2010 Şubat Anneleri

ne güzel olmuş işte havvacım gitme daha iyi valla keşke benimde arada bir görme şansım olsaydı ama alt kattalar ve devamlı birlikte yiyip içiyoruz oturuyoruz ıyyyyyyyyyy

hulyacım ne anlayışlıdırlar bızımkıler sorma benı ole gorunce noldu der bızde doğurdum anam sızde pek nazlısınız der bende ııce catlarım

Yok kız valla baş üstüne koyarlar. Sen ne kadar iyi davranırsan o kadar çok taviz isterler senden.

hayır bız zaten yarın gıdecgz bunlar bugun nıye gelıyo anlamış degılım ya zırt bırt burdalar yaa offfffffffff aglaya aglaya oldum zaten kapı gıcırdasa aglıyom sınırlerım bozuldu yaaa:nazar:

hulyacım ne anlayışlıdırlar bızımkıler sorma benı ole gorunce noldu der bızde doğurdum anam sızde pek nazlısınız der bende ııce catlarım

ayy nefret ederim iğneleyivi laflardan ama yorulmaktan iyidir kız. herkesin hamileliği de bir olmaz ayrıca..!

Öyle valla arada böyle kaynana-görümcek günü yapalım iyi geliyo valla

onada topik açalım kızlar en dertli ben olduğuma göre gönüllü olabilirim yani:roflol:delikafadulden ay ben iyice gaza geldim neşemde yerine geldi konuştukça
ay iyiki siz varsınız insan birtek kendinde sanıyor başkalarındada aynı durumları görünce daha sakin oluyor Şeniza.s.

ne güzel olmuş işte havvacım gitme daha iyi valla keşke benimde arada bir görme şansım olsaydı ama alt kattalar ve devamlı birlikte yiyip içiyoruz oturuyoruz ıyyyyyyyyyy

Canım benim kociş gitmek istemiyo başta. Bunalıyorum diyo. Ayda bir benim zorumla gidiyoz. Gelin oğlumuzu bizden soğutuyo demesinler diye.

niye canım hamilesin sen. rolünü yaşa, hiç bişey yapamazlar. ( ayyy bende çok fenayım)

ya gulum bunlar ole anlayışlı ınsanlar degıller ne yapsam olmadı tavır mı yaptım ben allahhhh burnumdan getırıler hep ben kotuyum onlar ıı zaten gıcık kapıyorum ben bu aıleden yaaaaaaaaaaa

ne yapacan, kira vermekten iyidir. inş ilerde kendi evinize çıkarsınız. ama o zamana kadar, güçlü gelin olman lazım. ezdirme kendini. naz yap kızzz

onada topik açalım kızlar en dertli ben olduğuma göre gönüllü olabilirim yani:roflol:delikafadulden ay ben iyice gaza geldim neşemde yerine geldi konuştukça
ay iyiki siz varsınız insan birtek kendinde sanıyor başkalarındada aynı durumları görünce daha sakin oluyor Şeniza.s.

Aman neşenin yerine gelmesine sevindim canım. Sıra Bilgen de hadi onu da neşelendirelim

ya gulum bunlar ole anlayışlı ınsanlar degıller ne yapsam olmadı tavır mı yaptım ben allahhhh burnumdan getırıler hep ben kotuyum onlar ıı zaten gıcık kapıyorum ben bu aıleden yaaaaaaaaaaa

Hangisi anlayışlı be canım. kendilerine geldi mi öyle. Sana bana geldi mi anlayışsız hepsi. Sanki kendileri vaktinde gelin olmamış

bugun aradı demez mı halamız domuz grıbı olmus hastanede yatmış onlara bayramlaşmaya gıtmeyı ıhmal etmeyın dedı ne dıyon dedım ben hamıleyım nasıl gıderım onlara dedım kadın yok bısey olmaz gıtmezsen cook ayıp olur falan fulann ayy yok bu kadın benı oldurecek kızlar

kaynana- görümce derdi bu. bi tek sende olması mümkün mü? hepimizin başında, malum.

Canım benim kociş gitmek istemiyo başta. Bunalıyorum diyo. Ayda bir benim zorumla gidiyoz. Gelin oğlumuzu bizden soğutuyo demesinler diye.

sen de isteniyon yani. gitmiyorsa zorla mı? işe yarıyor mu oğullarını götürünce. hiiç kendini yorma. keyfine bak.

yok ben neselenmem valla cekıp gıdesım var yanı o kadar yaaa

kaç yıl oldu kardeş? sen bunları ne zamandır çekiyon.

nereye canım gidecekse onlar gidecek daha doğrusu gelmeyecek hamile kadının evine zırt pırt gelinir mi be hem yarın bayram adetlerimiz var ilk önce gelin gider el öpmeye onlar arefeden el öptürmeye mi geliyorlar yarın gelmemize gerek kalmdı hadi bayramlaşalım de amma bozulurlar kaydirigubbakcemile3

bugun aradı demez mı halamız domuz grıbı olmus hastanede yatmış onlara bayramlaşmaya gıtmeyı ıhmal etmeyın dedı ne dıyon dedım ben hamıleyım nasıl gıderım onlara dedım kadın yok bısey olmaz gıtmezsen cook ayıp olur falan fulann ayy yok bu kadın benı oldurecek kızlar

amaaaaan kadına bak len. tam dayaklık haa :eek:klava:

kaynana- görümce derdi bu. bi tek sende olması mümkün mü? hepimizin başında, malum.

sen de isteniyon yani. gitmiyorsa zorla mı? işe yarıyor mu oğullarını götürünce. hiiç kendini yorma. keyfine bak.

kaç yıl oldu kardeş? sen bunları ne zamandır çekiyon.

3 yıldır cnm hayatımı zından ettıler bana

X