Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman okumuş okumamış hepiciği aynı bizler gelin onlar kaynana örümcek bu kadar dünyanın klasik düzeni işte ezilmeyelim ezelim :roflol::roflol:
Ben de ne zaman gitsem kayınvaldemlere yalnız oturuyom. Bi işi çabucak beceremiyolar Sinir oluyorum. Valla sizin çocuklara gerçekten yazık ya... Yavruların ne suçu var ki...
Valla iyi niyetli olunca bakmıyolar güzünün yaşına. Babam benim yufka yürekli biri olduğumu bilir çocukluktan beeri bana ağlayarak gelme, ağlat gel derdi.
bilgencim aramıza hoşgeldin bir kocasının ailesi tarafından kazazede olmuş gelin daha geldi hadi biz havalandık takıl peşimize tam gaz
başta dayanamıyordum, mutfağa geçip yardım ediyordum. sonra baktım bunlar hep aynı: alışmasınlar dedim. alemin enayisi ben miyim? onlar bana gelince niye misafir gibi kuruluyorlar: di mi ama? ne tek başıma gidiyorum, ne de gidince yerimden kalkıyorum valla.
ben de sulu gözümdür ve sinirlendiğim zaman asla engel olmam ama silah olarak kullanmayı öğrendim. kocişte işe yarıyor. delikafadulden
aksam aksam sınırden kuduruyorum kaynanamlar aradı gelıyolarmış ya benım kendıme hayrım yok offfffffffffffff kızlar sınırden agladım kıpkırmızı oldum ben kafayı yıyecm
Aman Hülyacım boş ver almasın. Sen kendi zevkine göre alırsın. Bizimki de doldurmuş ilk tırunun artıklarını utanmadan.Giydirmeyeceğim ki hiçbirini
aman almasınlar kız zaten giderler sinirimizi bozan bişeyler alırlar yelek mi örsek falan diyorlar yarım ağız annem hem aldı hem ördü hem bana aldı afedersin göğüs pedine pijamama kadar bebişinkileri gördünüz zaten bimdeki johsons babyin setine varana kadar almış bunlar daha örsek mi yok yiğit anasından çıplak doğarmış doğunca alınırmış çarşı pazar doluymuş hala ordalar almayın bana ne anneme alma diyorum özeniyor görgülü kadın opuyorumnanaktanhabire alıyor bana alacak bişey kalmadı sanki onlara alın örün diyen var susun yeter :mymeka::dilcikar:
ya gelırler 12 kadar 1e kadar otururlar cay verırsın pesınden kahve ısterler ben bıktım bunlardan ya bıktım esım aradı hastayım ben dedım o zaman nıye gelıyo bunlar dedı ne bılım dedım cıldırmak uzereyım ya ıkı gune bır bıktım ya bıktımmmmmmmmmmm
Valla al benden de o kadar Hülyacım.Bak kızı kocaya kaçtı Sen tek gel diyo eşime. resmen istemedi beni. Ohh canıma minnet valla.
Kız sancım var de yat. Kalkma yerinden.Kendileri pişirsin kendileri yesin .
onlara bişey diyemiyoruz yapamıyoruz bari burda stresimizi atalım Allah saklasın hepimiz sonlara geldik stres ağlamak içimize atmak erken doğumu tetikleyen unsurla boşaltalım içimizi hepimizde dertliyiz sakinleşiriz kızlar :1hug: