2010 Şubat Anneleri

Akpak canim hiç bi bilgim yok benim daha sütüm gelmedi
ama çok bi akinti varsa bencede gögüs pedi kullan

aykız maşallah ya senin kız hemen büyüyeyim de anneme hemen kavuşayım diyor galiba...
bebiş tombiş olursa normal doğum yapmıyorlar galiba sen sezeryan mı düşünüyorsun?

yok canim doktor normal dogum dedi birazda ondan erkene aldi
dogum tarihini basi asagidaymis bundan sonra dönmez dedi ama simdilik normal dogum
diyor ama yinede hayirlisi tabi

Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde ocak annesi olucam hayirlisiyla

canım maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:
demek senin cimcimede topiğimizin ilk bebişlerinden olacak belkide ilk bebeği olur :lepi::sm_cool:

selam kızlar
ay ne güzel bebişler büyümüş kocaman olmuş maşallah
kızlar benden başka sütü gelen yok mu? neden kimse birşey yazmıyo bu konuda?
dün sütyenim atletim ve badim süt lekesi olmuş. ay iyiki evdeydim dışarıda biri görse ne der...
ya artık göğüs pedi kullanmam mı gerekiyor? tecrübesi ya da bilgisi olan var mı?

canım benim 2 kere falan olmuştu atletimde ama sonra olmadı normaldir tabiki
sen istersen kullan birileri görürse utanırsın tabiki:CüvCüv:

kimsecikler yok canım sıkıldı hayelet gibi burda neyse bende akşam yemeğinden sonra evde girerim msnye herkesler ordadır şimdik topiğin kapanışını yapayım bari bu akşam herkese iyi akşamlar Şeniz

canım benimki kiloya takık bu hızla gidersen 25 kilo alırsın diyor her ay yine kilo almışsın diye kızıyor neymiş acıkınca ekmek değil hep meyve yiyecekmişim herşey yasak diyor yine kapışcaz neyse bu ay sesimi çıkarmayayım çünkü raporumu yazdırcam iyi davranmam gerek:kedi:

benim doktor da kiloya takık kızıyo bana hep. söylemesi ayıp ayda 3 kilo alıyom da :kedi:
en dikkat ettiğim bu hafta hiçbirşey yemedim dediğim hafta bile 700-800 gram alıyorum napıyım SU İÇSEM YARIYO :roflol:
ama ben anlamadım bunu şimdi hiçbirşey yemeden sadece meyve mi yiyecekmişin yoksa yemek arası mı meyve yiyecekmişin? :uhm:

akpak cnm benım 5.ayımda sutum gelmeye baslamıstı dedıgın gıbı taa badıme cıkmıstı ama o zaman yıgenım gelmıstı 5 aylık falandı onu cok sevdım hormanlarım tavan yapmıstı ole 15 gun aktı ama sımdı bısey yok

kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne :nazar:
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:

Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde
ocak annesi olucam hayirlisiyla

aykızz maşallah kızına tombiş olucak annesi.güzel haberlerle geldin bize inşallah hep böyle devam eder.demek öne kaydı doğum tarihin olsun ocak annesi olmanda güzel bizlerden önce meleğini kucağına alacaksın demekki.

kızlar selam...
bebısler buyumus ya masallah hepsıne :nazar:
bugun emınonundeydık kızımın eksıklerını tamamladık cıcılerını aldık kozmetık seylerını aldık sampuan krem falan hepsının resmını cekıp koyucam pzt gunu :asigim:
odamızı bu hafta sıparıs edıyoruz ne zaman teslım ederler su an bılmıyorum walla uyku setıde odanın ıcınde hedıyeymıs :icecream:
yarında kendı eksıklerımı tamamlıcam canta bakıcam pıjama gecelık falan...
kapı susumuz bebek sekerlerımız ve sepetımızı daha almadık bı onlar kaldı onlarada bakıcaz artık bı ara ınternette harıka bebek sekerlerı war sanırım ordan sıparıs edıcem
pzt gunu benımde kontrolum war ben zaten 2 haftada bı gıdıyodum sanırım bısey degısmıcek benım ıcın... heyecan bastı sımdıden :sm_cool:

zeynep'cim hayırlı olsun ipek kızının cicileri.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.kalan eksikleride tamamlarsın artık.yorulmuşsunuzdur bugün.resimleri eklede görelim p.tesi.bizimde bikaç eksiğimiz kaldı tamamlasak hepsini yıkayıp çantamı da hazır edicem ne olur ne olmaz.

aykız maşallah ya senin kız hemen büyüyeyim de anneme hemen kavuşayım diyor galiba...
bebiş tombiş olursa normal doğum yapmıyorlar galiba sen sezeryan mı düşünüyorsun?

canım maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:
demek senin cimcimede topiğimizin ilk bebişlerinden olacak belkide ilk bebeği olur :lepi::sm_cool:

aykızz maşallah kızına tombiş olucak annesi.güzel haberlerle geldin bize inşallah hep böyle devam eder.demek öne kaydı doğum tarihin olsun ocak annesi olmanda güzel bizlerden önce meleğini kucağına alacaksın demekki.

Saolun teyzoslari kizim tombis olucak evet:nazar::nazar:
öyle mutluyum ki kizima daha erken kavusacagima

günaydın gebişler
arkadaşım yarın 9 da sezeryan olacaktı ama yaramaz kızı durmadı geliverdi bu sabah annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyor

X