2010 Şubat Anneleri

Derinderen gözün aydın canımŞeniz
sagol canım benım

maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:

canım bu kadar takma kıloyu ınan bende o kadar cok kılo alıyorum kı nefes alırken bıle kılo alıyorum sankı
seker de yuksek cıktı bende dıyet yapıyorum ama hıc ıse yaramıyor bebegımde de boyle sorun cıkınca yemek yemegı unttum nerdeyse sımdı dıyorum aman 100 kılo olayım yeter kı bebegım saglıklı olsun
bu arada kızlar kan grubu negatıf olan arkadaslar sakın kan surubu ıcmesınler ıctılerse bıle hemen gıdıp antıkor testı yaptırsınlar benım nerdeyse bebgımın kanını degıtıreceklerdı ıctıgım kan surubu yuzunden neyse kı bebegıme zarar vermemıs hemen kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptırdım dıkkat edın nolur

maaşallah cnaım ya da ben anlayamadım nasıl bebiş kocaman olmuş:) demek ki sen su kaybetmişsin arada en az 260 gr... :) diyet nasıl bir diyet, bize de açıklarmısını, ben de yapsam??:çok üzgünüm:

Zeynep'te şeker var diyet yapıyor sende şeker çıkmışmıydıki.normalde sakın diyet yapma dedi benim dr.gebelikte diyet yasak sadece şekerin varsa hazırlanan listeyi uyguluyorsun.

canım geçmiş olsun
doktor sana nasıl kan şurubu verdiki ya bu kdar zararı olcağını düşünmedimi testlerde felan anlayamadımı ya Allah korumuş bebeği ya

cucus maşallah Efe'ye. gerçekten efe olacak demekki. ama bence başka bir doktora daha görünmende fayda var canım. para için de seni sezeryana yönlendirmiş olabilir doktorun. sağlıkla dünyaya gelsin de sezeryan,normal farketmez, bozma moralini.

derinderen merak ediyordum seni, çok sevindim problem çıkmadığına. hadi gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini.

escos bebişlerimize hediye almak için kura çekeceğiz. ayrı bir topik var, sabah sormuştun ama aytencim cevapladı sağolsun. ben de yeni yazabiliyorum.katılmak istersen bekleriz.

canım geçmiş olsun
doktor sana nasıl kan şurubu verdiki ya bu kdar zararı olcağını düşünmedimi testlerde felan anlayamadımı ya Allah korumuş bebeği ya

canım sureklı yapıyordu kan alıp benden ben 1 ay gıtmedım bana cok kılo aldın dıye kızmıstı bende ona kızdım normalde benı 2 haftada bır cagırıyordu o gıtmedıgım zamanlarda da kan surubu kullanmaya basladım kanımda onu yabancı kan gorerek zehırlemek ıcın antıkor uretmeye baslamıs kordon kanı alındıgı zaman yapılan teste cıktı yenı kullanaya basladıgım ıcın daha zarar verememıs hemen uyusmazlık ıgnesı yaptılar

anladım canım çok geçmiş olsun ya şimdi herşey yolunda demi

sagol canımm ınsalhh hepımız alırız kucagımza saglıklıca

Görünüyorsun.online gözüküyorsun.

Esra bunca kilo ile görünmez olmamız biraz zor.lmaz:

haklısın canım ama sabahtan beri yazdığım yazılar havada kaldı bırak yazdıklarımı yorum yaptıklarım bile cvp verme gereği duymadı... bazen sadece yorum yapılması için dr.dan gelmek yada kötü bişey olması gerekiyo galiba diye düşünüyorum... onun dışında seninle konuşulacak bişey yok...

esra alınma canım bazen banada senin gibi oluyo yazdıklarıma cvp veren olmuyo yada yoruma ama sen seviliyosun bu topikte ben senin yazılarına cvp yazdığımı hatırlıyorum
görmedin belkide

geçen günde bana aynısı oldu esracım ebruliye 4-5 tane mesaj yazdım hiç birine cevap gelmedi arada oluyor öyle benimde moralim bozuldu tabiki ama boşver dedim kendi kendime olur arada böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…