- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya..mafoldumben Bizim müdür başyardımcımız ameliyat oldu. O yüzden şimdi onun işlerini de ben yapıyorum. O kadar yoğundum ki kaç gündür. Bir de hep bilmediğim işler olunca seri de olamadım baya zamanımı aldı. Sonra tatilde şehir dışındaydım falan derken çok uzun zamandır sağlıklı giremiyordum siteye. Müsait olduğumda da sitede sorun vardı zaten. Kaçırdım desenize. Ben de herkesin bebişine mutluluk ve sağlık dileklerimi gönderiyorum o zaman...opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar sabah sabah sıteye yıne delı oldum bu ne ya hıc bakmıyolarmı ılgılenmıyolarmı zırt pırt gocuyo...
gecmıse bakamıyorum malum. bugun doktora gıdıcek warmıydı? burcu gıdıcektı sabah 10 da noldu acaba ne dedı doktor kasık agrıları ıcın?
Selam kızlaar. Sabahtan beri ha yazdım ha yazcam günaydın diyemedim. Keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
İlk hediyeler alınmışa.s. Esracım güle güle kullansın kızın. Hediyeleşme topiğine hediyesini alan yazsın mümkünse resmini de koysun ne güzel olur.
Kızlar izinlerden sürelerden bahsetmişsin. İnsanın sinirlenip memleketi bırakıp gidesi geliyor yurt dışında 1 sene izin verirlerken biz 4 ay bile yapmayan iznin hesabında boğuluyoruz. Bu arada okuduğum kadarıyla 37. haftadan sonraki 3 hafta hiç bir şekilde devredilemiyor ama 32 den 37 ye kadar olanlar ise (32. de çalışabilir rapor alınmış ise) doğum sonrasına aktarılabiliyor. Erken doğurunca izinler de azalıyor tabi :bbo:
güle güle kullansın esracım tatlı kızın bende daha alamadım bugün nasipse bankaya çıkcam ozaman alıcam
sumifer, srpp hoşgeldiniz kızlar
ahh yaa bu site beni öldürecek bi türlü açılmıyo donup kalıyo şansa bak ya son aylara yaklaştık daha çok sohbet edeceğimiz yerde site sayesinde sinir oluyoruz.
gunaydın kızlar sabah sabah sıteye yıne delı oldum bu ne ya hıc bakmıyolarmı ılgılenmıyolarmı zırt pırt gocuyo...
gecmıse bakamıyorum malum. bugun doktora gıdıcek warmıydı? burcu gıdıcektı sabah 10 da noldu acaba ne dedı doktor kasık agrıları ıcın?
Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Esracım Güzel kzıın güle güle kullansın... Umarım beğenmişsindir...a.s.
esra nın hedıyesı gelmısss resım ısterız ısterız ısterızzz :lepi:
bende cuma postalıcam bı aksılık olmazsa haftasonu aytenın elınde olur :CüvCüv:
merhaba kızlar!! ben de 1 haftadır yatakta dinlenerek zaman geçirdim.. evde olmak ne güzelmiş yaaaaaaaaaaaa!! istediğin zamana gidip yatağa dinleniyorsun!!!.. ben önce üşüttüm bayramda da evden dışarı çıkmadık.. sonr akulağım şişti iki gün de raporluydum.. şimdi iyiyim maaşallah.. bi daha hasta olmak istemiyorum cok zormuş.. ama evde yatmak güzel :)) daha ne yazık ki 2 ay daha çalışcam.. evde olanları tek tek öpyorum!!
olsun canım ya bu ara dsüper geldi valla 2 ay daa beklemem gerek..Çok üzgünüm çoookcnm gecmış olsun evde durmak guzel ama bı yandan da sıkıcı canım ya bende opuyorum senıopuyorumnanaktan