2010 Şubat Anneleri

Maksimen canım hayırdır neden depresyondasın sen...

canım ya son zamanlarda biraz sıkıntı yaşadım daha iyiyim artık
muhabbet kuşumu annemlere bırakacaktım ve çok üzülüyordum kiiiii
kuşumu tamamen kaybettim....buda bana ciddi bi şok yaşattı
ama şimdi daha iyiyim bebiş için iyiy olmak zorundayım

Canım beniim ya... Çok üzüldüm senin adına...

beni anlamana çok sevindim ya .
insanlara kuşumu kaybettim deyince alycı bi tavırla gülüyorlar
buda iyica bozuyo sinirimi
ne yapıyım sizde merhamet yoksa ben canlılara hiç kıyamıyorum ki
diyesim geliyor
teşekkürler canım desteğin için

Canım ben de iki defa köğeğimi kaybettim. iki gün önce de kardeşim kaybetti köğeğini...Bambaşka bir duuygu hayvan sevgisi...

ya olurmu benim kusum kactida günlerce haftalarca uyuyamadim elimde kafes sokak sokak dolastim! Allahim kimsenin basina vermesin yaa, heleki kayip cok zor :KK43:

ya olurmu benim kusum kactida günlerce haftalarca uyuyamadim elimde kafes sokak sokak dolastim! Allahim kimsenin basina vermesin yaa, heleki kayip cok zor :KK43:

evet çok daha zor kedi mi kaptı açmı susuzmu öldümü
bende kaçırdım bi kere ya kafesi balkondan içeri alamadım
gördükçe ağlıyordum..bide kaçtığı gün çok yağmur yağmişti
nası üzüldüm anlatamam

ebrulicim yeni gördüm mesajını ben ve oğluşum iyiz kızınla sen nasılsın

herkese merhabaa.s.
ben mart annesi olucam kısmetse..size de bir selam vermek istedim..
herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah kızlar:))iyi pazarlar..

Zehracım maşallah meleğine bu arada:nazar:
Sağol teyzesi hepimizin bebeklerine maşallah.:nazar: Allah kucağımıza almayı nasip etsin..
:Saruboceq:
Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde ocak annesi olucam hayirlisiyla

Canım maşallah bebeğine Allah nazarlardan saklasın. :nazar::nazar:
Bizde dün odamızı beğendik, siparişini verdik oğlumun. Ocağın ilk haftası teslim edecekler inş. Odasını yerleştirince resimlerini eklerim.

kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne :nazar:
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:
Zeynep canım alışverişe başlamışsın güle güle kullanın bebişinin cicilerini.
Bizim doktorumuz yine 4 hafta sonra çağırdı ya neden acaba. Bende özlüyorum oğlumu senağlama

merhaba anişler pazarınız nasıl geciyor ben ocak sonu nasipse ogluşuma kavuşucam mevlam bebişlerimizi korusun

selam kıslar bende geldimopuyorumnanaktan keyifler nasıl bebişler nasıl
maksimen senin adına üzüldüm canım benimde annemlerde vardı evlenince getiremedim zaten annemde vermezdi verseydide ben çalıştığım için ilgilenemezdim 12 yaşındaydı geçenlerde aniden ölmüş bayramdan önce bizde çok üzüldük çok ağladık kardeşimde 22 yaşında arkadaşları üzüldüğü için ona kuş almışlar teselli olsun diye insan nasıl bağlanıyor onlar bile ben evlenince bana küsmüştü zor barışmıştık onu bırakıp gittim diye insan gibi oluyorlar çok üzücü oluyor
seni anlıyorum o yüzden:1hug:

Kızlar merhaba iki dakika bakayım dedim yemek yapıyom.....çok acım......Havvacım ...maksimen başınız sağolsun canlarım gerçekten çok üzüldüm bende annemdeyken bekarken yani bizim de muhabbet kuşlarımız vardı vefat ettikerinde hüngüüür hüngürr ağlamıştık kardeşim ve ablamlar falan ama daha köpeğimiz yaşıyo 13 yaşında işallah da daha çok yaşar o ölürse ne olur valla bilmem aileden ya ... gülmeyinde kardeşimiz gibi nerdeyse.......nese ben çok açım yemek yicem belki sora gelirim byyyy

X