2010 Şubat Anneleri

iyim cnm korkma cnm aaksam bende de cok vardi ama usutum icin mis allah yardımcın olsun

selam kızlar
zeh cim telaş yapma korkulacak bişey değildir umarım.ayağını sıcak tut.sıcak bi süt iç düzelir bak gör.

amin cümlemizin.. canım bu çok farklıydı birden bir saplanıyo çok kısa sürüryo.. heralde yalancı sancılar arık doğuma hazırlık. aman sende dikkat et kendine bak senin idrar yollarında iltahap felan olsa üşütmekten bebişine geçer yatarken bendede oluyo o menopoz hallleri üstümü açıyorum hep ondan rahatsızlanıyoruz heralde

selam kızlar
zeh cim telaş yapma korkulacak bişey değildir umarım.ayağını sıcak tut.sıcak bi süt iç düzelir bak gör.
haklısın canım öle olmasını umuyorumyaa hepsi vaktinde gelsin inşallah. ocak bebişlerinden 3 tane doğmuş delikafadulden

vala ondan galiba cnm 2 gundur belime cok fazla agrı giriyo gece yatakta falan da zor olan haftalara geldik sanırım dayanıcaz doktor su falan gelirse veya kan dikat edin acilma falan olmasin diyo

ya dün gece ağladım oturdum artık yatamıyorum oturamıyorum uykum var uyuyamıyorum çok zorya şimdide yatmıyorum iyce uykum gelsin öle yatıcam.. evet su ve kanama meselesi artık çok önemli

allah sabir versin cnm bu haftalar cok zormus vala bende yatamıyorum hem yatagımız ortapedık bi ise yaramıyo belim icime giricek gibi birde kızım gece tepiklerini cok seviyo atsın uyutmuyo bize simdiden antreman yaptiriyolar

seninkide kız dimi kuduruk bunlar şimdiden inanki kaydirigubbakcemile3

ahhh kızlar eğilip kalkarken dikkat etmek lazım artık.yatakta ben nasıl dönüyorum sağdan sola görmeniz lazım hele bi yataktan kalkışım var 10 dk sürüyo nerdeyse işimiz zor valla.

vala sanki mahsuz yapiyo gece yarısı kıpır kıpır poposuna yer bulamıyo gezıyoda gezıyo iserde

günaydın canlarım sizlerede... kızlar şimdi bi yazı okudum da ama algılama sorunu yaşıyorum sanırım biri bana ne olur ne yazdığını açıklasın...

Çalışan bir anne adayıysanız, ister SSK, ister 657 numaralı devlet memuru kanunu, ister diğer bir çalışma kanununa tabi olun, bu haftanın sonunda yasal doğum önü iznine ayrılma hakkına kavuşacaksınız. Doktorunuzun onayıyla 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir ve bu süreyi doğum sonrası izninize ekleyebilirsiniz.

Dikkat: Doğumönü izni kanunu sizin 40. haftada doğum yapacağınızı var sayar. Doktorunuz size 38.-39. haftada sezaryan ile doğum randevusu verse bile veya siz doğum önü izninizi aldıktan kısa bir süre sonra doğum yapsanız da doğum önü izniniz 32. hafta tamamlandığında başlayacaktır. Yani siz örneğin 37. haftada doğum yaparsanız, doğumönü izninizi yalnızca 5 hafta kullanmış olabileceksiniz. Birçok anne adayının doğumönü iznini olumsuz etkileyen bu durumu değiştirmek için mecliste çalışmalar devam etmektedir (Mart 2005).

canım doğum önü izni diye kastettiği 32. haftadan sonra izne çıkmaya hak kazanıyoruz ya... yani doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay toplam 4 ay izin hakkımız var... ama ben 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftalık iznimi doğum sonrasına atmak istiyorum... işte o kısmı anlamıyorum... 32. haftada izne çıkmış sayılıyosunuz gibi bişey diyo... boşuna mı çalışıyorum ben 5 haftayı anlamadım ki...

X