2010 Şubat Anneleri

:nazar:masallah cnm benım ya 30lu haftalara bıle geldık gercı benım daha var aama olsun

Ya sorma canım ya...Kayınvaldem benden saklamak istedi ama ne kadar saklayabilir ki. Kaçmış canım ya...

Valla sorma canım. Benimle yaşıt 30 yaşında..Ayrıntıları bilmiyorum. Biriyle görüşüyodu isteme falan da olmadı kaçmış gitmiş ite. ışin ,lg,nç yanı boşanmıştı 5 sene kadar önce.

boşver sen sıkma canını yasıda kucuk degıl sonucta umarım yanlış bırı degıldıır gıttıgı kısı ama gercekten uzuldum yaa

Sorma canım ya... Bayram zehir oldu valla. En çok da anneme gidemezsem üzülürüm. Çünkü doğumdan sonra bebek büyüyene kadar hiç gidemem.

doğru dıyosun ya sımdı gıtsen nasıl olur kı gıdecek zamanı bulmş o da 2 gun daha bekleseydı hayy allah

canım sen uzme kendını olan olmus artık yapacak bişey yok boşver ne halı varsa gorsun ya ben cok cektım gorumcemeden o nedenle gorumce ismi bile gıcıgıma gıdıyo

havvacım bı ara ne zaman tekmelerını hısssedecm dıyodum sımdı esım bıle hıssedıyo ayy insan cok mutlu olu yaa gecede babasının sırtına bı tepık attı ben cok mutlu oldum yaa

Canım üzülmüyorum zaten belliydi.Annesi çok sıkıyodu kızı. Benim sıkıntım anneme gidememek onun yüzünden. Çok acımasız gibi gelebilir bu sözlerim ama ne yapayım işte. Isınamadım kız görümcemlere.

havvacım bı ara ne zaman tekmelerını hısssedecm dıyodum sımdı esım bıle hıssedıyo ayy insan cok mutlu olu yaa gecede babasının sırtına bı tepık attı ben cok mutlu oldum yaa

Ayyy gözün aydın canım ya.. Aferin benim damadıma...Benim eşim de ilk eliyle hissetti korkmuştu. Beklemediği bir anda tekmelemişti çünkü.

Canım üzülmüyorum zaten belliydi.Annesi çok sıkıyodu kızı. Benim sıkıntım anneme gidememek onun yüzünden. Çok acımasız gibi gelebilir bu sözlerim ama ne yapayım işte. Isınamadım kız görümcemlere.

ben cok cektım ya neler neler allah buyuktur ama canım ben allahıma havale deıyorum hıc bişey demıyorum cok yaktı canımı dusunmek bıle ıstemıyorum gecen gunlerı ama o da bı gun el kapısına gıdecek dıyorum belkı 3 gunu falan gıdersın cnm dur bakalım belkı yoluna gırer bıseyler

ayyy ben senın damadına kurban olurum kız cok garıp bı duygu bu yaa nasıl bısey hareket hıssedıkce bole içim gıdıyo benım

Bilgencim okulda ders anlatırken bi tepikliyo ben ne anlatacağımı unutuyorum valla. ınsan çok hoş oluyo

teyzemın gelınınde 5 yıldır cocukları olmuyodu sımdı aradı hamıleymış hemde ikizmiş ayy nasıl mmuutlular yaa allahım herkese kucagına almayı nasıp etsın

Gözünüz aydın canım..Onlarınki ayrı bir mutluluktur şimdi tatlım. Kaç yılın beklemesi kolay mı?Allah hayırlısıyla doğumu da nasip etsin

X