2010 Şubat Anneleri

aryacım biz ilk aylarda 15de bir gidiyorduk yani bi ücret ödeyip diğerinde ücretsiz muayene oluyorduk.ama daha sonra ayda bir çağırmaya başladı o zamanda ücret ödüyorduk.sanırım önümüzdeki aydan sonra daha sık çağıracak.

Kizlar bugün benimde doktorda randevum var
son kez ultrasona giricem minik kizimi görücem hayirlisiyla
bakalim bizim seker ne kadar büyümüs
Insallah iyi haberlerle gelirim araniza
bakalim normal dogum mu sezeryanmi bugün söyler doktor insallah normal olur hayirlisiyla

selam kızlar herkes iyidir inş.
bende bu hafta içine randevu alıcam 32.haftaya pazartesi giricem inş.
bişey sorucam acaba çatı muaynesi yaparmı gittiğimde
artık 2 haftada bir gidicez galiba dr.a demi kızlar

canım ben chicconun park yatağını aldım.bizim drumuzda baştan beri normal doğum diyor ama bakalım gidince duruşu kilosu nasıl olacak ona göre son anda değişebilir belkide.ama en güzeli normal deoğum.

hadi bakalım canım güzel haberle getir bize.güzel kızın annesine bol bol poz verir inşallah.

ayykız canım iyi haberle gel... kızlar özelden attığım mesajı okudunuzmuuuuuuuuuuuu

Kizlar ben gidip hazirlanayim yavastan
doktordan gelince yazarim
sonra görüsürüz öptük kizimla hepinizi

çoğu hastanede paketler oluyor normal doğum paketi 500 sezeryan doğum paketi 1000 benim hstanemde.sordumda neler dahil diye.* DOĞUM ÜCRETİ *NORMALDE 1 GECE / SEZERYANDA 2 GECE ODA ÜCRETİ * ANNE VE BEBEĞİN İLK MUAYENESİ DAHİL.
ama her hastanede değişiyor olabilir hatta aksi bir şey olursa dedim o zamanda yapılacak tahlil için size rakamı söylüyoruz yapalım mı diyoruz isterseniz yapıyoruz dediler.sen yine gittiğin hastaneye sor fiyat ne neler dahil diye.

ilk 3 ay falan 2 haftada 1 di Seçil.sonra son 4 aydırda ayda 1 kere çağırıyor kızların çoğuda böyleydi ayda bir. ama 32. haftadan sonra 15 de bir çağırmaya başlıyacak son 1 ayda haftada bir gel diyorlarmış.iyice sıklaşacak.

amannn doğuma kadar 40 takla atarlar içerde.komşumun oğlu 8,5 aylıktı döndüde kanala girdi kadın çok sancı çekti koca bebek dönünce ama döndü yani.

iyi haberlerle gel inşallah.

selam kızlar herkes iyidir inş.
bende bu hafta içine randevu alıcam 32.haftaya pazartesi giricem inş.
bişey sorucam acaba çatı muaynesi yaparmı gittiğimde
artık 2 haftada bir gidicez galiba dr.a demi kızlar

benimki 34. haftadan sonra bakarım demişti galiba ayy bende hafıza kaybıda başladı ama sen yinede temiz git belki bakmak ister.

Anladım cnm belki benim 2.gebelik olduğu için sıkı takip etmek istemiştir.ben 2 hafta zor dayanıyorum 1 ay hiç dayanamazdım herhalde.bakalım benide son ay çağırır herhalde haftada 1.

cnm her dr farklıdır belki.belkide dediğim gibi benim 1 kaybım olduğu için sıkı takip etmek istemiştir dr.ama böyle daha iyi oldu benim içinde çünkü çok evhamım 1 ay sabredemezdim.Allahım korusun bebişlerimizi zamanımız azalıo bazen çok gelio bana bazen az ama hep ocak sonu doğum yapıcakmışım gibi gelio nedense bana.rüyalarda görüyorum anlamına bakıyorum hamile kadın görmüşse yakında doğum yapıcak yazıo.

cnm benimde öle duruo miniğim ama dr daha döner dedi o güne kadar.bende epidural normal istiorum ama kararsızım eşim dioki sen heycanlısın epidural normalde yapamazsın sezeryande dr sölücekmiş direkt bayıltsınlarmış beni.ben dr normal istediğimi söledim ama o sezeryan gibi konuştu neden bilmiyorum.
halbuki genelde normali tercih eden bir dr muş.

herkesler ucmuş yine nerdesiniz kıslarzemuszemus herkes msnde mi yoksa:sinifsinif:
ya benimkide ayda 1 çağırıyor 1ay ücret veriyorum 1ay vermiyorum inş. bundan sonra 2haftada bir gel der çok zor oluyor insan özlüyor merak ediyor iyi mi büyüdümü acaba diye

selam kızlar herkes doktora gitmiş bebişini görmüş çok şükür haberler iyi allah hepimize hayırlı kolay doğum nasip eder sağ salim alırız kucağımıza inşallah

Herkes msne mi gitti yine nerdesiniz kızlaaar

Ben hep ayda 1 gittim canım hiç o kadar sık gitmedim. 1 kere hariçten ikili taramaya gitmiştim o kadar. Hep ayda bir para veriyorum.

Ben şuanda 31+3 oldum en son 2 hafta önce gittim ozaman 2 hafta sonra geliyosun dedi işte hatta ben yanlış anladım zannettim artık 2 haftada bir dedi.

O zaman bundan sonra 2 ye düşer herhalde benim de sıklaşsa çok memnun olucamopuyorumnanaktan baştan beri ayda bir zaman geçmiyor yaw:kedi:

Kizlar ben gidip hazirlanayim yavastan
doktordan gelince yazarim
sonra görüsürüz öptük kizimla hepinizi

Güzel haberlerle gel canım hadi bakalımopuyorumnanaktan

Seninki de iyiymiş Tubişim ben ayda bir gidiyorum ama her gittiğimde ücret veriyorumCADIARZU 2 haftada bir gidilse de ayda bir para aldıklarını biliyorum ben de ama görcez bakalım.

herkese selamlar.. ne var ne yok kızlar ben iyiyim temizlik yaptım yoruldum girdim bi duş aldım yemeği düdüklüye koydum geldim :)
ne zamandır giremiyorum eşim rahatsızdı evde raporluydu bol bol istirahat ettik film seyrettik evle ilgilenememiştim bugün göreve başlayınca o , fırsat bu fırsat temizlyeyeim dedim. benim doktor randevum haftaya, çok sabırsızlanıyorum acaba kaç kilosu nasıl? inş. iyidir. kendinize iyi bakın..

Kizlar biz geldik
doktorumuza gittik minik kizimi gördüm hemde çok net bi sekilde Allahim olamaz böyle bisey
tombik tombik yanaklari vardi tam 2 kilo 150 gr olmus kizim doktor masallah tombik olucak dedi
boyunu sôylemedi ama boy olarakda 3 hafta öndeymis hersey yolunda çok sükür
yanliz dogum tarihini erkene aldi muhtemelen ocak 23 dedi yani subat annesi degilde ocak annesi olucam hayirlisiyla

selam kızlar
ay ne güzel bebişler büyümüş kocaman olmuş maşallah
kızlar benden başka sütü gelen yok mu? neden kimse birşey yazmıyo bu konuda?
dün sütyenim atletim ve badim süt lekesi olmuş. ay iyiki evdeydim dışarıda biri görse ne der...
ya artık göğüs pedi kullanmam mı gerekiyor? tecrübesi ya da bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…