Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sinir oluyorum kocişi yoluyorum başka türlü olmuyor şimdi hamilelik bahanem oldu yoksa acayip kavga ediyorduk ay ben hep hamiş kalsam ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
selammm..............
:roflol::roflol: Allah iyiyliğini versin kız
Selam canım naber...
selam hülyacım gel kız yolunacak çekiştirilecek birileri varsa katıl aramıza ben iyice gaza geldim delikafadulden:jeyyar:
tubacım öle olurmu hiç aşk olsun ben herşeyi dinlerim canım paylaşın yeterki insan patlaar yoksa
HÜLYA hoş geldin canım
sağol teyzesi canı sıkıldı herhalde bir çıkabilse oynayacak içerde ne yapıyorsa horon tepiyor gibi
iyidir ya ne olsun. yuvarlanıyoruz işte..
bende geçmişi okuyordum. örümcekleri çekiştiriyorsunuzzz, çok eğlenceli.
havvacım senin görümce de kaçmış kız. sıkma canını iki ağladın mı kociş götürür annene delikafadulden
Aaaa valla iyi fikir. Kızlar ben 2 senedir İstanbuldayım. Apartmanda doğru dürüst komşu yok. Etrafımda dertleşecek bir tek iş arkaaşlarım var. Onlar da iki kişi. Dertleşemiyoruz yoğunluktan onlarla. Siz de olmasanız valla ne yapacaktım ben. İyi ki KK var
o zaman kocişi yolmakta haklıyım dimi hülyacım kaydirigubbakcemile5
havvacım benimde arkadaşlarımı gördüğüm yok anacığma anlatsam kadın sinirden hasta oluyor onuda üzmek istemiyorum çok fazla anlatmıyorum burası hepimiz için bir şans anlatın anacım boşaltın bende hem anlatır hem dinlerim sizi :1hug:
Hülyacım seninle aynı durumlarımız. tek farkla benim görümcem okumamış cahillerden
Valla Hülyacım biz Tuğbayla tam gaz durumdayız. Sen de gel uçalım valla... :)))