Bu lohusalar için atlet diyolar onlardanmı Eminönünde vardı olmazsa bende alım kullanım aynen bende yatarken felan hayattta çıkarmam ama şimdi evdeysem böyle geziyorum çok ağrıyo çünkü.Ben bi bakım ozaman.
Evet canım emzirmek için işte, bak ben bundan aldım bu kadar değil fiyatı da dışarıda 15-20 TL ye falan alırsın.
Chez Elle Lingerie / Sütyenli Emzirme Atleti ( Modal ) Hamile Online Alışveriş Dünyasına Hoş Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
Ay kızlar 10 gün önce doğum yaptı arkadaşın eşi. 3-4 saat falan emziriyormuş bebeğini her seferinde. aranıyormuş istiyormuş. Mahvolmuş göğüsleri çok ağrıyormuşakannehir
günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
[.
Ben bişey sorcam benim bu aralar çok göğüslerim ağrıyo sütyen takmak istemiyorum sizlerinde öylemi acaba normalmi bu...*?
herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
güle güle kullan canım
3-4 saat çok değil mi kız.Uyuyodur çocuk emerken belki
güle güle kullan canım
3-4 saat çok değil mi kız.Uyuyodur çocuk emerken belki
herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....hulen kullanıcısından alıntı
Maşallah canım bebişine artık bizi bile şaşırtıyorlar.
Sinem ben dr a sordum canım lansınoh kremi doğumdan önce kullanma göyüs ucu uyarılması erken doğumu tetikliyormuş.sende bi sor istresen kullanmaya devam etmeden.
maksinem her bebek kilosu farkediyor canım benimki zayıf diye düşünme sonradan atağa kalkar. o kadar ki kimi anne 9 aylık 2000 gr doğuruyor kimi 5500 gr sütlü-pekmez bebekte kilo yapıyormuş ama ufak bi hatırlatma
Maşallah kuzucuğuna ya ne güzel büyümüş
Sizden haberler geldikçe ben de heyecanlandım. Haftaya Cuma gidicem nasıl sabredicem o kadar akannehir
canım gözün aydın maşallah 41 kere maşallahh Allah nazarlardan sakınsın kocaman olmuş kızın
rapor hakkında ki bilgiler içinde sağol canım ssk da süründürüyolar bu halde bende doktora sorucam özelinde hazrlarmı die
canım seninde göüzn ayıdn görmüşsün yavrunu maşallah nazar değmesin inş.
inş. zamanında gelirlerr Allah kolay doğumlar nasip etsin
oluyo canım ama takmadan olmazz duramam ben
hülyacım senin bebişinede maşallah seninkidekocaman olmuş bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne kadar olmuş büyümüşmü ay çok heyecanlandım sizi duydukça
maşllh kızlar bebişlerinize ya kocaman olmuşlar.
sanırım en zayıfta benşmki.
dr.normal diyo ama sizi okdukca kesin zaıf artık
1320 olmuş oğluşum
bol bol pekmez yicem mecbur
günaydın selam kızzlarrr herkese mutlu haftalarrrrrrrrrropuyorumnanaktandoktora gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşaallah voles ve hulen sizlerin bebişlerinede maşaallahhep böyle sağlık haberlerini duyalım kuzucuklarımızın
Sinem ben dr a sordum canım lansınoh kremi doğumdan önce kullanma göyüs ucu uyarılması erken doğumu tetikliyormuş.sende bi sor istresen kullanmaya devam etmeden.
maksinem her bebek kilosu farkediyor canım benimki zayıf diye düşünme sonradan atağa kalkar. o kadar ki kimi anne 9 aylık 2000 gr doğuruyor kimi 5500 gr sütlü-pekmez bebekte kilo yapıyormuş ama ufak bi hatırlatma
Emzirirken yara oluyomuş ya bunun için kremler var bu kremleri doğumdan öncemi kullanmak gerekiyo yoksa doğumdan sonra yara olursamı kullnılıyo acaba çünkü çok kötü bişemiş yara olması inşallah olmaz ama birde bununla ilgi ayva çekirdeği jeli yapılıyomuş oda çok iyyi geliyomuş ayva çekirdeğini suda bekletiyomuşsun o böyle jel halini alıyomuş onu sürüyomuşsun aklınızda bulunsun.
Ay ay maşallah maşallah kocaman olmuş kuzucukHerşey yolundaymış ne güzel gözün aydın canım. Peki canım bundan sonra ne zaman çağırdı seni ?
EsracığımOHH maşallah minik kızımıza.gözün aydın canım rahatlamışsındır.Bi sonraki kontrol ne zaman çağırdı.iyi haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum kızlar hep iyi haberlerle gelin.
(isme bi karar veremediniz Esra kıza ismi ile hitap edemiyorum bak )
ah canım o konuya hiç girme isim konusu büyük derdim..
ESRACIM, gözün aydın kuzunun maşallahı var.
selam kızlar kocaman merhaba ....
drdan güzel haberlerle gelenler olmus gecmisi cok okuyamadım ama .. esracım masallah kızına cnm.
Oh maşallah fıstığıma...Gözünüz aydın Esracım. Doktor beni bir ay sonra çağırdı. Seni de öyle mi çaırdı. Ben iki hafta sonra çağırır diye bekliyordum ama...
canım gözün aydın maşallah 41 kere maşallahh Allah nazarlardan sakınsın kocaman olmuş kızın
rapor hakkında ki bilgiler içinde sağol canım ssk da süründürüyolar bu halde bende doktora sorucam özelinde hazrlarmı die
maşllh kızlar bebişlerinize ya kocaman olmuşlar.
sanırım en zayıfta benşmki.
dr.normal diyo ama sizi okdukca kesin zaıf artık
1320 olmuş oğluşum
bol bol pekmez yicem mecbur
kızlar çok sağolun Allah herkese böyle haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah... bu arada bundan sonra 2 haftada bir çağırdı beni 36. haftadan sonrada haftada 1 gidicekmişim...
maksimen canım bebeğim küçük diye hiç düşünme 2500-3800 arası doğan bebekler normal ve sağlıklı bebek olarak kabul ediliyo canım... tabi 37. haftadan sonrada doğmuş olmasıda gerekiyo..