2010 Şubat Anneleri

nereye canım gidecekse onlar gidecek daha doğrusu gelmeyecek hamile kadının evine zırt pırt gelinir mi be hem yarın bayram adetlerimiz var ilk önce gelin gider el öpmeye onlar arefeden el öptürmeye mi geliyorlar yarın gelmemize gerek kalmdı hadi bayramlaşalım de amma bozulurlar kaydirigubbakcemile3

aslında haklısın haa ole dıycem kala kalacaklar ne anlarlar ya

Valla tam sopalık bunlar. Eşin de niye kabul etmiş ki be canım. Yarın bayram biz gelcez nasılsa diyememiş mi

iyi akşamlar meleksen geldin mi canım sen hiç karşılaşamadım seninle nasılsın bebeiş nasıl haberler iyi mi anlat kız merak ettim

Gitmez tabi Bilgencim. Artık senin bir evladın var. O da baba olarak koruyup kollaması gereken insanlara sahip çıksın. Bizler eşlerimize Allah'ın emanetiyiz. Emanete sahip çıksınlar.
Bu arada benim kociş gelmedi daha. Offffff

Gitmez tabi Bilgencim. Artık senin bir evladın var. O da baba olarak koruyup kollaması gereken insanlara sahip çıksın. Bizler eşlerimize Allah'ın emanetiyiz. Emanete sahip çıksınlar.
Bu arada benim kociş gelmedi daha. Offffff

cok haklısın cnm esın nerde cnm

iyiz kızımla kızlar saol nbi yaramazlik yok bugun doktorumuza gitik calismiyomus bayramdan sonra gel dediler ingilterede albine falan baktilar bebeyi bile gormedim 22 aralikta ingiltereye dogumu beklemeye artık gidicem gelmicem 22 aralikta detayli ultrason yapilicak ebemizle tanisicaz yatagimizi falan hazir edicekler ne zaman dogum gelirse hazir olsun diye gezdim kızıma cıcıler aldım sımdı yuklıcem sizden ne haber kızlar

X