiş yara olması inşallah olmaz ama birde bununla ilgi ayva çekirdeği jeli yapılıyomuş oda çok iyyi geliyomuş ayva çekirdeğini suda bekletiyomuşsun o böyle jel halini alıyomuş onu sürüyomuşsun aklınızda bulunsun.

maşllh kızlar bebişlerinize ya kocaman olmuşlar.
sanırım en zayıfta benşmki.
dr.normal diyo ama sizi okdukca kesin zaıf artık
1320 olmuş oğluşum
bol bol pekmez yicem mecbur

günaydın selam kızzlarrr herkese mutlu haftalarrrrrrrrrropuyorumnanaktandoktora gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşaallah voles ve hulen sizlerin bebişlerinede maşaallah hep böyle sağlık haberlerini duyalım kuzucuklarımızın

hulen kullanıcısından alıntı
herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.

Maşallah canım bebişine artık bizi bile şaşırtıyorlar.

Sinem ben dr a sordum canım lansınoh kremi doğumdan önce kullanma göyüs ucu uyarılması erken doğumu tetikliyormuş.sende bi sor istresen kullanmaya devam etmeden.

maksinem her bebek kilosu farkediyor canım benimki zayıf diye düşünme sonradan atağa kalkar. o kadar ki kimi anne 9 aylık 2000 gr doğuruyor kimi 5500 gr sütlü-pekmez bebekte kilo yapıyormuş ama ufak bi hatırlatma

maksimen canım hiç takma kafana sen hele doğur sağlıkla aradaki farkı on kere kapatıcak o

selam kızlar herkes iyiydir umarım geçmişi okumadım :)

Maksimen bizlerde olduğu gibi onlarında yapısı farklı. Sen minyon tiplisindir ben iri yapılıyımdır onlar da öyle yeter ki sağlıklı olsunlar

burcucum saol cnm ozaman kullanmayayım sorayım ben de saol cnm uyarın icin.. zemuszemus

Maşallah kuzucuğuna ya ne güzel büyümüş
Sizden haberler geldikçe ben de heyecanlandım. Haftaya Cuma gidicem nasıl sabredicem o kadar akannehir

hülyacım senin bebişinede maşallah seninkidekocaman olmuş bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne kadar olmuş büyümüşmü ay çok heyecanlandım sizi duydukça

maşllh kızlar bebişlerinize ya kocaman olmuşlar.
sanırım en zayıfta benşmki.
dr.normal diyo ama sizi okdukca kesin zaıf artık
1320 olmuş oğluşum
bol bol pekmez yicem mecbur

çok sağolun kızlar. darısı da sizin kuzucukların iyi haberlerini almaya inş. artık daha hızlı büyüyorlar. heyecan doruktaaa....

Kızlar benim bildiğim göğüs ucu kremleri son ayda kullanılmaya başlıyo. Alırken şuna dikkat edin, kremleri sürdükten sonra bebeği emzirmeden önce temizlemek gerekiyor mu?
Bebek emerken ona zarar vermeyecek türden bir krem olmalı...Anlatabilmişimdir umarım...

Ay ay maşallah maşallah kocaman olmuş kuzucuk Herşey yolundaymış ne güzel gözün aydın canım. Peki canım bundan sonra ne zaman çağırdı seni ?

kızlar günaydın....hava şuan burda çok iyi .fırsat bu dedim ve summufer(pınarın )ogluna hediyemi nihayet aldım.şimdi kargoyu çagırdım kısmetse bugün gönderiyorum.oh telaşlanıp duruyordum ne zaman göndrecegim diye...ee meniklerini gören anneler maşallah büyümüş sıpalarımız.bende salı günü görmüştüm kızımı.herşey yolunda yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…