Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır onu demek istemiyor 32.haftadan sonra çalıştığın kısmı sonraya atabiliyorsun ama erken doğum yaparsan kalan kısmı sonra kullanma şansın yok.
Hayır onu demek istemiyor 32.haftadan sonra çalıştığın kısmı sonraya atabiliyorsun ama erken doğum yaparsan kalan kısmı sonra kullanma şansın yok.
kızlar benim şeker testim açlık 78 tokluk 152 çıkçıştı doktor iyi demişti ama aklıma takıldı nette baktım yüksek dio 130 yada 150 den yüksekse dio ????
herkeze günaydın bişey sormak istiyorum dün iç çamaşırı baktımda doğumdan sonras için nasıl kilot almak lazım hamile kilodumu yoksa normal kilotmu şimdi lohusalar için atletlerde var onlardanda alcam ama kafama takıldı bilen varmı? Ayrıca şu izin meselesini biliyodum ben büyük bir mantıksızlık var ortada saçma sapan bi sistem işte bu arada doğum öncesi izni kullandığını düşün bebek bakımı için 2 ay neye yeter 60 günlük bebeği bırak işe git allah yardım etsin gerçekten çalışanlara çalışmaya devam edecek olanlara. şimdi gece uykusuzluğu başladı, dün bir yürüyüşe çıktım heryerim sızladı valla çalışanlar sabahın köründe yollara düşüyo bütün gün oturarark çalısa bile işyerine gitmek yeterli bence gerçekten zor doğum izinleri doğum önceside sonrasıda çok daha uzun olmalı bence.
Herkeze günaydın bişey sormak istiyorum dün iç çamaşırı baktımda doğumdan sonras için nasıl kilot almak lazım hamile kilodumu yoksa normal kilotmu şimdi lohusalar için atletlerde var onlardanda alcam ama kafama takıldı bilen varmı? ayrıca şu izin meselesini biliyodum ben büyük bir mantıksızlık var ortada saçma sapan bi sistem işte bu arada doğum öncesi izni kullandığını düşün bebek bakımı için 2 ay neye yeter 60 günlük bebeği bırak işe git allah yardım etsin gerçekten çalışanlara çalışmaya devam edecek olanlara. şimdi gece uykusuzluğu başladI, dün bir yürüyüşe çıktım heryerim sızladı valla çalışanlar sabahın köründe yollara düşüyo bütün gün oturarark çalısa bile işyerine gitmek yeterli bence gerçekten zor doğum izinleri doğum önceside sonrasıda çok daha uzun olmalı bence.
esma günaydın .....benimkide açlık 82 tokluk 155 çıkmıştı doktorum 100 lük yükleme yapcaz dedi ama ben istemedim diyet yaparım dedim şekeri kestim en çok fazlada uyamıyorum Allah bebişlerimizi korusun........... sen yinede pirinç pilavı,havuç beyaz ekmek ,şeker bunları kes..........