2010 Şubat Anneleri

Akpak canim hiç bi bilgim yok benim daha sütüm gelmedi
ama çok bi akinti varsa bencede gögüs pedi kullan

aykız maşallah ya senin kız hemen büyüyeyim de anneme hemen kavuşayım diyor galiba...
bebiş tombiş olursa normal doğum yapmıyorlar galiba sen sezeryan mı düşünüyorsun?

yok canim doktor normal dogum dedi birazda ondan erkene aldi
dogum tarihini basi asagidaymis bundan sonra dönmez dedi ama simdilik normal dogum
diyor ama yinede hayirlisi tabi

canım maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın
demek senin cimcimede topiğimizin ilk bebişlerinden olacak belkide ilk bebeği olur :lepi::sm_cool:

canım benim 2 kere falan olmuştu atletimde ama sonra olmadı normaldir tabiki
sen istersen kullan birileri görürse utanırsın tabiki:CüvCüv:

kimsecikler yok canım sıkıldı hayelet gibi burda neyse bende akşam yemeğinden sonra evde girerim msnye herkesler ordadır şimdik topiğin kapanışını yapayım bari bu akşam herkese iyi akşamlar Şeniz

benim doktor da kiloya takık kızıyo bana hep. söylemesi ayıp ayda 3 kilo alıyom da :kedi:
en dikkat ettiğim bu hafta hiçbirşey yemedim dediğim hafta bile 700-800 gram alıyorum napıyım SU İÇSEM YARIYO :roflol:
ama ben anlamadım bunu şimdi hiçbirşey yemeden sadece meyve mi yiyecekmişin yoksa yemek arası mı meyve yiyecekmişin? :uhm:

akpak cnm benım 5.ayımda sutum gelmeye baslamıstı dedıgın gıbı taa badıme cıkmıstı ama o zaman yıgenım gelmıstı 5 aylık falandı onu cok sevdım hormanlarım tavan yapmıstı ole 15 gun aktı ama sımdı bısey yok

kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:

aykızz maşallah kızına tombiş olucak annesi.güzel haberlerle geldin bize inşallah hep böyle devam eder.demek öne kaydı doğum tarihin olsun ocak annesi olmanda güzel bizlerden önce meleğini kucağına alacaksın demekki.

zeynep'cim hayırlı olsun ipek kızının cicileri.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.kalan eksikleride tamamlarsın artık.yorulmuşsunuzdur bugün.resimleri eklede görelim p.tesi.bizimde bikaç eksiğimiz kaldı tamamlasak hepsini yıkayıp çantamı da hazır edicem ne olur ne olmaz.

aykız maşallah ya senin kız hemen büyüyeyim de anneme hemen kavuşayım diyor galiba...
bebiş tombiş olursa normal doğum yapmıyorlar galiba sen sezeryan mı düşünüyorsun?

canım maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın
demek senin cimcimede topiğimizin ilk bebişlerinden olacak belkide ilk bebeği olur :lepi::sm_cool:

Saolun teyzoslari kizim tombis olucak evet
öyle mutluyum ki kizima daha erken kavusacagima

günaydın gebişler
arkadaşım yarın 9 da sezeryan olacaktı ama yaramaz kızı durmadı geliverdi bu sabah annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…