2010 Şubat Anneleri

ya kımseye ozelden mesaj gonderemıyorum msn ımı gonderıcem ama sıte ızın vermıyor
facebook ta olanlara ozelden gonderıyım msn ımı

bılgencım zehradan aldım msn ını ekledım
fatoscum senınkınıde ekledım kabul edın benı :)
sıte aksama duzelıcekmıs ıns yaaaa

ayy bu akşam 11e kadar evde tekim.kociş maçı dışarda izleyecek inşallah akşama site düzelir yoksa can sıkıntısından ne yaparım ben.

özlemden haber alan varmı.dün bir ara gördüm ağrılarım oluyo yatamıyorum diye yazmıştı bugünde hiç girmedi msn side kapalı bişeymi oldu acaba merak ettim.:uhm:

aman şimdi dalacam bu siteye oh olacak:mymeka: girmek zor geçmişide okuyamıyoruz herkes birbirinden habersiz kaldı ama

ayy bu akşam 11e kadar evde tekim.kociş maçı dışarda izleyecek inşallah akşama site düzelir yoksa can sıkıntısından ne yaparım ben.

özlemden haber alan varmı.dün bir ara gördüm ağrılarım oluyo yatamıyorum diye yazmıştı bugünde hiç girmedi msn side kapalı bişeymi oldu acaba merak ettim.:uhm:

İyi akşamlar kızlar...Herkes iyidir umarım. Biz bebeğimizi gördük geldik. Maşallah her şeyi normal. 1.500 gr olmuş fıstığım. Kaç aydır başaşağıydı. Şimdi başı yukardaydı. magnezyum takviyesi verdi kasılmalar için. Bir ay sonraya randevu verdi.

İyi akşamlar kızlar...Herkes iyidir umarım. Biz bebeğimizi gördük geldik. Maşallah her şeyi normal. 1.500 gr olmuş fıstığım. Kaç aydır başaşağıydı. Şimdi başı yukardaydı. magnezyum takviyesi verdi kasılmalar için. Bir ay sonraya randevu verdi.

gözün aydın canım.maşallah güzel kızına da.kilosuda çok güzel.kasılmalar ve kramplar vazgeçilmezimiz zaten.

Haklısın canım. Benşm bacaklarımda kramp yok çok şükür de karnım taş gibi kasılıyo sık sık

canım masallah gelınıme bu arada ozelden bana msnenı yollasana burası kıtlenıyo kızlarla msnden gorusuyoz sende yoll msnenı

havvacım gözünaydın maşallah bebişine canım...kasılmalar kramplar bendede var canım bende magnezyum alıyorum kramplara iyi geliyor.

HavvaEsen gözün aydın canım maşallah bebeğine. Allah kucağına almayı nasip etsin..

havvacım ve caneylom gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlere.

burcu dün yazmadı değil mi?

caneylom gözün aydın canım çok güzel haberler maşallah kuzunaa

Caneylom gözün aydın. Karnın çok mu ağrıyordu?

Ay bu site deli edecek beni bir cevap yazdırmadı:eek:klava:

Caneylom gözün aydın maşallah kuzucuğuna yaa:nazar: Ne kadar hızlı büyüyorlar artık boyumuzu geçtikleri günler de gelecek bakalımm:lepi:

havvacım ve caneylom gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlere.

burcu dün yazmadı değil mi?

hepiniz sağolun kızlar darısı bütün kontrole gitcek arkadaşlara herkes iyi haberlerle gelsin inşallah HAVVACIM seninde gözün aydın canım maaşallah kuzucuğuna ... BÜLBÜLCÜM yok karnım çok ağrımıyodu günde bir iki defa bazen ikinde bir filan doktor sordu karın ağrısı oluyomu dedi evet ama sık değil dedim tamam korkma bundan sonra normal dedi senin karnınmı ağrıyo canım çok sıksa genede doktoruna danışsan iyi olurkaydirigubbakcemile5

X