Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde ocak annesi olucam hayirlisiyla
selam kızlar
ay ne güzel bebişler büyümüş kocaman olmuş maşallah
kızlar benden başka sütü gelen yok mu? neden kimse birşey yazmıyo bu konuda?
dün sütyenim atletim ve badim süt lekesi olmuş. ay iyiki evdeydim dışarıda biri görse ne der...
ya artık göğüs pedi kullanmam mı gerekiyor? tecrübesi ya da bilgisi olan var mı?
canım benimki kiloya takık bu hızla gidersen 25 kilo alırsın diyor her ay yine kilo almışsın diye kızıyor neymiş acıkınca ekmek değil hep meyve yiyecekmişim herşey yasak diyor yine kapışcaz neyse bu ay sesimi çıkarmayayım çünkü raporumu yazdırcam iyi davranmam gerek:kedi:
Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde
ocak annesi olucam hayirlisiyla
kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:
aykız maşallah ya senin kız hemen büyüyeyim de anneme hemen kavuşayım diyor galiba...
bebiş tombiş olursa normal doğum yapmıyorlar galiba sen sezeryan mı düşünüyorsun?
canım maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın
demek senin cimcimede topiğimizin ilk bebişlerinden olacak belkide ilk bebeği olur :lepi::sm_cool:
aykızz maşallah kızına tombiş olucak annesi.güzel haberlerle geldin bize inşallah hep böyle devam eder.demek öne kaydı doğum tarihin olsun ocak annesi olmanda güzel bizlerden önce meleğini kucağına alacaksın demekki.
Herkese merhaba güzel annişler...
Abruli canım gözünüz aydın...