Kızlar bişi dicem benim kontrollerim en baştan beri hep 2 haftada birdi birinde ücret veriodum kontrol ücretsizdi ve dr gelmemi istiodu sizinde öle değilmiydi.şimdi benimki haftada bire düşücek doktorum sadece ayda 1 ücret alıcak gerisi ücretsiz sizin de öle değilmi ya.?
kızlar bend bebişime ciciler aldım ama beşik konusunda kararsız kaldık şimdilik
dr.uma muayene oldum ve bebeğimin makat durduğunu söyledi
dönmezse sezaryan oacak malesef
normal doğumu çok istiyorum
dönmesi için günlük yürüyüş yapıcam artık
sizin doğum şekliniz bellimi
Kizlar bugün benimde doktorda randevum var
son kez ultrasona giricem minik kizimi görücem hayirlisiyla
bakalim bizim seker ne kadar büyümüs
Insallah iyi haberlerle gelirim araniza
bakalim normal dogum mu sezeryanmi bugün söyler doktor insallah normal olur hayirlisiyla
Herkeze merhaba,bende pazartesi gidiyorum doktora ay bi heyecan basıyo gitmeden önce anlatamam hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah bi sorun olmaz inşallah artık 2 haftada bir gidiyorum ne güzel erkenden görcez gittikçede az kalıyo haftalar çabuk geçiyo zaten Aralık bitince Ocak ayında bekliyo olcaz bütün hazırlıklar tamamlanmış. gerçi benim Şubatın başı olduğu için böyle bir hesap yapıyorum ama bakalım hayırlısı. Birde bişey sormak istiyorum şimdi biz doğum yaptığımızda hastaneye doğumla ilgili ücret ödicez ya bebeğe yapılanlar da bu ücretin içindemi oluyo yoksa ayriyetten onun içinde mi ücret ödüyoruz bilen varmı?
Kızlar bişi dicem benim kontrollerim en baştan beri hep 2 haftada birdi birinde ücret veriodum kontrol ücretsizdi ve dr gelmemi istiodu sizinde öle değilmiydi.şimdi benimki haftada bire düşücek doktorum sadece ayda 1 ücret alıcak gerisi ücretsiz sizin de öle değilmi ya.?
amannn doğuma kadar 40 takla atarlar içerde.komşumun oğlu 8,5 aylıktı döndüde kanala girdi kadın çok sancı çekti koca bebek dönünce ama döndü yani.kızlar bend bebişime ciciler aldım ama beşik konusunda kararsız kaldık şimdilik
Kizlar bugün benimde doktorda randevum var
son kez ultrasona giricem minik kizimi görücem hayirlisiyla
bakalim bizim seker ne kadar büyümüs
Insallah iyi haberlerle gelirim araniza
bakalim normal dogum mu sezeryanmi bugün söyler doktor insallah normal olur hayirlisiyla
selam kızlar herkes iyidir inş.
bende bu hafta içine randevu alıcam 32.haftaya pazartesi giricem inş.
bişey sorucam acaba çatı muaynesi yaparmı gittiğimde
artık 2 haftada bir gidicez galiba dr.a demi kızlar
ilk 3 ay falan 2 haftada 1 di Seçil.sonra son 4 aydırda ayda 1 kere çağırıyor kızların çoğuda böyleydi ayda bir. ama 32. haftadan sonra 15 de bir çağırmaya başlıyacak son 1 ayda haftada bir gel diyorlarmış.iyice sıklaşacak.
benimki 34. haftadan sonra bakarım demişti galiba ayy bende hafıza kaybıda başladı ama sen yinede temiz git belki bakmak ister.
aryacım biz ilk aylarda 15de bir gidiyorduk yani bi ücret ödeyip diğerinde ücretsiz muayene oluyorduk.ama daha sonra ayda bir çağırmaya başladı o zamanda ücret ödüyorduk.sanırım önümüzdeki aydan sonra daha sık çağıracak.
kızlar bend bebişime ciciler aldım ama beşik konusunda kararsız kaldık şimdilik
Ben şuanda 31+3 oldum en son 2 hafta önce gittim ozaman 2 hafta sonra geliyosun dedi işte hatta ben yanlış anladım zannettim artık 2 haftada bir dedi.
Kizlar ben gidip hazirlanayim yavastan
doktordan gelince yazarim
sonra görüsürüz öptük kizimla hepinizi
herkesler ucmuş yine nerdesiniz kıslarzemuszemus herkes msnde mi yoksa:sinifsinif:
ya benimkide ayda 1 çağırıyor 1ay ücret veriyorum 1ay vermiyorum inş. bundan sonra 2haftada bir gel der çok zor oluyor insan özlüyor merak ediyor iyi mi büyüdümü acaba diye