2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar

Esracım demek istediği şey, 37.haftada doğum yapmış olursan kalan kısmı kullanma şansın yok. dogumönü iznin bitmiş oluyor.

Hayır onu demek istemiyor 32.haftadan sonra çalıştığın kısmı sonraya atabiliyorsun ama erken doğum yaparsan kalan kısmı sonra kullanma şansın yok.

kızlar benim şeker testim açlık 78 tokluk 152 çıkçıştı doktor iyi demişti ama aklıma takıldı nette baktım yüksek dio 130 yada 150 den yüksekse dio ????

essemayit, tugba64, Voles, zeh, ZEYNEP6672,daha görmediğim arkadaşlar varsa herkese günaydın kızlar nasılsınız

Hayır onu demek istemiyor 32.haftadan sonra çalıştığın kısmı sonraya atabiliyorsun ama erken doğum yaparsan kalan kısmı sonra kullanma şansın yok.

anladım canım çok sağol ama bu çok saçma ya bana bi hak veriyosan adam gibi ver... bebeklerin kaçı 40. haftasını bekliyo ki... o zaman 4 ay izin vermiyo bana hiçbi şekilde... geç doğurursam fazladan izin veriyomuki erken doğurunca iznimi yiyo... çok sinirlendim şimdi yaa...

Bide şöle bişey var kızlar bizim müşterinin kızı 37.haftaya kadar çalışır raporu almış ama kızın parasını vermemiş ssk kesmiş bide üstüne işyerine ceza vercekmiş ben şöle düşündüm 32.haftada raporumu alıcam 37.haftama kadar çalışıcam 5 haftamı doğumdan sonra kullanıcam işverenimle öle anlaştık biz

Herkeze günaydın bişey sormak istiyorum dün iç çamaşırı baktımda doğumdan sonras için nasıl kilot almak lazım hamile kilodumu yoksa normal kilotmu şimdi lohusalar için atletlerde var onlardanda alcam ama kafama takıldı bilen varmı? ayrıca şu izin meselesini biliyodum ben büyük bir mantıksızlık var ortada saçma sapan bi sistem işte bu arada doğum öncesi izni kullandığını düşün bebek bakımı için 2 ay neye yeter 60 günlük bebeği bırak işe git allah yardım etsin gerçekten çalışanlara çalışmaya devam edecek olanlara. şimdi gece uykusuzluğu başladI, dün bir yürüyüşe çıktım heryerim sızladı valla çalışanlar sabahın köründe yollara düşüyo bütün gün oturarark çalısa bile işyerine gitmek yeterli bence gerçekten zor doğum izinleri doğum önceside sonrasıda çok daha uzun olmalı bence.

kızlar benim şeker testim açlık 78 tokluk 152 çıkçıştı doktor iyi demişti ama aklıma takıldı nette baktım yüksek dio 130 yada 150 den yüksekse dio ????

esma günaydın .....benimkide açlık 82 tokluk 155 çıkmıştı doktorum 100 lük yükleme yapcaz dedi ama ben istemedim diyet yaparım dedim şekeri kestim en çok fazlada uyamıyorum Allah bebişlerimizi korusun........... sen yinede pirinç pilavı,havuç beyaz ekmek ,şeker bunları kes..........

herkeze günaydın bişey sormak istiyorum dün iç çamaşırı baktımda doğumdan sonras için nasıl kilot almak lazım hamile kilodumu yoksa normal kilotmu şimdi lohusalar için atletlerde var onlardanda alcam ama kafama takıldı bilen varmı? Ayrıca şu izin meselesini biliyodum ben büyük bir mantıksızlık var ortada saçma sapan bi sistem işte bu arada doğum öncesi izni kullandığını düşün bebek bakımı için 2 ay neye yeter 60 günlük bebeği bırak işe git allah yardım etsin gerçekten çalışanlara çalışmaya devam edecek olanlara. şimdi gece uykusuzluğu başladı, dün bir yürüyüşe çıktım heryerim sızladı valla çalışanlar sabahın köründe yollara düşüyo bütün gün oturarark çalısa bile işyerine gitmek yeterli bence gerçekten zor doğum izinleri doğum önceside sonrasıda çok daha uzun olmalı bence.

günaydın canım sorma valla masa başındayız ama inan belim ve sırtım kopuyo bide hep böle öne eğilerek çalışmak zorundayız artık iyice zorlaşıyor canım.valla sorma 2 aylık bebeği bırakıp gitmek vicdan azabı oluyo insana

meclistekilerin eşleri evlerinde oturuyoda ondan doğum izninden, 2 aylık bebeğin annesiz nasıl bakılıcağından bi haber hepsi... hiçbirine dokunmuyo çünkü... tuzları kuru çünkü... çünkü çünkü çünkü uzar gider.... hepsinin Allah ...................................... versin.... bi tane adam gibi adam yok... kısır döngü işte... sağını dön aynı adam solunu dön aynı adam...

aynen esracım katılıyorum herkes kendini düşünüyo halkı düşünen kimse yok el kadar bebeleri bırak işe git sonrada mağdur olan biz olalım evli işçi çalıştırmak kimsenin işine gelmiyo ondan dolayııı çok iğrenç bi durummmm

günaydın yeni gelen arkadaşlaraopuyorumnanaktan valla benim dr ayın 18dedi bende ayın 18inde alcam raporu bir daha da buraya gelmeyeceğim için ne nasıl niçin hiç araştırmıyorum hakkımız var belli şekillerde ama doğum sonrası 6ay daha rapor alınabiliyor diye biliyorum ben bebişimi biraz büyütcem nasipse sonra bir iş bakıcam bunaldım valla zaten beni işe geri alacaklarıda muamma

Herkeze günaydın bişey sormak istiyorum dün iç çamaşırı baktımda doğumdan sonras için nasıl kilot almak lazım hamile kilodumu yoksa normal kilotmu şimdi lohusalar için atletlerde var onlardanda alcam ama kafama takıldı bilen varmı? ayrıca şu izin meselesini biliyodum ben büyük bir mantıksızlık var ortada saçma sapan bi sistem işte bu arada doğum öncesi izni kullandığını düşün bebek bakımı için 2 ay neye yeter 60 günlük bebeği bırak işe git allah yardım etsin gerçekten çalışanlara çalışmaya devam edecek olanlara. şimdi gece uykusuzluğu başladI, dün bir yürüyüşe çıktım heryerim sızladı valla çalışanlar sabahın köründe yollara düşüyo bütün gün oturarark çalısa bile işyerine gitmek yeterli bence gerçekten zor doğum izinleri doğum önceside sonrasıda çok daha uzun olmalı bence.

canım iç çamaşırı ben düşük bel baksır gibi olanlardan alıcam yüksek bel giyemiyorum hep sezeryan olursa yüksek giyemeyiz zaten
valla izin meselesi bencede saçma çalışıyoz devlete her ay ssk ya para ödüyoz bi muaynede eczeneden her seferin 14 18 lira alıyolar muayne ücreti ,
bide abuk sabuk haklar sunuyolar valla neolucak böle bilmem
ben doğum izninden sonra işten ayrılıcam zaten ama bu sistemle doğum parasınıda kesmiyolar deilmii;???

esma günaydın .....benimkide açlık 82 tokluk 155 çıkmıştı doktorum 100 lük yükleme yapcaz dedi ama ben istemedim diyet yaparım dedim şekeri kestim en çok fazlada uyamıyorum Allah bebişlerimizi korusun........... sen yinede pirinç pilavı,havuç beyaz ekmek ,şeker bunları kes..........

ciddimisin yaa doktor nite bana böle bişiy demedi şişmdi uyuz oldum tatlıyı çok severim ben hiçde dikkat etmiyorum yediklerime bişiyim yok die

X