2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar sabah sabah sıteye yıne delı oldum bu ne ya hıc bakmıyolarmı ılgılenmıyolarmı zırt pırt gocuyo...
gecmıse bakamıyorum malum. bugun doktora gıdıcek warmıydı? burcu gıdıcektı sabah 10 da noldu acaba ne dedı doktor kasık agrıları ıcın?

Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Esracım Güzel kzıın güle güle kullansın... Umarım beğenmişsindir...a.s.

esra nın hedıyesı gelmısss resım ısterız ısterız ısterızzz :lepi:
bende cuma postalıcam bı aksılık olmazsa haftasonu aytenın elınde olur :CüvCüv:

Hadi ya..mafoldumben Bizim müdür başyardımcımız ameliyat oldu. O yüzden şimdi onun işlerini de ben yapıyorum. O kadar yoğundum ki kaç gündür. Bir de hep bilmediğim işler olunca seri de olamadım baya zamanımı aldı. Sonra tatilde şehir dışındaydım falan derken çok uzun zamandır sağlıklı giremiyordum siteye. Müsait olduğumda da sitede sorun vardı zaten. Kaçırdım desenize. Ben de herkesin bebişine mutluluk ve sağlık dileklerimi gönderiyorum o zaman...opuyorumnanaktan

evet site problemliydi ama bayağı duyuru yapılmıştı giremeyince görmemişsindir belki başka katılcak olan falan varsa sizide eklerler...

gunaydın kızlar sabah sabah sıteye yıne delı oldum bu ne ya hıc bakmıyolarmı ılgılenmıyolarmı zırt pırt gocuyo...
gecmıse bakamıyorum malum. bugun doktora gıdıcek warmıydı? burcu gıdıcektı sabah 10 da noldu acaba ne dedı doktor kasık agrıları ıcın?

hoşgeldin zeynepcim nasılsın burcumu gidicekti doktora iyi haberlerle gelir inşallah geçmişe bakamayınca haberimiz yokki bişeyden siteye bi el atmaları lasım bencede sürekli hata veriyo

Selam kızlaar. Sabahtan beri ha yazdım ha yazcam günaydın diyemedim. Keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
İlk hediyeler alınmışa.s. Esracım güle güle kullansın kızın. Hediyeleşme topiğine hediyesini alan yazsın mümkünse resmini de koysun ne güzel olur.
Kızlar izinlerden sürelerden bahsetmişsin. İnsanın sinirlenip memleketi bırakıp gidesi geliyor yurt dışında 1 sene izin verirlerken biz 4 ay bile yapmayan iznin hesabında boğuluyoruz. Bu arada okuduğum kadarıyla 37. haftadan sonraki 3 hafta hiç bir şekilde devredilemiyor ama 32 den 37 ye kadar olanlar ise (32. de çalışabilir rapor alınmış ise) doğum sonrasına aktarılabiliyor. Erken doğurunca izinler de azalıyor tabi :bbo:

çok sağol canım... izin konusuna gelincede bu konu beni çileden çıkarıyo çok sinirleniyorum... ev hanımı olmadığın sürece çocuk doğurma diyolar kısaca... ama ev hanımı olmak için yeterli koşulları sağlamıyolar aynı zamanda tek maaşla bu insanlar nasıl geçinir ... özelliklede kirada oturuyosa... meclistekiler anca koltuklarını değiştirsin başka bi halta yaramıyolar zaten... koltuğu değil önce kafalarını olmadı kendilerini değiştirsinler daha bilinçli insanlara ihtiyaç var bu memlekette...

güle güle kullansın esracım tatlı kızın bende daha alamadım bugün nasipse bankaya çıkcam ozaman alıcam
sumifer, srpp hoşgeldiniz kızlar

sağol canım benim darısı sizlere inşallah...

ahh yaa bu site beni öldürecek bi türlü açılmıyo donup kalıyo şansa bak ya son aylara yaklaştık daha çok sohbet edeceğimiz yerde site sayesinde sinir oluyoruz.

aynen canım paylaşımlar arttı site çöktü...

günaydın canım sanada... burcudan henüz bi ses yok inşallah hayırlı haberlerle gelir... bende c.tesiyi iple çekiyorum çok özledim meleğimiii......

Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Esracım Güzel kzıın güle güle kullansın... Umarım beğenmişsindir...a.s.

çok beğendim canım çok teşekkür ederim... özellikle Esra'dan gelmesi daha bi mutlu etti beni... yani annesi kıskanma ama adaşım yollamış nede olsa değeri daha bi başka...

esra nın hedıyesı gelmısss resım ısterız ısterız ısterızzz :lepi:
bende cuma postalıcam bı aksılık olmazsa haftasonu aytenın elınde olur :CüvCüv:

en kısa zamanda koymaya çalışıcam canım...

selam kızlar
doktordan geliyoruz çok şükür herşey yolundalmış30+4teyiz 1650 gr olmuş bebişim herşey younda bi yaramazlık yok dedi doktor amcamız bir ay sonraya çağırdı ondan sonra sıklaşcakmış kontrollerimiz herkes iyi haberlerle gelir inşallah karın ağrıların başladı dimi dedi doktor evet dedim tamam normal herşey yolunda korkma dedi

Son düzenleme:
bursalı kızlar buluşma tarihini ayarlayılım diyoruz müsait olunca haberleşelim lütfen

Ay bu site deli edecek beni bir cevap yazdırmadı:eek:klava:

Caneylom gözün aydın maşallah kuzucuğuna yaa:nazar: Ne kadar hızlı büyüyorlar artık boyumuzu geçtikleri günler de gelecek bakalımm:lepi:

kızlar msn de yazışıyoruz burcu esma fikirevi ben zeynep zehra haydin sizde gelin burdan konuşulmuyo...

ya kızlar banada msnızı yollayın ya bole gıderse bu sıte cokecek valla sınır oldum bennnnnnnnnn

merhaba kızlar!! ben de 1 haftadır yatakta dinlenerek zaman geçirdim.. evde olmak ne güzelmiş yaaaaaaaaaaaa!! istediğin zamana gidip yatağa dinleniyorsun!!!.. ben önce üşüttüm bayramda da evden dışarı çıkmadık.. sonr akulağım şişti iki gün de raporluydum.. şimdi iyiyim maaşallah.. bi daha hasta olmak istemiyorum cok zormuş.. ama evde yatmak güzel :)) daha ne yazık ki 2 ay daha çalışcam.. evde olanları tek tek öpyorum!!

merhaba kızlar!! ben de 1 haftadır yatakta dinlenerek zaman geçirdim.. evde olmak ne güzelmiş yaaaaaaaaaaaa!! istediğin zamana gidip yatağa dinleniyorsun!!!.. ben önce üşüttüm bayramda da evden dışarı çıkmadık.. sonr akulağım şişti iki gün de raporluydum.. şimdi iyiyim maaşallah.. bi daha hasta olmak istemiyorum cok zormuş.. ama evde yatmak güzel :)) daha ne yazık ki 2 ay daha çalışcam.. evde olanları tek tek öpyorum!!

cnm gecmış olsun evde durmak guzel ama bı yandan da sıkıcı canım ya bende opuyorum senıopuyorumnanaktan

X