2010 Şubat Anneleri

canım iç çamaşırı ben düşük bel baksır gibi olanlardan alıcam yüksek bel giyemiyorum hep sezeryan olursa yüksek giyemeyiz zaten
valla izin meselesi bencede saçma çalışıyoz devlete her ay ssk ya para ödüyoz bi muaynede eczeneden her seferin 14 18 lira alıyolar muayne ücreti ,
bide abuk sabuk haklar sunuyolar valla neolucak böle bilmem
ben doğum izninden sonra işten ayrılıcam zaten ama bu sistemle doğum parasınıda kesmiyolar deilmii;???

ciddimisin yaa doktor nite bana böle bişiy demedi şişmdi uyuz oldum tatlıyı çok severim ben hiçde dikkat etmiyorum yediklerime bişiyim yok die

valla öle dedi banada sonuçlarımda aynen yazdığım gibi çıktı güzelim moralini bozma ya.....çokta yüksek deil bence... ki ben bi gece öncesi taze sıkılmış baya karışık bi meyve suyu içmiştim havuçlu falan bide pirinç pilavı falan yemiştim ..1 gece önce bunları yememek lazımmış ben bilmiodum....bu na rağmen böle çıktı ...işte tatlı hamur işi falan yemiyorum pirinci tamamen kestim havuç hiiç yemiyom sende böle yap iyi oluruz işşallah... doktorunada sorcaksan sor yinede

valla öle dedi banada sonuçlarımda aynen yazdığım gibi çıktı güzelim moralini bozma ya.....çokta yüksek deil bence... ki ben bi gece öncesi taze sıkılmış baya karışık bi meyve suyu içmiştim havuçlu falan bide pirinç pilavı falan yemiştim ..1 gece önce bunları yememek lazımmış ben bilmiodum....bu na rağmen böle çıktı ...işte tatlı hamur işi falan yemiyorum pirinci tamamen kestim havuç hiiç yemiyom sende böle yap iyi oluruz işşallah... doktorunada sorcaksan sor yinede

anladım canım dikkat edeyim bari bundan sonra sağol

sağolsun havva yollamış hemen hediyemi... altlı üstlü takım yollamış önlüğü eldiveni şapkası var... çok cici.... çok teşekkür ederim havvacım çok sağol.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neyse ben çıkıyorum resim koyarsın artık esracım gelince bakarım :))))

kızlarrr selam nasılsınız geçmişe zar zor bakabildim.
bende hediyemi hazır ettiim kocişe verdim benden haber bekle söyleyince kargoya verirsin dedim.baktımda şimdi esranın hediyesi gelmiş o zaman bende gönderebilirim bugün.
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun zeynep6672 :1hug:

valla bende alayım artık fırsatını bulursam olmazsa hafta sonu alıcam geç oluyo heryer kapanıyo çünküü

haklısın canım hemen yazıyorum orayada... resim şu an ekleyemiyorum kızlar ama daha sonra eklemeye çalışırım...

Selam kızlaar. Sabahtan beri ha yazdım ha yazcam günaydın diyemedim. Keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
İlk hediyeler alınmışa.s. Esracım güle güle kullansın kızın. Hediyeleşme topiğine hediyesini alan yazsın mümkünse resmini de koysun ne güzel olur.
Kızlar izinlerden sürelerden bahsetmişsin. İnsanın sinirlenip memleketi bırakıp gidesi geliyor yurt dışında 1 sene izin verirlerken biz 4 ay bile yapmayan iznin hesabında boğuluyoruz. Bu arada okuduğum kadarıyla 37. haftadan sonraki 3 hafta hiç bir şekilde devredilemiyor ama 32 den 37 ye kadar olanlar ise (32. de çalışabilir rapor alınmış ise) doğum sonrasına aktarılabiliyor. Erken doğurunca izinler de azalıyor tabi :bbo:

güle güle kullansın esracım tatlı kızın bende daha alamadım bugün nasipse bankaya çıkcam ozaman alıcam
sumifer, srpp hoşgeldiniz kızlar

yılbaşı çekilişi yaptık canım bebişlere hediyeler alınıyo

Hadi ya..mafoldumben Bizim müdür başyardımcımız ameliyat oldu. O yüzden şimdi onun işlerini de ben yapıyorum. O kadar yoğundum ki kaç gündür. Bir de hep bilmediğim işler olunca seri de olamadım baya zamanımı aldı. Sonra tatilde şehir dışındaydım falan derken çok uzun zamandır sağlıklı giremiyordum siteye. Müsait olduğumda da sitede sorun vardı zaten. Kaçırdım desenize. Ben de herkesin bebişine mutluluk ve sağlık dileklerimi gönderiyorum o zaman...opuyorumnanaktan

ahh yaa bu site beni öldürecek bi türlü açılmıyo donup kalıyo şansa bak ya son aylara yaklaştık daha çok sohbet edeceğimiz yerde site sayesinde sinir oluyoruz.

X