2010 Şubat Anneleri

Tuğbacım aşkolsun... Bu bayan hormon topiklerinin :))) amacı nedir ki başka. Mutluluğumuzu da paylaşıyoruz sevinçlerimizi de...Anlatırsan rahatlarsın. içinde kalırsa bebişin de üzülür tatlım benim...

bende sinir oluyorum kocişi yoluyorum başka türlü olmuyor şimdi hamilelik bahanem oldu yoksa acayip kavga ediyorduk ay ben hep hamiş kalsam ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

bugün zaten o pek neşeli tek tesellim o hergün konuşuyorum annene sağlıkla gel onun arkadaşı sırdaşı yoldaşı sensin diyekaydirigubbakcemile3 bir an durmadı artık nasıl dönüyorsa tepikliyorsa karnım şekilden şekile girdi Allahımın bize en büyük lütfu onlar tesellimiz mükafatımız inş. sağ salim hepimiz kucağımıza alırız onun içimdeki canlılığı beni hayata bağlıyor mükemmel bir duygu Allahım herkese tattırsın kimseye evlat acısı vermesin :Saruboceq:

selam hülyacım gel kız yolunacak çekiştirilecek birileri varsa katıl aramıza ben iyice gaza geldim delikafadulden:jeyyar:

Amin Tuğbacım. Evlatlarımız bizim canımız ciğerimiz. Maşallah oğşuşuna da tatlım Allah nazarlardan saklasın....

tubacım öle olurmu hiç aşk olsun ben herşeyi dinlerim canım paylaşın yeterki insan patlaar yoksa

HÜLYA hoş geldin canım

:roflol::roflol: Allah iyiyliğini versin kız

Selam canım naber...

iyidir ya ne olsun. yuvarlanıyoruz işte..

selam hülyacım gel kız yolunacak çekiştirilecek birileri varsa katıl aramıza ben iyice gaza geldim delikafadulden:jeyyar:

bende geçmişi okuyordum. örümcekleri çekiştiriyorsunuzzz, çok eğlenceli.

havvacım senin görümce de kaçmış kız. sıkma canını iki ağladın mı kociş götürür annene delikafadulden

sağol teyzesi canı sıkıldı herhalde bir çıkabilse oynayacak içerde ne yapıyorsa horon tepiyor gibi :nazar:

tubacım öle olurmu hiç aşk olsun ben herşeyi dinlerim canım paylaşın yeterki insan patlaar yoksa

HÜLYA hoş geldin canım

hoşbulduk güzelim. naber?

sağol teyzesi canı sıkıldı herhalde bir çıkabilse oynayacak içerde ne yapıyorsa horon tepiyor gibi :nazar:

ayy anacım sen de ne dertliymişsin. bu insanlar niye böyle yaa, hiç anlamıyorum.yakın oturmak da dezavantaj tabii. allah sabır versin sana. kocana da akıl :eek:klava:

iyidir ya ne olsun. yuvarlanıyoruz işte..

bende geçmişi okuyordum. örümcekleri çekiştiriyorsunuzzz, çok eğlenceli.

havvacım senin görümce de kaçmış kız. sıkma canını iki ağladın mı kociş götürür annene delikafadulden

Aaaa valla iyi fikir. Kızlar ben 2 senedir İstanbuldayım. Apartmanda doğru dürüst komşu yok. Etrafımda dertleşecek bir tek iş arkaaşlarım var. Onlar da iki kişi. Dertleşemiyoruz yoğunluktan onlarla. Siz de olmasanız valla ne yapacaktım ben. İyi ki KK var

o zaman kocişi yolmakta haklıyım dimi hülyacım kaydirigubbakcemile5
havvacım benimde arkadaşlarımı gördüğüm yok anacığma anlatsam kadın sinirden hasta oluyor onuda üzmek istemiyorum çok fazla anlatmıyorum burası hepimiz için bir şans anlatın anacım boşaltın bende hem anlatır hem dinlerim sizi :1hug:

Aaaa valla iyi fikir. Kızlar ben 2 senedir İstanbuldayım. Apartmanda doğru dürüst komşu yok. Etrafımda dertleşecek bir tek iş arkaaşlarım var. Onlar da iki kişi. Dertleşemiyoruz yoğunluktan onlarla. Siz de olmasanız valla ne yapacaktım ben. İyi ki KK var

valla doğru söylüyosun, iyiki kk var. benim annemler de Tarsus'ta 45 dk trenle ama şehir içi gibi olmuyor tabii. benim kaynana da yakın oturuyor ama mesafeyi koruyorum ben. politiktir biraz da. görümcem de salağın teki. 2. çocuğu doğurdu, hala bişeyden anladığı yok. okumuş cahillerden delikafadulden

kısaca bizim kociş tarafı da böyle. hahahhahaha

o zaman kocişi yolmakta haklıyım dimi hülyacım kaydirigubbakcemile5
havvacım benimde arkadaşlarımı gördüğüm yok anacığma anlatsam kadın sinirden hasta oluyor onuda üzmek istemiyorum çok fazla anlatmıyorum burası hepimiz için bir şans anlatın anacım boşaltın bende hem anlatır hem dinlerim sizi :1hug:

haklısın tabii. kız zaten yolarsan kıymetin biliniyor. her dediğini yaparsan, kimse adam yerine koymuyor seni, kocan bile olsa. o yüzden bağır çağır: atma içine.

valla kaynana bi defa yanlış yaptı bana: eşimle ilgiili bişey anlatmıştım, hemen yetiştirmiş oğluna. lafı koydum, gıkı çıkmadı. böyle mesafeli olunca, bol bol yemeğe çağırıyor, memleketten ne getirdiyse veriyor. çok şükür yani. ezdirmeyin kendinizi. yaşasın gelinlerhahah

iyi gaza geldim haaa

Hülyacım seninle aynı durumlarımız. tek farkla benim görümcem okumamış cahillerden

kız o daha iyi. okumuş da ne olmuş, boşuna vakit kaybı. oturmaya gdiyorsun mutfaktan çıkamıyor. tek başıma oturacak olsam, evde de otururdum. ayy hiç sevmem beceriksizleri.

beceremiyorsan yapmasaydın 2. çocuğu di mi ama. bronşit olmuş: kocasını bekliyor doktora götürmek için. (kocası da doktor ama ilgisiz olunca rezil durumda çocuklar :KK43:( )
insan çocuğu hasta olunca bekleyebilir mi boş boş. bizim salak bekliyor.

aman okumuş okumamış hepiciği aynı bizler gelin onlar kaynana örümcek bu kadar dünyanın klasik düzeni işte ezilmeyelim ezelim :roflol::roflol:

X